💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 233
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 140
Както и да го мислите и къдрите - закъснели сте Simple Smile

Сценария е написан, изигран /записите са факт/ и само се чакат финалните надписи Simple Smile
Щом Тъпаревите са решили, че Лазаринов ще го играе фикуса, значи ще стои до края и ще "краси" предаването. И репликите за номинациите най-вероятно са създадени предварително.
Трътката на Джери се появи най-вероятно защото е видяла епилиране. Двете "седмици" /както се оказа не са календарни.../ на реката са дали воля на космите да видят развитието на играта. Сега /в резиденцията/ всичко е оскубано и трътката отново е участник. И гащите се жмугат по дупките...

# 1 141
  • Пловдив
Тъй като не догледах епизода от рязък спад на интерес, моля някоя добра душа да сподели какво се случи на съвета.
Подразбирам, че Катя е номинирана, а те със сестра ѝ кой номинираха?

Мнение 1103, страница 74 -  Смайли е написала всяка една номинация на мъжете от Рибарите.
Погледни ги, ощо взето ще добиеш представа.
Благодаря Green Heart

# 1 142
  • София
Oт фейса.
Скрит текст:
Във всеки сезон... Хора отишли на курорт... Туристи на олинклузив.

# 1 143
Рибарите, трябва да си направят сметка, че ако номинират Йоана, все едно я пращат на финал и то с доста жълтички. Та ако им стиска и наистина вярват, че Катя е най-слабия там играч, би трябвало да номинират някой от тях, та да вземат жълтици и имунитет. Та да видим кой играе мъжки всъщност сега?
Точно това исках да кажа и аз по-нагоре;

# 1 144
Да не забравяме и фактите, че Катя е станала приятелка с Ваня и че се е снимала с екипа на Джери...

Само ми е интересно кога ща излязат двамата Николаевци - преди обединяването или след

# 1 145
  • София
Искам жена победител, няма значение коя. Ама като не съм гледала предния сезон нямам представа какви са последните игри и дали е възможно.
Ако финалната битка е като миналогодишната, и в двата сезона не мисля, че има жена, която да има шанс. Много беше наблегнато на силовия елемент. Помня едно мъкнене на вериги, катерене с тия вериги по едни кули. Ни Ваня, ни Роберта (като най-силни физически от двата сезона) биха имали шанс срещу мъже.

Лазаринов не се брои.

# 1 146
Всъщност май само Милен и Боби номинираха Катя с измислената причина, че не е комплексен играч (освен всичко останало).
Вярвам, че най-големи шансове за победа имат Ваня и Милен. Милен е готин като човек, предпочитам го пред другите мъже, бих казала, че е един от комплексните играчи (за мен са трима - Ваня, Йоанна и Милен). Но...някак не ми седи wow като представяне. Имал е силни моменти, определено не ме дразни и няма да съм ядосана, ако той победи, но не блести. На фона на повечето други е по-добър, но не е като Ваня и Йоанна да скрива шапката на останалите в дадена игра. Дори като се замисля за представянето до момента - имало е страхотни моменти и на Джери, Катя, Вайс, Чудомир. Но за такъв момент при Милен не се сещам (освен съревнованието му с Тошко като Тошко победи с малко). Аз и не съм гледала този сезон от самото начало, така че може и аз да греша Simple Smile

# 1 147
Да не забравяме и фактите, че Катя е станала приятелка с Ваня и че се е снимала с екипа на Джери...

Надявам се не ѝ е нахлузила прашките Close
JoyJoyJoy

# 1 148
FireWithin666, споделям мнението ти. Затова и не гласувах за Милен в анкетата, замислих се, че някак ми се губи.

# 1 149
Забравих да спомена Тошко и новото му мото: "Ръстът и килограмите не са важни! Сърцето и душата са!"  Joy Особено ръстът. И аз съм миньонче и не го казвам с лошо, просто ми е забавно колко пъти го натърти.

Когато го издърпаха от кола, друго твърдеше;)))

# 1 150
  • London
Искам жена победител, няма значение коя. Ама като не съм гледала предния сезон нямам представа какви са последните игри и дали е възможно.
Ако финалната битка е като миналогодишната, и в двата сезона не мисля, че има жена, която да има шанс. Много беше наблегнато на силовия елемент. Помня едно мъкнене на вериги, катерене с тия вериги по едни кули. Ни Ваня, ни Роберта (като най-силни физически от двата сезона) биха имали шанс срещу мъже.

Лазаринов не се брои.

Ми да се надяваме да има нещо ново все пак....Laughing

# 1 151
Ами, не мисля, че Лазаринов е чак толкова безполезен, колкото беше миналата година Ана-Мария просто винаги остава в сянка. До сега няма грандиозен провал, може да не е блеснал с нещо УАУ, ама не се е и изложил. Не мисля, че и Йоана е чак толкова комплексна, вижда се, че е лабилна, лесно губи почва и май само приказките ѝ са големи. Да, плува страхотно, може да решава пъзели и... ми, май, толкова. Още на първата игра, когато Ваня стана капитан, завърши последна и пак ревна. Дано майка ѝ да се гордее ОТ нея (явно е Йейлски израз това), но на мен не ми е нищо особено, а извън игрите ми е направо супер напрягаща. Катя също, седя на петите си и вече стана номер едно комплексен играч. Още не мога да забравя как се влачеше като дроб по трасето на битката с Алекс, на всичкото отгоре се хилеше и лигавеше през цялото време. Никога няма да поярвам, че спечели честно, някак си, дори и аз, която съм доста доверчива и рядко вярвам в конспирациите, не мога да се пречупя и да кажа, че всичко беше ОК с тази битка, остави си ми един горчив привкус и това е. Ники за рибарите се раздаваше много, сега е станал малко тромав, отпуснат и демотивиран. Също не го смятам за слаб играч, снощи плуването му беше потресаващо, много пъти е печелил преднина за рибарите или е наваксвал такава, в това племе се губи тотално. Даже вече няма сили и ищах едно скандалче да спретне.
Жътварка съм и ще си остана такав до края. Надявам се с всички сили мъж да не отпадне от Катя, особено жътвар. Както вече казах, не мисля, че тя заслужава това, а ехидната ѝ усмивка и тъпите ѝ реверанси не ми се гледат пак.

# 1 152
  • София
FireWithin666, споделям мнението ти. Затова и не гласувах за Милен в анкетата, замислих се, че някак ми се губи.

Така е, Милен има качества, но като човек е доста безинтересен. В игрите се представя добре, но и аз не си спомням някоя забележителна победа от негова страна. Би бил достоен победител, но не такъв, за когото да се вълнувам.

# 1 153
  • София
Ако има жена на финал и играта е силова, килограмите ще са различни, няма да сложат еднакви тежести и за мъжете и за жените.

# 1 154
  • Козлодуй
За финална игра може да висят на ръце и така всеки търпи собственото си тегло като на най-добрия нинджа даже мисля че гледах един финал на Ирите на волята в чужбина с някаква подобна игра също е силова и то много силова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт