💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 511
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 200
Йоанна пак доказа, че има място в ИВ и че не само нарежда пъзели. Мъжете много ще се изложат, ако днес номинират нея при все наличните още Лазаринов, Майонезата и взаимозаменяемостта на останалите мъжкари.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:42 от Фръц!

# 1 201
Еее, нека да сме честни. Личи си че Джери е добро дете и не е възпитавана на детската площадка, докато родителите и пият бира отстрани.
Показа знания по история. Колко могат така гладко да разказват за първите ханове ( поне колкото показаха).
Между другото миналата седмица на Витошка чух същия начин на говорене. Реших че е тя и се обърнах. Бяха три момичета които буквално говореха със същата интонация и по същия особен начин.

# 1 202
  • София
Не искам да обидя никого, но знанията, които Джералдин показа по история във вторник бяха посредствени, за човек, който е завършил 11-ти клас тази година. По-удачно е, ако подобни знанията предизвикват възхищение, да се възхищаваме на Любомир, след като е завършил преди повече време и знаеше подробности, които бяха определени като маловажни глупости от Джералдин.

# 1 203
  • IT
Погледнах инстаграма на Йоана, филтрирала фейса, но хаджи Тотювите вежди оставила. Пускам ви в спойлер една снимчица
Скрит текст:

# 1 204
Ами да сравним Джери с 80 % от връстниците и. Много от тях са откровено неграмотни. Сричат докато четат, а писането е мисия невъзможна.
Но щом толкова ви дразни детето, сипвайте.

# 1 205
И според мен Джери има странен , дори дразнещ говор , по-скоро интонация ...
Но определено мисля като Ейприл , повечето от днешните ученици и нейни връстници , нямат никакви знания ... нямат и култура . Не е лошо дете , никой не казва , че е идеална , но определено не е простакеса . Като гледам масово профилите на момичета в Инстаграм на 15 години днес ... дупето на Джери бледнее 🤦♀

# 1 206
  • Испания
Извинете, но ще се повторя. Всеки харесва или не някого. Всеки вижда различно. Не искам никого да убеждавам в нищо. Както останалите, изразявам мнение.

# 1 207
  • София
Какъв беше този глас дето извади Ванчето :о:)

# 1 208
Джери вчера не искаше да претоварва Ваня с исторически данни и искаше да ѝ нахвърля само най-важното. Това имаше предвид, когато казваше на Любо, че останалото е маловажно. Мисля, че беше очевидно. Хубаво е да има градивна критика, но нека е градивна. И аз не харесвам играта на Ваня, но не бих се хванала да я обиждам за носа, например.

# 1 209
Според мен не е до интонация, а до произнасяне, логопед би бил добра идея.

# 1 210
  • София
ИнДжИнера превърна O sole mio в опера... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 211
Ваня наистина е доста зле в комуникацията. Топ състезател е и още ми е фаворит, обаче социалния елемент има голямо значение в такива формати.

# 1 212
  • София
Лазаринов стратега как нарежда ходовете на играта
муха

# 1 213
Вече ни подготвят за пленяване май?

# 1 214
Йоанно, тъпа си. Ако Катя беше с имунитет, щеше ти да си следващата, не Ники или Чудо.

Общи условия

Активация на акаунт