💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 173
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 365
Йоана няма грам стратегия. Язък, че толкова се изхвърляше и се правеше на хитра. Малоумна номинация. Дано Катя отпадне утре.

# 1 366
  • София
Много е зле тази Йоана, само дето се има за голям стратег и за много по-умна от останалите.

# 1 367

Не. Да съм казала подобно нещо?? 😆
А някой да е твърдял, че Лазаринов е плувал добре от професионална гледна точка? Ако ще и кучешката да беше плувал, въпросът е, че стопи доста преднината. Ако Борислав и Николай не плуваха като жени, можеха и да бият.
Съгласна.
Аз си говорех за Лазаринов, просто...Simple Smile

# 1 368
...
Само дето я набедих за стратег Йо. Не е. Никакъв.

# 1 369
  • София
Накрая има пъзел. Видях го как се отразява в очилата на водещия (как му беше името). Никито нЕма шанс.

# 1 370
Ох промото кърти 😅

# 1 371
Ее, на Катя ще и падне горният бански утре :д

# 1 372
  • Испания
Вече може да сме сигурни и спокойни, че един мозък не е изтекъл от България.

# 1 373
О, разбира се, забравих да допълня, че целта е да не остане нито 1 рибар , а да останат само ловци, така както е тръгнало...

ПС: Залагам на Катя утре, че ще спечели.

# 1 374
Е да, разбира се, че отиде ли Катя на елиминации, ще дадат игра с пъзел. Ма да видим един ли ще е само или три.

# 1 375
О не гадната Екатерина ще се върне утре... предпочитам всеки друг пред нея  Sad

# 1 376
Не разбрах, как така след тази игра се определя сигурен финалист? Този, който печели, би трябвало да получи само имунитет за една седмица. Thinking

# 1 377
  • София
Аз съм за Ники майонезата утре.
Йо с глупавата си номинация като нищо може да коства загубата на сестра си на крачка от финала.

# 1 378
Йоанна тук ясно показа, че не и пука за сестра и, а за собственото и оцеляване. Избра да остане в групичката на ловците, за да има още 2ма сигурни номинирани преди нея. Изобщо не си прави сметка, че ако Катя се върне могат да дръпнат бившите рибари. Тя Катя ако се върне ще си има имунитет и много пари де, но Йо няма да има нищо. Подсигури се момичето.

# 1 379
  • Пловдив
Много глупава номинация на Йоана! Лазаринов е по-слаб от Николай. Грешен избор, а уж е голяма анализаторка.

Общи условия

Активация на акаунт