🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 584
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Гледах София ден и нощ до някъде и там ми беше симпатичен като образ, името му никога не съм знаела. После се изтапани с една тъпа снимка от плажа, с която се подиграва на някаква жена и оттогава ме издразни жестоко. Лешпер.
Майка му обаче ми беше любим образ в сериала 😁

# 976
В американското са още по-неизвестни, както каза някой по-назад - нали не очаквате Лили Иванова и Христо Стоичков под маските.

# 977
Никой не го е питал за кулинарно предаване. Каза, че не е готвил по телевизията. Това според мен включва всякакви изяви. Симпатяга изглежда това момче, нищо лошо не казвам, но е много разочароваща лъжата. Нали уж всичко, което казват, трябва да е истина...

Могат да лъжат , да не отговарят и да правят каквото си искат за заблуда . Това го казаха водещите няколко пъти и се пак си мисля , че той разбра въпроса като да е готвил в предаване тип Черешка ..

# 978
Мда, знам я снимката. Тогава прилича, че е кух, колкото образа си в сериала

# 979
Обаче Бабата единствена мълча. Май наистина не е имало време да я опасват с кабели, както някой спомена. Добре, че няма да гледаме и слушаме изпълнение на Криско, че ще е яко изпростяване. Владо Пенев беше готин в ролята на детектив.

# 980
  • София
Е как, Джулиана Гани...тя беше предния сезон
А тази знам заради джуките. Миналия сезон не го следях, чак накрая, май даже само финала хванах Blush

# 981
  • В страната на мечтите.
Вече съм убедена, че лъжат здраво в отговорите на въпросите от панела.
Като нанайсито на Яга дали е участвал в предаването на Иван и Андрей Simple Smile))
Мда, ше каже, че Борислав Захариев не е участвал там, а Боби Турбото.

Не помня къде го бях гледала и като го нарекоха Боби Турбото се беше ядосал много здраво и каза да не го наричат така, защото това не е той или нещо подобно. Ама е било толкова отдавна, че вече ми е мъгла къде се е случило.

# 982
Никой не е очаквал Христо Стоичков или Лили Иванова в предаването, но не някой почти неизвестен.

# 983
Могат да лъжат , да не отговарят и да правят каквото си искат за заблуда . Това го казаха водещите няколко пъти и се пак си мисля , че той разбра въпроса като да е готвил в предаване тип Черешка ..
Сценаристите 100 пъти повториха, че всичко, което се казва или казват участниците, е вярно - може да има подтекст, но не е лъжа. Въпрос нямаше. Азис предположи, че човекът е готвач, Златният без да го питат отговори “Никога не съм готвил по тиливизията”. Чиста лъжа.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:53 от Lilly_85

# 984
  • Варна
Никой не го е питал за кулинарно предаване. Каза, че не е готвил по телевизията. Това според мен включва всякакви изяви. Симпатяга изглежда това момче, нищо лошо не казвам, но е много разочароваща лъжата. Нали уж всичко, което казват, трябва да е истина...

Спор няма, трябваше уклончиво да отговори на зададения въпрос. В " София- та" майка му обичаше да му носи храна от село, колко е готвил той- нямам спомен.

# 985
И все пак се надявах да е някой по-така. Тайничко се молех да не е този Кристиан, защото много ще се разочаровам, но факт. Само аз ли чух, че баща му е наполовина грък, а пък в надписите долу прочетох, че бил македонец.

# 986
Спор няма, трябваше уклончиво да отговори на зададения въпрос. В " София- та" майка му обичаше да му носи от село, колко е готвил той- нямам спомен.
Готвил си е най-редовно в реалитито. То това предаване половината беше или над котлоните, или над масата.

# 987
  • В страната на мечтите.
И все пак се надявах да е някой по-така. Тайничко се молех да не е този Кристиан, защото много ще се разочаровам, но факт. Само аз ли чух, че баща му е наполовина грък, а пък в надписите долу прочетох, че бил македонец.
Пишеше, че е наполовина грък и наполовина македонец. А той каза само за баща си, че е грък.

# 988
Не съм гледала София ден и нощ, за пръв път го виждам това момче, но ми е по- симпатичен от образа на Златния.

# 989
Пишеше, че е наполовина грък и наполовина македонец. А той каза само за баща си, че е грък.
Пък учил в Лондон, изобщооооо страшна история.
Малко като Нети-като взе да говори, няма спиране. Водещите не могат думата да вземат.

Общи условия

Активация на акаунт