💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 256
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 110
  • London
Даааа мъжете по принцип се имат за някакъв по-висш вид в общия случай. Не забравяйте каква пот сме пролели да се доберем до вот, до професия, до права..... Аз лично ще се радвам жена да спечели формата, да свият малко перките.

# 1 111
  • София
Катето има най-големите топки с изказванетто на Лазаринов!

Голямо геройство е да номинираш очевАдно най-слабия играч!

Предвид, че никой друг не прояви същото "геройство", а вместо това стоят и гледат неудобно, защото не могат да кажат в очите на сигурния си глас, че за нищо не го бива... да, геройство си е.

# 1 112
  • Испания
Въпрос на гледна точка. Grinning

# 1 113
Възможно ли е в понеделник да обединят племената. Ще остават девет битки до финала. Тъкмо има достатъчно хора всеки ден да отпада по един играч.
Чудно ми е само къде ще ги съберат да живеят.

# 1 114
Каква е гаранцията, че като саботират играта двете сестри, номинираният ще бъде Николай?

Жалко, че скоро ще сливат племената, тъкмо жътварите се научиха да редят пъзел. Smiley

Иначе съм им фен!!!

# 1 115
Това, че плюем Жътварите не означава, че харесваме Рибарите. Поне аз, де...

# 1 116
  • София
Онзи ден даваха, че гледат метеоритен дъжд. Персеидите стават видими около 6-8 август с пик около 11-13 август. На 16-ти август видях Веселин в Ахтопол в екипа на Славяните. Предполагам, че не е бил на почивка точно там, точно в тоя екип. Т.е. вероятно скоро очакваме включване на "господин Панчев", може би като гост на арената.

# 1 117
Каква е гаранцията, че като саботират играта двете сестри, номинираният ще бъде Николай?
Жалко, че скоро ще сливат племената, тъкмо жътварите се научиха да редят пъзел. Smiley
Иначе съм им фен!!!
Днес съм почти сигурен в победата на Жътварите.
Мъжете Ловци при Рибарите и Николай също според мен няма да играят за победа днес. Ако Боби успее да прокара идеята за номинация на Йо преди играта ще му сложа една червена точка за добра стратегия Simple Smile Ще стане малко с камъните на Йо по нейната глава.
Жалко само, че играта може да се окаже жива пародия и цирк днес.
Но интерес в мен към играта има,най-малкото има заряд как ще подходят сестрите и останалите ловци към нея.

# 1 118
Катерина вярно, че е голяма дразнител, но според мен още не и е време да излиза, има неща в нея които ми харесват, например няма да я видите като Ваня, да се мазни на никой. Със сигурност двамата Николаевци трябва да са преди нея. Изобщо мъжете от сегашните рибари нещо ме разочароваха снощи.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 12:17 от Lemy

# 1 119
Катя не заслужава да отпадне преди Ники и Лазаринов - по-добра е в игрите, има повече хъс и се раздава. Лазаринката е тотал щета във всяка игра, а Ники май загуби желание дори да опитва - вчера си беше трагичен, а очаквах по-добро представяне.
Обаче тези драми с Катя и малката ревла втръсват. Мен ме натоварват само като ги гледам по телевизора, какво остава ако си там с тях. Йоанна си вкара голям автогол като реши да отиде в племето на сестра си. Тя е комплексен играч, хитра е и нямаше да събира толкова негативи, ако си играеше самостоятелно. Заслужава повече и от Катя да стигне до обединеното племе само защото наистина я бива в игрите.
Разбирам им мотивите на Рибарите да номинират Катето, но същевременно ме дразни това побутване на Лазаринката - той трябваше отдавна да е аут. Не ми харесаха и причините, които някои изтъкнаха - била най-малко комплексна като играч. Ами тя наистина не е от най-най-добрите в предаването - супер е на пъзели, някои пъти и на изометрия, в плуването си е доста ок, но пак не е от най-комплексните - Ваня и Йоанна са по-добри. Обаче да имаш в племето Лазаринов и Ники и да казваш, че Катя е такава - смешно е.
Май за всички Рибари/Ловци ще е по-добре да загубят днешната битка. Така мъжете ще имат шанс да номинират Йоанна и да изпратят едната сестра вкъщи (те ще предполагат, че Катето ще изгърми). Защо Катя ще иска загуба днес - вече писах в преден пост.
Катя е доста директна, не обича да си мълчи - това по принцип е много хубаво. Аз много харесвам такива хора, а не подмазвачи и нагаждачи. Но при Катето е прекалено, идва твърде злобно. Не е глупаво момичето, но ако влизаш в такава игра, не е съвсем ок да се държиш по нейния начин. Сама се прецаква, но прецаква и сестра си. В крайна сметка те са си виновни, че са решили да влизат заедно.

# 1 120
Не можах да ви изчета всичко, но смятам,че който е срещу Катя и я бие отива на финал; Ще получи една седмица имунитет и грошовете за да си купи още един имоунитет; Много вероятно сестрите да съботират и да отидат двете на двубой; Катя да падне от Йоана /даже и умишлено/ и да й даде имунитет и грошовете си и така и урежда финала ...
Който и друг да я бие ще важи и за него-затова за другите е важно кой ще номинират, а дали го премислят?!

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:42 от Наоми

# 1 121
Не можах да ви изчета всичко, но смятам,че който е срещу Катя и я бие отива на финал; Ще получи една седмица имунитет и грошовете за да си купи още един имоунитет; Много вероятно сестрите да съботират и да отидат двете на двубой; Катя да падне от Йоана /даже и умишлено/ и да й даде имунитет и грошовете си и така и урежда финала ...
Който и друг да я бие ще важи и за него-затова за другите е важно кой ще номинират, а дали го премислят?!
Аз лично мисля, че ако се стигне до дуел между сестрите в играта за съжаление ще остане Екатерина.
Йо по-рано през сезона каза, че е в игрите заради сестра си. Колко е истина можем само да гадаем, но вътрешното ми усещане е , че Йо ще подари попадането във финалните десет на сестра си.

# 1 122
Освен днешната има само още една седмица и после всеки играе за себе си. И там също мисля отпадането става с гласуване, като спечелилия играта има имунитет.
Нормално е рибарите да разчистват хора които не са в коалиция. А реално за трите игри другата седмица ще се справят и без някоя от сестрите.
Изпратиха Катя , следващата е Йоана. Очаквам сестрински дуел.

# 1 123
Възможно ли е в понеделник да обединят племената. Ще остават девет битки до финала. Тъкмо има достатъчно хора всеки ден да отпада по един играч.
Чудно ми е само къде ще ги съберат да живеят.
Дано ги съберат по-скоро. Искам да погледаме повече индивидуални битки и да се види кой колко си може без подкрепа от племето.
Силно се надявам да ги съберат в резиденцията. Да са нахранени и да няма оправдания след дуелите колко са били гладни. А и на реката се озлобяват, по-добре по-малко драми.

# 1 124
  • Пловдив
Тъй като не догледах епизода от рязък спад на интерес, моля някоя добра душа да сподели какво се случи на съвета.
Подразбирам, че Катя е номинирана, а те със сестра ѝ кой номинираха?

Общи условия

Активация на акаунт