🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 599
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 795
Шушон, на 2 пъти се опитвам да си купя билет за представлението днес (пробвах преди няколко дни и вчера също) и си работеше без проблем.

# 796
  • There I was on a July morning
Аз исках да си купя билет онлайн и ми даде, че не може. Що?
Вчера и онзи ден можеше.

# 797
  • Испания
Десислава съсипа песента. Хайде да се маха, ама едва ли.

# 798
  • Бургас
Прочели са тук,че някой ще го дебне,маскирали са някой като него да стои след представлението и да заблуди агента ни-просто е.

Направо Итън Хънт. Scream

# 799
  • Пловдив
Жестока Деси! Не знам друга бг певица с такъв глас!

# 800
Сега ако Макаронът продължи, а Бабата е на тезгяха, направо не знам...

# 801
Турбото е ровил в бгмама и затова се е скрил. Чакал е да го вземат за Горубляне.

# 802
Голям вой, голямо нещо! Scream

# 803
  • София
Не подозирах, че Десислава може да се справи с такава песен толкова добре. Превъзходна!

# 804
  • Пловдив
Десислава е да - още като показа фолкаджийските обувки я разбрах. Няма друга певица от поп фолка която да може да  изпее песните които тя изпя.

# 805
  • Бургас
Голям майтап, склонни сте да повярвате, че Маги се е издъни, а не че някой в темата ви мотае...
Ягата и на мен ми се видя различна, но чек в такива филми не се вкарвам.

Макаронът си мисля, че е Роксана, не  Деси.

# 806
Алелеее, какъв криндж е тоя. Не мога.

# 807
Хора, това разследване е пълна пародия.

# 808
  • В страната на мечтите.
Човекът под маската на Яга наистина беше различен от предишните лайфове. Не казвам дали е бил Боби преди или не, но този сега беше много по-дребен. Полите на Яга никога не са се влачили по сцената! Винаги са се виждали обувките. А сега дори не ми се струваше прегърбена Яга.
и аз го забелязах. Сякаш беше и по-слаба, освен че беше по-ниска. Теориите на конспирацията ни идват в повече. Сега ще минат поне още 20 минути в познаване и говорене и все си мисля дали, ако е тръгнал след като е изпушил цигарата  няма да стигне, да го преоблекат и ако отпадне да не стане гаф и да има някой от публиката под маската Grinning

# 809
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Прекалено агресивен разпит......

Общи условия

Активация на акаунт