💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 262
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София

Сезон 2 Епизод 54
18.11.2020

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 081
Много сте изписали, след малко се връщам да ви чета

Само на мен ли ми се стори, че водещата каза на Катя, че утре ще се изправи срещу някой от нейното племе и после замаза положението?

Ралица защо всички ги попита нещо, само Лазаринов не?

# 1 082
# 1 083
  • Вестерос
За Милен Катя не била комплексен играч. Моля? Grinning Grinning Grinning Лазаринката сякаш е.  Защо го пазят този фикус Sad

# 1 084
Щом Ваня и Катя са станали приятелки, значи са заедно в обединеното племе, но кого побеждава Катя, предстои да видим. Дано не е Вайс!

# 1 085
Щом Ваня и Катя са станали приятелки, значи са заедно в обединеното племе, но кого побеждава Катя, предстои да видим. Дано не е Вайс!
Ако се изправи срещу него има голям шанс да го отстрани, защото 100% ще дадат пъзел.. Така че дано утре Жътварите победят. 🙏

# 1 086
  • София
Аз доколкото знам грошове се дават при спечелени елиминации и при спечелена междусъюзническа битка. Йоанна да ме поправи някой не е ходила на нито едно от двете и няма от къде да ги има тия грошове. А и евентуално от спечелена капитанската битка а тя освен вчера друг път капитан не е била. И ме съмнява вчера ако беше победила да беше взела грошовете пред предимството.
Поправям те Simple Smile Йо беше на битка за спасение от елиминация заедно с Влади,Сюзън и Ваня-последната я победи(на пъзел).После и на съюзническа беше,за да помогне на сестра си-победи я Николай.
Изобщо тя губи някак контрола,когато излиза на индивидуален дуел.
Много съм доволна от развитието днес.Вие мислите ли,че Йо днес е показала най-доброто плуване-по-добро от това при ловците?
Искам утре да паднат и да я номинират,да победи сестра си и да стане богата ,и с имунитет.

# 1 087
Мен друго ми е интересно. Ако финала е на 04.12 или на 06.12..То до тогава има 2 седмици. Или общо 12 епизода. Предполагам, че другата седмица би трябвало да вкарат кутията на Пандора, а в последната да ги обединят в едно племе "Всеки срещу всеки"

# 1 088
  • София
На Джера трябва да ѝ забранят късите гащи и подвикването. Направо е нетърпима. Пълно безмозъчие.

Даа...а някои се притесняват, че и този ''МОЗЪК''  щял да изтече от България.

# 1 089
  • София
Боби е прикрит женомразец и той.

Боби, при всичките си мускулячета и красотийство, с всеки следващ епизод все повече ми лъха на гей. Нещо в него ме навежда на мисълта, че е блестящ консултант по шопинг - от покривчици и чинийки през роклички и обувчици, та до еротични гащички и сутиенчета.

Относно номинациите. И аз съм на мнение, че гоуемите мъжове от Уибауите започва да ги тресе шубето как наближават сливането на племената и индивидуалните битки. И искат да се застраховат, че ще останат само най-големите смотльовци за накрая. Не мога да не ги поздравя за градивната им самокритика! Естествено им се получи.

# 1 090
Е не мога да ги харесам рибарите/ловците. Държат се като женчовци. При жътварите, дори и тегленето на клечки беше жертвоготовно. Всеки искаше да поеме отговорност, предпазвайки жените

# 1 091
Е не мога да ги харесам рибарите/ловците. Държат се като женчовци. При жътварите, дори и тегленето на клечки беше жертвоготовно. Всеки искаше да поеме отговорност, предпазвайки жените
И аз съм на това мнение. Не знам защо по-голямата част от хората плюят Жътварите. Според мен превъзхождат Рибарите в много отношения. И също така са човечни и са готови да се пожертват за съотборниците си.

# 1 092
  • Sofia
Всеки искаше да поеме отговорност, предпазвайки жените

Ъъъъъ, кои жени?! В същата седмица Ваня си беше спечелила имунитет (та, не можеше да бъде номинирана; иначе – точно тя щеше да е първата на пангара), остава само Джери. По-скоро теглиха чоп от страх и малодушие, за да запазят собствените си гъзове.

# 1 093
Ако Милен, Чудото и другите мъже от рибарите бяха направили това с клечки те тук щяха да бъдат обявени за най-големите мъжкари.

# 1 094
Всеки искаше да поеме отговорност, предпазвайки жените

Ъъъъъ, кои жени?! В същата седмица Ваня си беше спечелила имунитет (та, не можеше да бъде номинирана; иначе – точно тя щеше да е първата на пангара), остава само Джери. По-скоро теглиха чоп от страх и малодушие, за да запазят собствените си гъзове.
Ако ги беше страх щяха директно да номинират Тодор и готово. Докато при тегленето на чоп и четиримата имаха равен шанс да отидат на битка.

Общи условия

Активация на акаунт