💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 328
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 975
Май наистина Йоанна ще го отнесе заради сестра си. Интересно

# 976
Ехааа, че готино им го каза Боби!!!
Йоанчето май наистина живееше в заблуда, че всички Ловци са й в краката. Ама и вчера и днес Боби друго казва.

# 977
  • София
Боби е прикрит женомразец и той.
Не мога да го харесам истински след онзи случай когато изтропа тактиката на Ваня пред всички, като някоя квартална клюкарка. Сега гледам и срещу Йоанна намила.
Просто е много по-обран от Тодор, но не ми е много читав.

# 978
# 979
Лазаринов е най-безинтересен и безполезен

# 980
Е, мен това предлагане на имунитет по сценарии никак не ми харесва.
Много по-редно е след Капитанската битка да има "пазар" за седмицата.

# 981
опаа,Катя ще си купи имунитет и ще номинират Йоанна
О неее 😭😭😭😭 сега със сестра й ще я оплакват все едно умира 😭😭😭 Катюша няма ли да предложи парите си на сестра си???? 😭😭😿 нима може другояче? После така или иначе ще плачат дружно

# 982
Значи аз много искам Йоанна да е номинирана. Обаче слабите звена на Рибарите са Лазаринов и Ники, трябва първо тях да разкарат. Йоанна им помага много в игрите.

# 983
  • София
Не ми се иска да номиинират Йо. Интересен играч е. Дано ни подвеждат пак.

# 984
  • IT
Ако Катя си купи имунитет за двата дни и номинират Йоана, утре ако паднат ще номинират според мен НИколай. А той както се е оял дори и стумул няма за победа. Днес беше много зле.  Имат 2 камъка в лицата на Ники Майонезата и Ники Лазаринов

# 985
  • София
Ехааа, че готино им го каза Боби!!!
Йоанчето май наистина живееше в заблуда, че всички Ловци са й в краката. Ама и вчера и днес Боби друго казва.
Боби пък, след всичките си излагации, по-добре да замълчи, но доколкото го опознах - няма!

# 986
Много интересно какви демони е имал Ники в живота си, които е преборил в ИВ

# 987
Забравих да спомена Тошко и новото му мото: "Ръстът и килограмите не са важни! Сърцето и душата са!"  Joy Особено ръстът. И аз съм миньонче и не го казвам с лошо, просто ми е забавно колко пъти го натърти.

# 988
  • София
Мъжете рибари ще се насерат като жътварите. Ще номинират играча, който се представи най-добре в самата битка.
ЖДНБ
абе всички са еднакви лицемери, просто едните са по-възпитани от другите.

# 989
Боби е прикрит женомразец и той.
Не мога да го харесам истински след онзи случай когато изтропа тактиката на Ваня пред всички, като някоя квартална клюкарка. Сега гледам и срещу Йоанна намила.
Просто е много по-обран от Тодор, но не ми е много читав.
Май май... По едно време ме заблуди, че не е този кофти човек, който си мислех че е, но не, такъв си е.
Има нещо злобарско или гаднярско в него, не мога да го уловя точно.

Общи условия

Активация на акаунт