💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 245
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Не харесвам жътварите, но вече поддържам определени хора, които в моите очи са достойни да стигнат до финал и поради тази причина се надявам довечера рибарите да паднат отново и да се поизчисти малко плява и от техния отбор.
Искрено се надявам този сезон да има поне една жена на финал и последните игри да са съобразени с това.

# 1 156
  • София
За финална игра може да висят на ръце и така всеки търпи собственото си тегло като на най-добрия нинджа даже мисля че гледах един финал на Ирите на волята в чужбина с някаква подобна игра също е силова и то много силова Simple Smile

В такава игра обаче май жените имат предимство. Според мен е най-добре играта да е комплексна, да елементи от всички компоненти. Да има възможност ако не си добър в нещо, да компенсираш с другите. Разбира се, ако има жена на финала, не може да се мъкнат тежести по 50 кг. А пък ако Тошко е на финала, пъзелът трябва да е от три парчета Thinking

# 1 157
На мене ми е интересно има ли въобще жена победител в този формат? Или и при другите държави финалната битка е такава дискриминационна.

# 1 158
На мене ми е интересно има ли въобще жена победител в този формат? Или и при другите държави финалната битка е такава дискриминационна.
10 мъже и 6 жени мисля, че са победителите до момента в оригинала ( без последния сезон с четири победителя ).

# 1 159
  • София
Да не измислят и нашите да е повече от 1 победителят?
А за петък предричам дуел между Катя и Йо. Пригответе си кърпичките Joy

# 1 160
Относно интервютата каза, че не им казват какво точно да говорят, а им задават въпроси и всеки си отговаря.

То дори и да не е точно така за интервютата, е ясно, че няма как да каже заради договорите.
Вярвам, че е така. Не им казват какво да отговарят, но самите въпроси могат да бъдат подсказващи и насочващи. Например "Какво мислиш за представянето днес на Ваня?" би бил неутрален въпрос, но зададен по друг начин "Мислиш ли, че имунитета на Ваня е повлиял на представянето и днес?" вече ще предизивка друг отговор.
Или пък Тошко как се "сети" за сестрите... "Намираш ли някаква прилика между Йоана и Катерина?", "Мислиш ли, че някой може да има роднинска връзка с играч от друго племе?", "Забелязал ли си Йо да се държи по-особено с някого от другите племена?" и т.н.
Ралица защо всички ги попита нещо, само Лазаринов не?
Вероятно не го е забелязала... Някак си естествено се слива с бекграунда Wink

# 1 161
  • Вестерос
Според мен днес ще бият жътварите и рибарите  ще пратят Майонезата, защото Йо е ловец и са си дали дума.

Катя ще го бие утре.

Другата седмица дуелът ще е Катя срещу Тодор, последният ще отпадне.

После ще ги обединят- Катя, Йо, ЛазарФикуса, Милен, Боби, Чудо, Вайс, Любо, Ваня и ДжериПрашката. 10 човека са.

Последната седмица ще са всеки срещу всеки, като сигурно в игрите ще отпадат по няколко.

И накрая остават трима. Според мен ще са двама мъже и една жена. Мисля си, че ще е Ваня. А за мъжете сигурно Милен и Любо.

# 1 162
# 1 163
Не вярвам да номинират Майонезко. Сестрите вече доста ги дразнят, Катя я изпратиха на пангара ред е на Йо. Едната по ги дразни но и другата не остава назад.

# 1 164
И аз не вярвам да номинират Майонезко, вместо жена.

# 1 165
  • София
Лазаринов може да е всякакъв,но поне се е явил на кастинг и си играе неговата игра.Искам Катерина още тази седмица да напусне състезанието.
Отпаднала още на първото интервю,влезнала покрай сестра си с идиотската история.Бягала от стопанството,давала яйца на всички-дори и тайната не е успяла да опази.Колко живота има в тази игра?
Била завела рибарите в резиденцията -майкооу.Ми защо не ги заведе два месеца ,без ловците?
Била ги спасила от съвет-сигурно -след толкова кълчотене как пък не й дадоха близък план на летвичката.
Във всяка нейна "победа" има нещо гнило.Отделно я сложиха капитан във възлова седмица,та да може да угоди на прищевките на сестра си при оформяне на племето.Тя избра Лазаринов,защо не избра Симона,а вчера го номинира.Защото трябвало да се гонят ловци-много били.
Ами хайде вече да си тръгва и да оставят нещата да имат своя нормален развой,че малко остана.

# 1 166
  • Вестерос
От къде знаем, че е отпаднала на първото интервю?

# 1 167
  • София
От сестра й-тя и го начука пред камери-че дължи участието си на нея и че е отпаднала още на първата стъпка на каста-интервюто.

# 1 168
  • Испания
От къде знаем, че е отпаднала на първото интервю?

От сестра ѝ.

Те двете не се понасят, но пък имат наглата претенция другите да ги понасят.

# 1 169
  • Вестерос
Пропуснала съм, мерси.

Емиии за мен Катя им направи сезона на игрите, ако не целият поне част.

Общи условия

Активация на акаунт