💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 118
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 350
Сега Йоанна ще прати Ники на елиминации, а не Лазаринов...ще продължи да се подмазва на бившите Ловци.

Не само. Тя наистина смята Ники Майонезата за по-слаб играч.

# 1 351
Подозирам, че Йоанна ще съхрани Лазаринов, за да не я номинират следващата седмица.

# 1 352
Аз не успях да гледам, но мъжът ми (бивш плувец) твърди, че Лазаринов вобще не е плувал добре...
Николай и Боби сигурно плуваха по-добре?

# 1 353
  • София
Сега Йоанна ще прати Ники на елиминации, а не Лазаринов...ще продължи да се подмазва на бившите Ловци.

Би било много глупаво от нейна страна. С гласовете на Ники и Чудо могат да обърнат ловците. Вече се разбра, че са ловци и рибари, няма рибари. А Йо е на дъното при ловците. А и Лазаринчо няма шанс срещу никой в тоя формат, ще осигури лесна победа на сестра си.

# 1 354
Аз не успях да гледам, но мъжът ми (бивш плувец) твърди, че Лазаринов вобще не е плувал добре...
Не така, де! Това поне му се отдава на фона на всички останали! Тук не е най-зле!

# 1 355
Николай и Боби сигурно плуваха по-добре?
Не. Да съм казала подобно нещо?? 😆

# 1 356

Не само. Тя наистина смята Ники Майонезата за по-слаб играч.
А той не е ли? Аз не видях от началото на предаването до сега той да блесна с нещо. Ще бъде запомнен с майонезата. Пълен палячо. Объркал е предаванията. По-добре да ходи в Комиците.

# 1 357
Лазаринов носи 100 гроша.
Той ще е номиниран.
Катя Йо Чудо и Николай ще командват от тази вечер Милен и Боби.

# 1 358
  • София
Ако Йоанна е наистина стратег трябва да номинира Лазаринов, защото хем е слаб, хем ако Катя го елиминира ще вземат превес в племето. Защото днес се видя, че бившите Ловци ще си се пазят до края.

# 1 359
правилния избор би бил Лазаринов,но Йоанка ще избере Никиту!
А той ми е такъв шемет...Ралица го гледа като изкопаемо Simple Smile

# 1 360
  • София
Всъщност тази вечер най- много ме подразни Милен. Трябваше да номинира Лазаринов, по- мъжко поведение щеше да е. От другите нямам очаквания, съответно не ме дразнят

# 1 361

Не. Да съм казала подобно нещо?? 😆
А някой да е твърдял, че Лазаринов е плувал добре от професионална гледна точка? Ако ще и кучешката да беше плувал, въпросът е, че стопи доста преднината. Ако Борислав и Николай не плуваха като жени, можеха и да бият.

# 1 362
Лазаринов напоследък е като едно изгубено пале в това предаване. И според мен Йоанна трябва да номинира Лазаринов, но съм почти сигурна, че ще е другия Ники.
Тошко е Бай Ганьо на формата. Днес по едно време ми се струваше, че не иска да му изгърми имунитета и накрая се чудеше да си дава ли зор или не. В плуването техника 0 и при него и при Вайс. Йоанна, Любо и Милен са най-добри там.

# 1 363
  • София
Ооо, Йоанка е лисичка. Ще се измъкне от отговорност. Офф... не. За миг си помислих, че ще остави вотя на Катя като капитан. Не посмя да обърне ловците. Тъпо. Оставя се на Боби да й вземе главата.

# 1 364
  • София
В Катя има много повече достойнство, отколкото във всичките мъжове-рибари!

А Сестра и я закопа!

Общи условия

Активация на акаунт