🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 747
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 435
Ако е Християна, то това, че не е принцеса може да се обясни със семейната ѝ история. Имаше едно интервю, в което разказваше как по време на войната родителите ѝ са залягали, като чуят самолет, в последствие се е наложило да избягат от домовете си. Чак след 2000-та година са отворили границите и са могли да се върнат, само и само да намерят къщите си окупирани от други хора. Което би могло да обясни и решетките от уликите. Или пък може би това, че Християна е била във връзка с някой много ревнив. Не знам дали съм права де, много е възможно да мисля в съвсем грешна насока. Малко ли спекулирахме вече.

# 436
Според мен изненада ще има при Булката или Макаронът.

Булката е съвсем ясна и заради уликите. Но ще ми припомните ли, защото късно започнах да ви следя, каква е уликата със спортната тениска с номер 11 за МакарУна Thinking и че е минала от тъмнината към светлината. Аз не мисля, че е Деси и май там се пече изненада...
Колкото до кадрите в уликите, според мен почти всичко е снимано още в началото, преди да започне предаването, и използват основно едни и същи кадри, просто ги монтират по-различен начин и добавят нещо дребно ново. 
Само БаБа Ягааааааааа !

# 437
За тениската и аз не помня, но момичетата тук бяха намерили няколко нейни снимки с обувките от уликите.

# 438
Съжалявам, че ще се повторя, но не ви ли смущава нещо в тази улика все пак: “Всички си мислят, че е израснала като принцеса, но това е лъжа” - знаем ли какво е детството на Лоизу, че да си мислим, че е израснала в богато семейство? Освен ако е някаква игра на думи и намекват нещо друго с тази улика.
И акцентът върху “всички” - никога не съм се замисляла и не знам нищо за детските години на Лоизу. А тук се казва “всички си мислят ...”. Но с хлъзгавите улики като нищо може и да са го нагласили някак и за нея.

# 439
  • София
Булката е съвсем ясна и заради уликите. Но ще ми припомните ли, защото късно започнах да ви следя, каква е уликата със спортната тениска с номер 11 за МакарУна Thinking и че е минала от тъмнината към светлината. Аз не мисля, че е Деси и май там се пече изненада...
Колкото до кадрите в уликите, според мен почти всичко е снимано още в началото, преди да започне предаването, и използват основно едни и същи кадри, просто ги монтират по-различен начин и добавят нещо дребно ново. 
Само БаБа Ягааааааааа !
Спомена се, а и ми се върти в главата, че синът й Майки тренираше футбол. Виж, дали е бил No11 не знам Simple Smile

# 440
  • София
Ох, с тия решетки и Хищницата... Някой спомена Лияна. Освен че има дете (което вече е пълнолетно:) ) от кюрд, който лежа по затворите, си спомням, че той не й даваше и да пее, да излиза много-много и т. н. Всъщност по-важното е, че гласът и фигурата на Хищницата ми приличат на нейните. Лияна е родена в София, но братовчед й Коцето й е поставял всякакви задачи, като са били деца, така че от там може да се гущерите и буболечките. Тръгнах да търся къде са прекарвали летата си, но попаднах на това:  Лияна издуха Камелия в конкурс за "перфектно тяло". 1663 наистина можем да го съотнесем към разстоянието София-Ларнака, но пък никой не намери нищо за наградата от конкурса за красота на Лоизу. Всъщност аз никога не съм чувала Християна как пее, виждала съм я само на снимките, които вие сте пускали, така че не мога да я вържа и чисто субективно със Хищницата. Иначе Лияна по спомен говори малко особено, което може да мине и за чуждестранен (гръцки) акцент, особено при обработка на говора.

# 441
Мисля, че Лияна е доста висока и не може да е тя...
Сега пак гледах някои от старите улики - че има крила и ако не ги виждаме, да сложим очила ???? Какво ли значи това?
Освен това, че животът е уравнение с неизвестни - там тя показва с пръчка (като палка) по черна дъска, а охранителите са седнали като ученици. Дали това е свързано с учене/ преподаване точно на математика? 
И последно, което ми направи впечатление, че в последните улики, като се говореше за разочарования в любовта и я снимаха от високо, за първи път на камъка, на който седи, имаше булчински воал. Дали това значи, че е разведена ???

# 442
Спомена се Лилана (на Божков), не Лияна.

# 443
За очилата писах по-напред- може да е намек за Гугъл (=“очила”).

# 444
И Лилана, и Лияна са слаби и високи . Хищницата не е.

# 445
Мисля, че Лияна е доста висока и не може да е тя...
Сега пак гледах някои от старите улики - че има крила и ако не ги виждаме, да сложим очила ???? Какво ли значи това?
Освен това, че животът е уравнение с неизвестни - там тя показва с пръчка (като палка) по черна дъска, а охранителите са седнали като ученици. Дали това е свързано с учене/ преподаване точно на математика? 
И последно, което ми направи впечатление, че в последните улики, като се говореше за разочарования в любовта и я снимаха от високо, за първи път на камъка, на който седи, имаше булчински воал. Дали това значи, че е разведена ???
Точно тези улики-дъската със задачи по математика,показалката,разочарованието,ме наведе преди време,както бях писала,към Теди Александрова ( клипа и "Топ").Преди сватбата им годеника и умира при инцидент.Ама колко хора я знаят?И аз не я знаех-не слушам такава музика(рокаджийка съм,признавам-затова ме кефи подбора на песни на Бабка).

# 446
  • София
На 99.9% съм убедена, че като започна предаването Лилана беше под домашен арест, сега не знам...

# 447
Не мисля, че Маги би рискувал с Лилана.

# 448
  • София
Не мисля, че Маги би рискувал с Лилана.
Ама то изобщо няма как да стане.😀

# 449
Аз по-скоро си мисля, да не се заблуждаваме с уликите за Лоизу и с това “всички мислят....” - да се отнася за някоя дама, която в обществото се възприема като израснала като галеница на съдбата (дори може да е дете на някой известен, като Лора Караджова, макар че нея не я виждам да е под маската, а я давам като пример на дъщеря с известен родител). И другото смущаващо е за създадения пак явно в общественото пространство, и то не от формата (защото и на мен ми се струва, че не се отнася се тази улика за създадения от формата имидж), образ на фатална жена, а пък реалността била друга 🤔  Ето това “ Винаги  е била изкусител”. - нещо не е в тон с имижда на Християна Лоизу. Може би и затова още в началото си мислех, че сред групата участващи липсва дама тип плеймейтка. Или като Елен Колева, макар че по никакъв начин не я свързвам в случая с маската на Хищницата. Ама като гледам как бяха и уликите за Къци всичко вече мога да очаквам от техните описания.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 09:50 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт