💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 231
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 170
На мен даже ми е учудващо, че си мислите че може да има дуел м/у сестрите. Освен ако не ги задължат да направят поредния спектакъл ала Тошко и Влади, просто е абсурдно да играят една с/у друга.

Да вкарат две сестри в реалити и да не ги изправят една срещу друга?Направо абсурдно ми се вижда Тупарев да изтърве такъв сеир.От самото начало всичко води натам.

# 1 171
И все пак предпочитам такъв дуел сега, а не на финала. А и Лазаринката по възможност да отпадне преди обединеното племе, в краен (ама в най-краен) случай - точно при съставянето му.

# 1 172
Най-необмислената стратегия на рибарите би била да изправят сестрите една срещу друга- ами нали така все едната ще се върне с общо 350 гроша и имунитет. А те ще лапат мухите на следващия съвет.
Зароди ми се нова идея- дали ако рибарите са на съвет довечера, няма да предложат на Катя да купи имунитет за сестра си...?

# 1 173
Щом Ваня и Катя са станали приятелки, значи са заедно в обединеното племе, но кого побеждава Катя, предстои да видим. Дано не е Вайс!

Не е задължително да са били заедно в обединеното племе.Симона и Сюзън как са близки а не са били заедно в едно племе.

# 1 174
A защо смятате за сигурно отиването на Катя в последния отбор, за финал?
Моля, понеже не гледах, кажете за пъзела вчера-колко части само е трябвало да наредят жълтите, при спечелено предимство да имат схема за долния ред на пирамидата?

# 1 175
  • София
От сестра й-тя и го начука пред камери-че дължи участието си на нея и че е отпаднала още на първата стъпка на каста-интервюто.

Аз не вярвам на Йоанна точно за това. Човек, когато е под афект от някой близък, най-големите си глупости изговаря. А от Йоанна специално се наслушах на доста глупости по адрес на сестра ѝ. Катя пък не е такава, че да тръгне да прави публични опровержения. Изобщо, баш тая истина кое - как, мисля, че не ни е съдено да разберем. Или поне не сега.

# 1 176
Оф сега като се замисля, виждам възможен следния развой на събитията: Рибарите падат днес и отиват на съвет. Нали защото сестрите са много специални, на Катя предлагат да купи имунитет за Йоанна. Тя приема и така малката ревла е сигурна за обединеното племе. Номинират Ники вместо Йоанна и утре Катя го побеждава - така и за себе си печели имунитет и тя е другата сигурна за обединеното племе.

# 1 177
  • София
A защо смятате за сигурно отиването на Катя в последния отбор, за финал?
Моля, понеже не гледах, кажете за пъзела вчера-колко части само е трябвало да наредят жълтите, при спечелено предимство да имат схема за долния ред на пирамидата?
Не дадоха добре цялостното нареждане, мисля че 3 или 4 части,по - скоро 3 .
Даваха ту единият ,ту другият отбор, така че не може да се придобие представа как точно наредиха пирамидата.

# 1 178
Трябвало е да сложат само 3 части от пъзел-пирамида??
Не мога да повярвам, т.е. са получили наредена пирамида.....

# 1 179
  • София
Честно казано, нямам предпочитания как да отпаднат сестрите - дали една от друга, от по-силен или от по-слаб играч, не ме интересува, просто нямам търпение да си ходят, защото са ми неприятни и каквито и положителни качества да имат - не ги виждам.

# 1 180
От фейса прочетено  за битката в петък
Скрит текст:
Ваня ще се изправи срещу Катя и Катя отпада .Тогава става пленяването на Катя от Жътварите

# 1 181
  • Вестерос
Rolling Eyes няма логика

# 1 182
  • София
Трябвало е да сложат само 3 части от пъзел-пирамида??
Не мога да повярвам, т.е. са получили наредена пирамида.....
Общо бяха 6 части, основата е от 10 топки, а при плуването видях парчета по 3 и само едно с 4 топки, така че реално тя се реди с 3 парчета.
Остават им още 3 за горната част на пирамидата.
И за мен няма,нали отпада,как така е пленник, това е 2 шанс и оставане.

# 1 183
Ако никой не отпадне тази седмица, тогава колко човека ще гонят другата? Това с пленяването се надявам да не е истина. Ако се окаже вярно, това ще е огромен компромис и яко подпиране на Катя. Ако й предложат да купи имунитет за Йоанна - също.

# 1 184
  • София
А може ли спойлерите да се обсъждат в спойлери???
Колко пъти вече... Confounded

Общи условия

Активация на акаунт