🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 821
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Боби Турбото си е Баба Яга, въобще и не помислям за алтернативи. Не мисля, че тази седмица точно тази маска ще падне, така че е възможно да се използва и дубльор. Simple Smile

# 256
Добре де, ние хубаво си държим, но как смята да е на две места едновременно, не само тази събота, а и на финала на предаването? Билетите за спектакъла си се продават, пробвах да си купя, никакъв проблем няма.

# 257
  • Варна
Кога е финалът на предаването ?

# 258
Не каза, че го познава този, който раздава пари, а имаше един човек, който раздаваше пари. Подсказка за фамилията. Според мен ставаше въпрос за Андрей Луканов.

# 259
Ааа, не съм слушала добре явно. Се Луканови. И какво за него във връзка?

# 260
Финалът би трябвало да е на 5-ти декември. Тогава Боби изнася същия моноспектакъл от 20:30.

# 261
Напротив, уликата беше, че от дете познава много влиятелни личности. Един от тях навремето раздаваше много пари. Пуснете си последното изпълнение на Баба Яга и уликите да чуете добре. Не си го измислям.

# 262
  • Варна
Финалът би трябвало да е на 5-ти декември. Тогава Боби изнася същия моноспектакъл от 20:30.

В такъв случай ( не желая да го пиша), но явно Баба Яга ще отпадне другата събота. ( отивам да се скрия в храстите)Confused

# 263
Всъщност Румен Луканов не раздаваше пари. Той беше връзката между участниците и банкера, който ги раздаваше. Не ми се връзва той да е Баба Яга обаче, по-скоро Златният... А и преди известно врече бях чела, че Румен не иска и да чуе за телевизия повече. Не че е невъзможно нещата да са се променили.

# 264
Румен Луканов водеше и "Колелото на късмета", където също се раздаваха пари, обаче той не е нито Златният, нито Баба Яга. Наблегнаха на познанството в уликите, а не че навремето е раздавал пари. Макар че сега като се замисля "Сделка или не" не беше чак толкова отдавна, може да е било "Супершоу Невада" предаването, а някой от родителите му да е участвал в предаването, момчтето (тийнейджър) да е било в публиката и оттам да е познанството.

# 265
Захари Бахаров. А човекът с парите е Божков. Примерно Simple Smile

# 266
Захари е доста висок обаче, над 1.90 е, а Баба Яга на токчета и изправена е колкото Геро.

# 267
Румен Луканов да подскача така и да пее.
Не ми се връзва . Някои неща съвпадат ,но пеенето е въпроса . Някой слушал ли го е да пее ?

Освен наистина някой да иде и да се направи на агент от мамата на представлението на Боби .

# 268
А сигурни ли сте, че Баба Яга в действителност не е висок мъж? Май не сме я виждали изправена рамо до рамо с водещите и е трудно да се прецени. А в някои епизоди ту е с токчета, ту на равни обувки, мазало е просто. Захари Бахаров май е дърво, Националната лотария беше доскоро, а в уликите се наблегна на фразата "навремето", т.е. преди доста години.

# 269
Не мисля, че е висок мъж, нито пък нисък, по-скоро по средата. Преди няколко страници имаше пост със скрийншотове на Бабата до Зуека и Геро. Беше си почти изправена и беше колкото Геро. Като излиза на сцената наведена е по-ниска от Зуека. Според мен без токчетата е под 1.80.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:23 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт