💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 932
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 515
UnamusedRageОнуй пак рИве! Rage Но сигурно пак е подвеждащо. Аз се надявам Катя да отпадне, не защото не я харесвам, а защото не харесвам сестра ѝ и тъпата им сестринска драма, дето и те не знаят каква точно е, но ме съмнява това да се случи. Сигурно ревлата пак не е успяла да вземе предимство на сестра си, та затова и сополите. Забелязвам при Йоана, че ревва винаги, когато не стане на нейната. Четиригодишната ми дъщеричка прави същото, всеки път когато я победим на някоя игра, се разплаква. Та така и с туй нещо на екрана Weary

# 1 516
И къде на тази снимка Катя е със жълт екип, че да става въпрос за тази снимка???

# 1 517
И къде на тази снимка Катя е със жълт екип, че да става въпрос за тази снимка???
Беше я качила на стори и на пост в Инстаграм, но няма и 5 минути по-късно ги свали и двете. Явно са ѝ направили забележка от продукцията.

# 1 518
Беше я качила на стори и на пост в Инстаграм, но няма и 5 минути по-късно ги свали и двете. Явно са ѝ направили забележка от продукцията.
Да, знам. Виждала съм качената от смайли, просто тази с Ваня ...няма нищо общо.

# 1 519
Да, знам. Виждала съм качената от смайли, просто тази с Ваня ...няма нищо общо.

Ами видя ми се жълто отдолу и затова си помислих. Това съм намерила. Не е нужно с по хиляда “?????????” Като човек да отговорите. Всеки втори се заяжда в тая група. Спрете се малко, не може ли малко като нормалните хората да говорите

# 1 520
Ако Йоанна не спечели в битката на съюзниците, а тя май не печели след като я дават да реве, това ще й е поредната издънка. Изобщо това момиче много зле се представя в двубои, има повече успех в отборните игри. Но много досадно е това да реве постоянно - очевидно не може да понася загубите. Целият този цирк за какво е? Просто Катя може да отпадне от предаването, няма да умре. Лиготия на макс...

# 1 521
Тодор е взел страха на рибарските ловци, както Ваня е взела страха на Йоанна.

# 1 522
Прочетох във фейсбук друг сценарий за днес - не ми се струва възможен и логичен, но все пак ще сложа в спойлер:
Скрит текст:
Катя губи от Ники и Димо й предлага да отиде при Жътварите (срещу жълтиците й). Ако наистина направят тази глупост, другата седмица ще трябва да отпаднат двама.

# 1 523
А мен не ме дразни коалицията на мъжете Ловци - във всички племена я има. Оригиналните Жътвари също си казаха, че няма да се номинират.
Както каза някой по-горе, на ....Донякъде разбирам обаче желанието на продукцията да разпадне най-силното племе - така има повече интрига и неизвестни.

Разпадането на ловците ги спаси и им донесе повече ползи... Особено в племето на рибарите ловците са като паразит, изядоха ги отвътре.

# 1 524
Утре си отива Ники. За съжаление, другата седмица е Любо.
Надявам се това за другата седмица да не е вярно, но за съжаление ми се вижда напълно възможно.

# 1 525
  • София
Този сезон е много по слаб от към мъже атлети.
Гледаш го изглежда здрав, а е пълен въздух. Визирам Борислав и Чудомир до някъде.
Да печели жена, все ми едно коя.

# 1 526
Много е вероятно сестрите да имат роднина в Нова. Ама това се отнся и за останалите участници - всички имаме общ прародител и не е много сигурно кой маймун е останал в Нова... А относно номинацията на Майонезата - най-вероятно от продукцията са заявили, че оставането на Фикуса не подлежи на обсъждане. Може да имат велики планове за него? А Джери не е тъпа, но да я слагаме автоматично в "интелигентните" май не е много точно. Имам огромните подозрения, че знанията по история са изкуствено "опреснени" и най-вероятно ги е имало някъде в предварителните условия за участие. То цялото предаване гравитира около някакви възклицания от типа "бееее", "ауууу", "мууу" или малоумни поклащания на тиквата на Табуретката...
Най-вероятно ще го догледам, защото се "минах" да гледам по-голямата част и остава по-малкото. Ама май няма да се насилвам... Разочарованието от сценария става все по-голямо.

# 1 527
Реших да изгледам последното видео, което е качила Йоанна в youtube. Може да е умна, но с мъка я изслушах до края - страшно досадна. Толкова много приказки избълва, но нищо съществено. Разправя как била близка с Боби, после с Милен. Аз така и не видях колко пък да са били близки с Боби, ама айде. Като говореше за силни жени, каза Джери, Катя, дори и Сюзън, но никъде не спомена Ваня. Не й прави чест, явно продължава да си я хейти, но нейна си работа. Особено ако Ваня е крайният победител, има логика Йоанна още да е butthurt.
С 2 думи - неприятно момиче.

# 1 528
  • София
Прекалено много се анализира жълтия екип на Катя, който вероятно е на голямата ѝ приятелка след предаването - Ванчето. Преди това си мислех, че Йоанна ѝ е дала нейния, но и тя 'посиня' след първото сливане.
Надценявате и доверието от продукцията към Катя  - защо да ѝ пратят точно на нея да разполага предварително с такава спойлер снимка? Пък и няма за кога да я правят жътварка, то не остана до сливането.

# 1 529
  • София
Ето я снимката.Лично за мен тя нищо не означава

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт