💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 918
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 545
Ох, Борислав да спре да пее в тия сторита, че ми писна. Не му е там стихията. Че ни и обижда, аман от самозабравили се посредствени типове.

# 1 546
Как обижда?

# 1 547
Много ми падат в очите тези мъже... то колкото и да не си феминист, не може да се въздържиш да не минеш автоматично на страната на жените.
Ако някой от така наречените бивши ловци в рибарите беше преживял многото седмици мизерия на реалните рибари, тогава да ги видим каква психика щяха да изкарат. Николай не ме кефи, ама някак си заради многото преживяно ми се щеше да избута още малко (защото си мисля, че Катя ще победи довечера). Катя на мен ми е фаворит, няма какво да го коментирам, за разлика от много други зрители на мен не ми пречат драмите там със сестра й. Не ме кефят, но не ме и дразнят. Но Катя е сред най-капацитетните там- не защото реди пъзели, а защото оценката за ситуациите и хората й е винаги в десятката. Може да не плува добре и да не е физически силна, ама айде аман от пишман комплексните играчи, които издъхват на втората крачка и ми се струва, че ще потънат като гюлета в морето. Аман вече от тези мъжки коалиции, гледам паралелно сезон 1, направо ми иде да си оскубя косите - Весковци, Юлияновци - уляляяя много тегави хора, женомразци, кофти тестостеронна енергия.

# 1 548
Така Simple Smile
Добавих и индивидуалните сблъсъци от първа фаза на игрите в статистиката и класирането по точки.
Големите победители Милен и Боби-с най-малко точки Simple Smile дори не ми стигат пръстите на едната ми ръка.
Мда Simple Smile Така се получава на практика Simple Smile
Класирането отразява обективно представянето на играчите на арената в индивидуалните сблъсъци. За съжаление липсва оценка за представянето им в груповите игри, защото там аз лично не виждам как може да се избегне субективизъм.
Отделно последната седмица ,като останат десет реално ще се разпределят голям брой точки за кратко време, (всеки ден по 6) и предполагам,че ще има сериозни размествания в подреждането.
НО, Милен има само два негативни гласа на съвет, и двата от Кукуто. А Боби няма нито един все още.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:39 от Bengun

# 1 549

Че Инстаграм не бил bg-mamma, където се пишели глупости и моли аудитрията там да се прехвърли тук. Причината е, че яко са го насолили под последните му постове.

# 1 550
Не знам за мен Боби не толкова силен
Нрщо повече нареждам го като най слаб след Лозаринов и Майонезения. Съжалявам и с риск да бъда оплюта смятам че е по слаб и от Тодор нищо че го би един път.

# 1 551
А Борислав откъде знае какво пишем тук.

# 1 552
Популярни сме - всички ни четат Grinning Поздрави на Бобката Simple Smile

# 1 553
А Борислав откъде знае какво пишем тук.

Сигурно чете и тук. Той си е малко параноик. Smile

# 1 554
Бобка, ако четеш, искам да ти кажа, че здравата си се надценил Stuck Out Tongue

# 1 555
  • London
Ми, ако е победила едва ли ще се изказва така за силните жени.... поне според мен. А и в крайна сметка тя би Ваня и на тръбата и на платформата във водата..... , а Ваня я би на мушкане на кал в сутиена. Да не говорим, че и на плуване и на пъзели е 5 обиколки пред Ваня.

# 1 556
Ми, ако е победила едва ли ще се изказва така за силните жени.... поне според мен. А и в крайна сметка тя би Ваня и на тръбата и на платформата във водата..... , а Ваня я би на мушкане на кал в сутиена. Да не говорим, че и на плуване и на пъзели е 5 обиколки пред Ваня.

Само на тръбата я би Йоана. Навсякъде другаде Ваня я бие, но според мен причината е по-скоро хладнокръвието на втората. Йоана е притеснителна. Аз затова я и харесвам, нищо че мисли стратегии, някак си ми е по-истинска в реакциите си.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:44 от ~Mystic~

# 1 557
  • София
Ваня я би на пъзел първо Simple Smile

Боби,ако четеш-много съм ти сърдита,че не ги обработи хубавците за сестрински дуел да гласуват.

# 1 558
Йоанна е по-силна от Ваня само в някои отборни игри. Ако са в двубой (както вече се случи няколко пъти) или в 4-ка, на Йоанна все нещо не й достига. И аз съм склонна да вярвам, че Ваня й е взела страха. Дори Йоанна да има повече качества на моменти, нещо много се притеснява, докато Ваня запазва хладнокръвие. Това за мен е доста важно в една игра.

# 1 559
  • London
Паживьом увидим хихи, иначе нормално да е по-притеснителна.....Ваня май обича обектива и камерата, търси да се показва. Йо е далеч от това.

Общи условия

Активация на акаунт