💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 554
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 150
Харесвам я и съжалявам, че отпадна толкова рано миналия сезон. Подкастът на Мери е ново начинание и разговарят с известни и не толкова жени за проблемни бременности, отглеждане на деца, възпитание и т.н.
До 15 мин. Амелия говори за ИВ и как визитките не са това, което ни пускат. По-нататък започва с разказите за брменностите си, това че е веган, че е искала да ражда с делфини, отношението в болниците към бременните и вече родили жени, кърменето и т.н. Добро впечатление ми направи, защото по много от темите, имам същото мнение. Simple Smile
Хубава реклама,успех Simple Smile
Заглавието трябва да е " Аз съм вегАн "

# 151
Двенките, с Катюша, щяхме да си другаруваме и кукуваме на воля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Трите, моля! Много сме, силни сме! Grinning И аз искам при Катята, въпреки че незнайно как ме метна при Жътварите, които не искам и да помириша.
Гласувала съм за Чудо и Милен, въпреки че последния мога да заменя и с Боби.

# 152
Ивана при Гала обяснява как Влади бил настройвал племето срещу нея зад камерите, а пред тях се преструвал на голям добряк 😂...и после след предаването й написал, че била много злобна😂

# 153
Ивана при Гала обяснява как Влади бил настройвал племето срещу нея зад камерите, а пред тях се преструвал на голям добряк 😂...и после след предаването й написал, че била много злобна😂

А тя е една хрисима и добра и изобщо не се вкарва във филми и не се опитва да манипулира хората Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 12:03 от ~Mystic~

# 154
  • London
А не е ли редно да има постоянно камери? Какво значи зад камерите....ми то така много лесно да не можеш да прецениш един човек.

# 155
Ами според мен истината е тази, че и в момента Продукцията има сериозен обем заснет материал. И ни монтират/показват малка част от него ,в зависимост в каква посока искат да насочват зрителите и шоуто. Лошото е, че им липсва много професионализъм, за да изглежда всичко това добре на екрана. И имат много слаб контрол върху качеството на крайния продукт, ако изобщо имат някакъв контрол.

# 156
  • София
Ивана при Гала ЛИНК в Нова плей

и ДИРЕКТЕН ЛИНК

Много неприятна личност.

# 157
  • Вестерос
Миналата година не съм ви чела с подробности, даже май се включих към края да пиша, но следях във фб. Имаше сериозен хейт по Юлиян заради ужасния му характер и отношение. Към края заглъхна малко заради на Тъпанчев изцепките.

# 158
  • София
Гледах запис на днешната игра от сезон1 .Била е номинационна -траките са 8(или 7,че не помня как брояха близначките), а славяните са 5.
От траките не трябваше да играе някой.И Анка на реденето на стратегия се предложи с мотива,че като малка е играла федербал,ох голям смях това момиче Simple Smile
Играта е скучна,но сега от промото като че е усложнена,ще видим.

При Гала всички участници ли минават?

# 159
.... жълтите гащета на Катя
къде се виждат?

# 160
  • Вестерос
Гледах запис на днешната игра от сезон1 .Била е номинационна -траките са 8(или 7,че не помня как брояха близначките), а славяните са 5.
От траките не трябваше да играе някой.И Анка на реденето на стратегия се предложи с мотива,че като малка е играла федербал,ох голям смях това момиче Simple Smile
Играта е скучна,но сега от промото като че е усложнена,ще видим.

При Гала всички участници ли минават?
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy с глас се смея

# 161
  • София
'Виждаха' се жълтите гащета известно време в профила на Катя.
Аз наистина не вярвам рибарите да направят капитан Катя.Дори и след изрично условие той да бъде жена.
Йо не е била и ловците ще заложат на нея.Знаем,че тя не иска да е в едно племе с Тодор и ако все пак изберат Катя,то това означава,че са наясно с евентуалния сценарий за пленяване,че дори и за умишлено падане,защото ако тя победи Джери,едва ли ще я отмъкнат нея при рибарите.

# 162
Може Рибарите да паднат и да кажат на Жътварите, че на този етап трябва да пленят 1 човек. Димо/Ралица да се обърне към сестрите с думи от рода на: ''Когато избрахте да сте в едно племе знаехте за рисковете. Сега трябва една от вас да се присъедини към Жътварите''. Следва обичайната драма с двенките и все пак Катя решава да се жертва (тъй като знае за непоносимостта на Йоанна към Тодор + ако Катя остане при Рибарите, може да продължат да я номинират, а при Жътварите ще им трябва за пъзелите). И така.

# 163
Не е задължително да бъде пленен капитана. Миналата година предложиха на Веско да плени който и да е от Траките, просто той избра Алекс, сигурно защото не можа да си спомни кои са другите Grinning

# 164
  • España
А не е ли възможно Катя просто само да де е снимала с жълт екип ( примерно докато е пробвала ) и умишлено да заблуждава фенската маса?

Общи условия

Активация на акаунт