💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 507
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 185
Това не е спойлер, а само догадки. А и имаше 354454 мнения за същото извън спойлер. Във фейса пишат всевъзможни глупости и теории.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:46 от FireWithin666

# 1 186
Досега Ваня и Вайс бяха на лайв в Инстаграм. Отишла е на тренировка при него. 👊

# 1 187
  • IT
Ще припадна както съм седнала. Преди малко разбрах, че познавам майката и бащата на Джери( още когато бяха гаджета преди доста години). И двамата са интелигентни и  свестни хора, като майка и освен че и хубавица е и доста умна жена.

# 1 188
  • Испания
Ще припадна както съм седнала. Преди малко разбрах, че познавам майката и бащата на Джери( още когато бяха гаджета преди доста години). И двамата са интелигентни и  свестни хора, като майка и освен че и хубавица е и доста умна жена.

Интересно Джералдин на кого прилича тогава, като не е взела нищо от тях /по видяното досега/.

# 1 189
  • София
Ще припадна както съм седнала. Преди малко разбрах, че познавам майката и бащата на Джери( още когато бяха гаджета преди доста години). И двамата са интелигентни и  свестни хора, като майка и освен че и хубавица е и доста умна жена.
И ние какво да направим. Може би да пищим повече

# 1 190
  • IT
Нужно ли е да правите нещо???Споделям информация.

# 1 191
От сторитата на Йоанна в инстаграм:
Йоанна иска да качи видео в ютуб, в което разказва малко повече за игрите. Тя каза, че има да ни казва супер много неща, но част от тях няма право да казва (това е след като каза, че е гледала вчерашния епизод /каза също, че сигурно сме забелязали колко силни емоции изпитваше в този епизод/), а другата част самата тя не е сигурна дали е подходящо да ги каже в социалните мрежи, все още се чудила как да сподели нещата. Каза, че социалните отношения не са нещо, което си е позволявала да обсъжда до този момент, но имала какво да каже по въпроса, така че и това щяла да коментира. В следващо стори в инстаграм казва, че ще обработи още малко видеото и тогава ще го качи, защото получила имейл от PR-a на игрите, който не ѝ позволявал да качи видеото и иска да махне определено съдържание.

Стана ми интересно, Йоанна е щяла да им извади кирливите ризи в това видео явно Joy Joy

# 1 192
  • Germany
Според мен пък си личи, че има свестни и интелигентни родители, Джери 😉

# 1 193
  • Испания

Стана ми интересно, Йоанна е щяла да им извади кирливите ризи в това видео явно Joy Joy

Нищо няма да извади. Не е първата, която се изхвърля, няма и да е последната, която ще си остане само с приказките.

Според мен пък си личи, че има свестни и интелигентни родители, Джери 😉

По какво точно? По гащите в з..ника или по това, че не са забелязали, че има крещяща нужда от логопед? По това, че обикновено е ехо на Любомир и отпадналия Владислав? Хич не е проявила интелигентност.

# 1 194
  • IT
Да мен сега това с гащите ме гложди 😂😂😂кой родител би бил доволен да види дупето на детето си лъснало като луна от телевизора?(редактирах се) 😂 За мен прояви доста съобразителност на Хавайските кули, особено ако не ги е решавала, но май само това

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:08 от allexa.7

# 1 195
Смайли как може да говориш така тя Джери е кауза и пример за младите😁.
Джери не е блеснала с нищо освен с наврените гащи в д-то и нагласените победи над Ивайло и Милен.

# 1 196
  • Испания
Смайли как може да говориш така тя Джери е кауза и пример за младите😁.
Джери не е блеснала с нищо освен с наврените гащи в д-то и нагласените победи над Ивайло и Милен.

Забравих.

# 1 197
  • Germany
Изказвам само собственото си мнение, не искам да споря с форумните експерти😉 Да мисля, че Джери е интелигентно и добре възпитано 18 год. момиче. За логопеда не съм специалист и не мога да изкажа мнение, аз нямам проблем с говора и. Банските и също не ми пречат, тя е на 18, на плажа...Но пък и всичко това няма отношение към “Игри на волята”, така че да продължаваме напред.

# 1 198
Не съм я видяла да е кой знае колко интелигентна.

# 1 199
Не е нужно да си специалист, за да чуеш, че речта й е накъсана. А това с гащите... всички са на плажа и са млади, но не ходят така. И това постоянно бе...беееееее

Общи условия

Активация на акаунт