💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 239
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 125
Катя номинира Лазаринов ,а Йо -Ники Майонезата

# 1 126
Да, а всички останали Катя, като казаха, кой по-открито, кой не, че се дразнят на това, че те са там по сестрински - т.е. най-вероятно Йоана е следващата на пангара.

# 1 127
Здравейте, започнах да гледам предаването малко по- късно и имам няколко въпроса, ако може някой накратко да ми разясни.
Защо Чудомир и Борислав са влезли по-късно
/някой се е отказал, контузил/ и на какъв принцип са поставени в съответните отбори?
На първа страница на темата има участниците отначало, които са в трите отбора - на някои пише напуснал / отказали ли са се/, а на Мая пише изчезнала /???/

# 1 128
Мисля, че Чудо влезе на мястото на Иван за Рибарите, а Боби заради Пламен. А Мая са я писали изчезнала защото доколкото знам имала здравословен проблем, взела я линейка и така и не се появила пак, нито от шоуто казали нещо за нея.

# 1 129
  • London
Не можах да ви изчета всичко, но смятам,че който е срещу Катя и я бие отива на финал; Ще получи една седмица имунитет и грошовете за да си купи още един имоунитет; Много вероятно сестрите да съботират и да отидат двете на двубой; Катя да падне от Йоана /даже и умишлено/ и да й даде имунитет и грошовете си и така и урежда финала ...
Който и друг да я бие ще важи и за него-затова за другите е важно кой ще номинират, а дали го премислят?!
Аз лично мисля, че ако се стигне до дуел между сестрите в играта за съжаление ще остане Екатерина.
Йо по-рано през сезона каза, че е в игрите заради сестра си. Колко е истина можем само да гадаем, но вътрешното ми усещане е , че Йо ще подари попадането във финалните десет на сестра си.

Не мисля така.... никой не не бие по-малката си сестра дори и да може. Точно обратното ще стане.Simple Smile А и реално те каквото и да стане сигурно ще си делят кинтите накрая, та е добре да мислят кой реално има повече шансове да спечели формата. За мен категорично това е Йоанна..... не вярвам да не си дават ясна сметка по този въпрос.

# 1 130
  • София
Дааа, ако двете сестри са на елиминациите Катя си тръгва.
Никога няма да бие Йоанна, освен ако последната не сътвори някой цирк.
Под няма да бие имам предвид, че Катя ще падне умишлено.

# 1 131
Ако няма пъзел или някаква статична игра, Катя няма шансове срещу сестра си. Като цяло и не смятам Катя за кой знае колко силна просто има по слаби от нея.

# 1 132
На мен даже ми е учудващо, че си мислите че може да има дуел м/у сестрите. Освен ако не ги задължат да направят поредния спектакъл ала Тошко и Влади, просто е абсурдно да играят една с/у друга.

# 1 133
  • London
Определено,  ще е умишлено, защото Йоанна що се касае до сестра й много се разстройва и изобщо не би могла според мен да вкара състезателен дух и да я бие....  при всички положения ще има много сълзи, грошове, обещания. После Йоанна ги почва един по един Мистър Мускул..... хихи

Разбира се, че психологически те няма как да вкарат хъс.... в борбата една срещу друга, но в играта никой не е казал, че няма как да има такъв дуел. Реално по правилата може да има, отделни играчи са. Друг е въпроса как ще протече.

# 1 134
  • София
Ако имат акъл рибарите ще съботират играта и ще пратят двете сестри на елиминации. Чиста стратегия.

# 1 135
Рибарите, трябва да си направят сметка, че ако номинират Йоана, все едно я пращат на финал и то с доста жълтички. Та ако им стиска и наистина вярват, че Катя е най-слабия там играч, би трябвало да номинират някой от тях, та да вземат жълтици и имунитет. Та да видим кой играе мъжки всъщност сега?

# 1 136
Рибарите, трябва да си направят сметка, че ако номинират Йоана, все едно я пращат на финал и то с доста жълтички. Та ако им стиска и наистина вярват, че Катя е най-слабия там играч, би трябвало да номинират някой от тях, та да вземат жълтици и имунитет. Та да видим кой играе мъжки всъщност сега?
Така е, но нали в игри на волята всичко е възможно! Ако решат да подкрепят от продукцията Катя и дадат игра за баланс, примерно... за да се върне тя с ехидна, мазна физиономия и лудешки поглед 🙄🤪 и драмата Сестри продължава. Макар тя да продължи докато и двете не отпаднат!

# 1 137
Вайс отговоря на въпроси в инста. Интересно как още никой не го е питал за думите му срещу Влади или умишлено е пропуснал въпроса.

# 1 138
  • София
Тъй като не догледах епизода от рязък спад на интерес, моля някоя добра душа да сподели какво се случи на съвета.
Подразбирам, че Катя е номинирана, а те със сестра ѝ кой номинираха?

Мнение 1103, страница 74 -  Смайли е написала всяка една номинация на мъжете от Рибарите.
Погледни ги, ощо взето ще добиеш представа.

# 1 139
Пфу, как ме издразниха тези мъже снощи. Как пък един не й призна заслугите на Катя, слаб играч била. Ами като я номинираш имай доблестта да кажеш " Не те харесвам, дразниш ме, за това те номинирам". Онова Чудо пак започни да блещи очи и да говори като зомби, сега се сетил, че е "дълбаела до кокал". Забравиха миналата седмица кой им спаси з@-те, язък им за мускулите, и за килограмите, и за височината. Жътварите /колкото и да не ги харесвам/ ги биха като тъпани, хем бяха по-малко мъже, хем бяха на реката и успяха да ги победят. Ако не беше пъзела щяха да са загубили играта. Пък и не само тази игра обръщаше в последния момент Катя.То не стига само мускули, и акъл трябва. Боби е въздух под налягане, голяма сила първите две минути и после нито бързина, нито точност, нищо. Милен ми беше фаворит, но сега си оттеглих гласа. И при ловците само кокореше очи и нищо не казваше, когато Тодор беше във вихъра си, и снощи заблея в общото мъжко стадо.
Искам жена победител, няма значение коя. Ама като не съм гледала предния сезон нямам представа какви са последните игри и дали е възможно.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 14:21 от deivi

Общи условия

Активация на акаунт