💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 937
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз все още не съм сигурна, че Катя ще спечели. Промото нищо не ми говори... 🤔

# 1 501
  • Варна
Толкова е прозрачно всичко,  че няма на къде повече.

Едва ли има някой да повярва , че най - ценно тв.време ще се остави на самотек и то навсякъде по всички телевизии и разните им ферми , сървайвъри , бигбрадъри , мастершефове и т.н. и т.н.

# 1 502
  • София
Лазаринката си измисли някакво оправдание, че бил много се нахъсал за битката и затова объркал въжето.
Той беше като охлюв на фона на Тошо, какво е това странно нахъсване. Другите мъжове от ловците му припяват , защото нищо друго не могат да измислят в негова защита.

# 1 503
  • London
Една малка поправка: сестрите не им правят рейтинга, а от продукцията си МИСЛЯТ, че сестрите им правят рейтинга. На практика дори и на тези, които ги харсват като играчи, им е писнало от семейните им драми.

Уж така на всеки му е писнало ама точно драмите винаги генерират трафик на обсъждане във всяко предаване, иначе да..... на всички по принцип ни е писнало уж.Satisfied А като няма такива неща изведнъж коментарите по страници на предавания стават наполовина. Фактите са това. Иначе за мен лично драми и да има са много кратки, във Фермата виж какви драми има ежеминутно, тук е песен.

И аз се разочаровах от мъжете рибари - Чудомир ужасно плуване, Боби все няма въздух, не знам какъв треньор е като не е усвоил как да диша правилно, ми то с това се почва всяка тренировка и е основна част от нея.  Тези културисти май само анаболи гълтат и се пъчат, но реална физическа подготовка нямат. Спомням си Тишо от Фермата, нямаше такъв муден шебек. Та май, май и Боби ще издишне като дойде време в сборното племе да се докаже..... Абе нещо мъжете като цяло ме дразнят, Която и жена да спечели ще съм по-доволна.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 09:58 от La Catrala

# 1 504
  • ВАРНА
Лазаринов е като женичка... Само се оправдава.

Ники - майонезата не му отстъпва по нищо! Същият некадърен мрънкалник е майонезчо!

Между  другото и Лазаринов е Николай!

# 1 505
Аз вече няколко пъти прочетох във фейсбук, че сестрите били вътрешни на продукцията. Уж някой от родителите им бачкал в Нова тв. Склонна съм да не вярвам точно на това, но че ги лансират - очевидно е. И все пак нищо не се знае, ако наистина е така, значи очаквам да ги добутат максимално до края, а може една от двете и победител да я направят (нито една от двете не заслужава победа). Катя не е толкова силен играч, че да бие наред Алекс, Ники, че евентуално и Тодор. От жените само Ваня я виждам в такава роля.
Някои пред телевизора може би се радват на драмите на сестрите и театъра, който разиграват, но на мен лично ми втръсна. Аз затова изобщо не поглеждам Фермата - много пошло предаване. Та шоуто не трябва да се върти само около сестрите. И съм убедена, че не само те правят рейтинга.

# 1 506
  • София
Аз вече няколко пъти прочетох във фейсбук, че сестрите били вътрешни на продукцията. Уж някой от родителите им бачкал в Нова тв. Склонна съм да не вярвам точно на това, но че ги лансират - очевидно е. И все пак нищо не се знае, ако наистина е така, значи очаквам да ги добутат максимално до края, а може една от двете и победител да я направят (нито една от двете не заслужава победа). Катя не е толкова силен играч, че да бие наред Алекс, Ники, че евентуално и Тодор. От жените само Ваня я виждам в такава роля.
Някои пред телевизора може би се радват на драмите на сестрите и театъра, който разиграват, но на мен лично ми втръсна. Аз затова изобщо не поглеждам Фермата - много пошло предаване. Та шоуто не трябва да се върти само около сестрите. И съм убедена, че не само те правят рейтинга.
Кой е Алекс?

# 1 507
  • ВАРНА
Александър /"Ботев"....мистър червена брада

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:37 от Варненец

# 1 508
Отпадналият  "Ботев" ?
Тоз човек се загуби, скоро не съм чела бисери.

# 1 509
  • София
Този на който неоправдано казваха Ботев. С дългата козя брада. Беше от отбора на Рибарите.

# 1 510
Спрягат във фейса,че Витомир Саръиванов им бил чичо на сестрите.
Това според мен е лъжа.
Нямат право да участват ,ако имат роднина работещ в телевизията.

Възможно е, но се тиражира, че имат някаква връзка там. И не, не знам кой какъв е, просто споделям това, което съм прочела Simple Smile

# 1 511
А мен не ме дразни коалицията на мъжете Ловци - във всички племена я има. Оригиналните Жътвари също си казаха, че няма да се номинират.
Както каза някой по-горе, на Боби рязко му се вдигна самочувствието след спечелената битка срещу Тодор. Ей, този Тодор... Всички го плюят, но все с него се сравняват - скрито или нескрито. Това да биеш точно Тошко, май е най-ценното за всеки един участник в този сезон.

И като погледнем играчите, какво имаме - шестима Ловци, трима Жътвари и двама Рибари (след днес), само Симона отпадна след сливането, което си е доста показателно. Донякъде разбирам обаче желанието на продукцията да разпадне най-силното племе - така има повече интрига и неизвестни.

# 1 512
Четох във фейсбук, че Катя остава. То е ясно, че двете се лансират, все пак баща им е някакъв шеф в Нова тв...

А някой знае ли, защо има снимка на Катя в жълт екип? Виждали ли сте я? Да не би да си откупи и да отиде при жътварите?

Кой е баща ѝ? Щом го пишеш, значи знаеш със сигурност.

Не само съм виждала снимката, но я имам. Бях я публикувала, когато се появи за минути в инстаграма ѝ.

Не знач нищо със сигурност. Не случайно казвам “четох във фейсбук”. Както видях и други хора са чули подобно нещо. Simple Smile

Иначе за снимката която си качила, не съм я видяла, явно съм я пропуснала

# 1 513
  • София
Спрягат във фейса,че Витомир Саръиванов им бил чичо на сестрите.
Това според мен е лъжа.
Нямат право да участват ,ако имат роднина работещ в телевизията.

Това е 100% лъжа.

# 1 514
Четох във фейсбук, че Катя остава. То е ясно, че двете се лансират, все пак баща им е някакъв шеф в Нова тв...

А някой знае ли, защо има снимка на Катя в жълт екип? Виждали ли сте я? Да не би да си откупи и да отиде при жътварите?

Кой е баща ѝ? Щом го пишеш, значи знаеш със сигурност.

Не само съм виждала снимката, но я имам. Бях я публикувала, когато се появи за минути в инстаграма ѝ.

Намерих я, ако става въпрос за тази, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт