🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 719
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Представяйки тази награда, заявиха ясно и категорично, че човекът я е спечелил, ако се окаже, че не е така значи лъжат и може да си спестят всички улики.

Мислех си, че може да е връчил наградата, може да е бил номиниран или нещо от този род.
Почти съм убедена, че казаха, че я е спечелил.

# 481
Само че Джулиана Гани се издаде още преди да си е отворила устата, освен това си има говорен дефект, който не може да се скрие. Докато този Златен продължава да е мистерия и въпреки явната улика още не е на 100% сиугрно, че е Кристиан. Наистина има нещо гнило в това да печели всеки път, макар че доста хора го намират за ужасно забавен, но ми се вижда абсурдно да се е издал и да е накарал феновете да гласуват за него.
Да, Златният спомена, че е спечелил наградата със смазващ успех. Трябва да се върна към старите му улики, но се споменаваше за голям или дългогодишен житейски опит, което нещо не се връзва с Кристиан, който е на около 30 години, но и доста неща куцат за Асен Блатечки.

# 482
  • There I was on a July morning
Уликата за наградата е недвусмислена - Златният я е спечелил. Тук поне не виждам поле за спекулации от сценаристите.
Житейският му опит - не знам какъв е, но според гласа му го определям като сравнително млад човек. Останалите  факти - диалектът, мускулестото тяло, отскоро живее под един покрив с любим човек - също ме водят към това име - Кристиан Кирилов.

# 483
Наистина,ако не ни бяха показали тази награда (и ако е наистина за 2018 г.,защото се доверихме на водещите-аз лично не видях написана година),никой нямаше да се сети за Кирилов.Много ще се радвам,ако следващата паднала маска,която Смайли ще постави на първа страница от темата (под тази на Пейо) е на този Кристиан.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:08 от rainbow9020

# 484
Така, подготвих се малко за днешното шоу и си направих труда да чуя как говори и "пее" Кристиан Кирилов, ами гласът ту прилича, ту не. Ще го чуя днес как ще пее Златното, но шансът да е той и да е някой друг е 50/50. Не стана ясно дали ще носят предметни улики отново или ще им задават въпроси. Не, че от второто има кой знае каква полза де, ама все пак тази година отговарят по-сериозно от миналата. Има шанс неговата маска да падне днес, нищо не се знае. Дамата (или господинът) да се готви тази вечер да застава на пост пред Сатиричния театър да дебне Боби дали ще включи турбото в посока Горубляне или не.

# 485
Аз се надявам хищницата или булката да паднат днес, не ги харесвам. Искам Баба Яга, Макарона и Златния на финал

# 486
Така, подготвих се малко за днешното шоу и си направих труда да чуя как говори и "пее" Кристиан Кирилов, ами гласът ту прилича, ту не. Ще го чуя днес как ще пее Златното, но шансът да е той и да е някой друг е 50/50. Не стана ясно дали ще носят предметни улики отново или ще им задават въпроси. Не, че от второто има кой знае каква полза де, ама все пак тази година отговарят по-сериозно от миналата. Има шанс неговата маска да падне днес, нищо не се знае. Дамата (или господинът) да се готви тази вечер да застава на пост пред Сатиричния театър да дебне Боби дали ще включи турбото в посока Горубляне или не.
И аз така-ту е неговия глас, ту не е.Не мисля,че е изпечен артист,за да умее да си преправя гласа чак толкова.Нещо не ми е "у ред".Тия суджуци ги хванах като улика при Виктор Ангелов ( дето крадял суджуци от комшиите си с въдица от балкона),също и че е бил мнооого щур като малък.И други неща ме водят към него,ама спорта не го виждам.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:17 от rainbow9020

# 487
В първи сезон беше Валентин  Михов. В този сезон не откривам подобен образ. Някак си мисля, че си имат определени сценични участници примерно: 2- ма артиста, 2 певици от фолк, 2 певици сравнително от скоро станали известни от различни други формати и т. н....
Все си мисля, че под маската на Златния е някой като Валентин Михов. И се оглеждам от златните футболисти 94 година.
Мои си съждения......

# 488
В първи сезон беше Валентин  Михов. В този сезон не откривам подобен образ. Някак си мисля, че си имат определени сценични участници примерно: 2- ма артиста, 2 певици от фолк, 2 певици сравнително от скоро станали известни от различни други формати и т. н....
Все си мисля, че под маската на Златния е някой като Валентин Михов. И се оглеждам от златните футболисти 94 година.
Мои си съждения......
Не са само твои,споко:).И аз ги"минах" всичките,ама удрям на камък.Алъш-вериша ми се губи,златото,което показват ,това 3 пъти "не ",после "да" или подобно беше.Така,както го представят-с богатия си житейски опит,трябва да е на "възраст",бивш спортист,сега бизнесмен-така го разбирам аз.

# 489
И аз мисля, че е персонаж тип Михов, но не задължително спортист. Но някой достатъчно известен, а не такъв за който е нужно Гугъл търсене.

# 490
Не вярвам, Златното си преправя умело гласа и всеки път звучи различно, докато Бухалът пееше като себе си през цялото време. Това с алъш-вериша като нищо може да е новата модна линия на Кристиан Кирилов или продажбите на Ненчо в разни онлайн платформи, а може и да е завършил търговска гимназия. Този глас продължава да ми звучи като този на Балабанов, но след падането на маската на Плашилото предпочитам да си мълча.

# 491
Шефа Ангелов е запален по екстремните спортове и като улика това се връзва с него. Също че палел от раз. За другото не знам, но и не мисля че е той.

# 492
Наградата от Нова ТВ не се връзва. Много директно ни насочиха. Защо ли?

# 493
А и Златното каза, че не е готвил по телевизията.
Аз съм склонна да вярвам, че е този Кристиян и се надявам да си ходи тази вечер, още от началото не ми е особено интересен участник, въпреки, че не се знае кой е.

# 494
Наградата от Нова ТВ не се връзва. Много директно ни насочиха. Защо ли?
За да си блъскаме главите,ето защо:)Иначе шеф Ангелов стартира шоуто си по Нова точно 2018,ама не е печелил награда.А Кристиан е готвил-казаха ми го хора,които са гледали"София..."

Общи условия

Активация на акаунт