💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 849
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 530
Реших да изгледам последното видео, което е качила Йоанна в youtube. Може да е умна, но с мъка я изслушах до края - страшно досадна. Толкова много приказки избълва, но нищо съществено. Разправя как била близка с Боби, после с Милен. Аз така и не видях колко пък да са били близки с Боби, ама айде. Като говореше за силни жени, каза Джери, Катя, дори и Сюзън, но никъде не спомена Ваня. Не й прави чест, явно продължава да си я хейти, но нейна си работа. Особено ако Ваня е крайният победител, има логика Йоанна още да е butthurt.
С 2 думи - неприятно момиче.
Много неприятно момиче .. дано Ваня е крайнаят победител или поне да я отстрани тя.

# 1 531
  • София
Еми, те повечето са връзкари в това предаване. Не са случайно появили се. Иначе днес съм за Катя. Майонезата много ме дразни с мрънкането си, озлобил се е.

# 1 532
  • София
Не мога да изчета всичко, но влизам сега и изтипосани кои си тръгват следващите две седмици... Скрит текст не знаете ли какво е...
 Ако са умни според мен ще номинират силните играчи сега, скоро ще започне индивидуалното състезание и за всички ще е по-добре да се съревновават с по-слаби играчи.

# 1 533
Аз пък не мисля, че за предположения и за разни размисли, страсти и желания трябва да се пишат в скрит текст. Както и за кой, какво прочел във Фейсбук например. Това са догадки, не сигурна информация, че да се пише в скрит текст. Ако вземе, че стане точно това в спойлера, то това си е чисто съвпадение. Тази година сравнително по-малко информация изтече за отпадналите, спрямо миналата година. И то колко да е изтекло, като основно се съдеше за излизането им в писането в инстаграм.

# 1 534
Цитат
Ето я снимката.Лично за мен тя нищо не означава

Скрит текст:
Скрит текст:
По принцип е възможно някакси да се е сдобила с жълтия екип колкото за снимката...
НО името на Катя фигурираше в картичката от Жътварите, която Тодор беше снимал на стори. Послеписът в картичката беше "От твоето второ племе", което ме оставя без съмнения, че Катя рано или късно ще е в отбора им.

# 1 535
  • Вестерос
Четох във фейсбук, че Катя остава. То е ясно, че двете се лансират, все пак баща им е някакъв шеф в Нова тв...

А някой знае ли, защо има снимка на Катя в жълт екип? Виждали ли сте я? Да не би да си откупи и да отиде при жътварите?
Какъв шеф в нова е?

# 1 536
Yo_Ana19, в грешка си.
Скрит текст:
Името на Катя не беше в картичката.

# 1 537
Yo_Ana19, в грешка си.
Скрит текст:
Името на Катя не беше в картичката.
Ха, поправям се значи. Надавам се тогава днес да не се сбъднат прогнозите на някои хора - Катя да си купи място при Жътварите.

# 1 538
  • София
Четох във фейсбук, че Катя остава. То е ясно, че двете се лансират, все пак баща им е някакъв шеф в Нова тв...
Какъв шеф в нова е?
Никакъв шеф в Нова не е. Не спирам да се удивлявам колко глупости се носят в интернет пространството и как смело хората ги разпространяват. Ама те фактите кога ли пък са имали значение?

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 14:47 от Elfi

# 1 539
Кой би бил крайният победител? На база коментарите на участниците - по повод на продукцията или друг участник, настроенията им, начина, по който им изграждат образите и някаква моя си логика, това е моето предположение:

Тодор - 99 % сигурна, че не е победител
Вайс, Чудомир - 90 % сигурна, че не е нито един от двамата
Лазаринов - Проценти не давам, но ще е абсурдно точно този да е победител. В такива предавания понякога няма логика, но все пак... Така че отпада
Ники - Ако няма пленявания и глупости, днес той ще отпадне
Йоанна - Да речем 70 % сигурна, че няма и тя да е. Както вече бях написала, от последното нейно видео си личи, че хейти Ваня или поне има някаква неприязън към нея. Това за мен би означавало, че или отпада от Ваня в двубой, или Ваня е крайният победител. И знаем, че Йоанна не може да губи. Такива случаи съм виждала в живота и за мен си е чиста психология - ако победиш някого, ще си доволен и ще си по-склонен да признаеш неговите заслуги и успехи.  Но ако паднеш, тогава има вероятност да почнеш да си търсиш оправдания или просто да се настроиш срещу човека, който те е победил.

Остават Ваня, Джери, Катя, Милен, Боби и Любо. Последните двама ми се струват по-малко вероятни. Катето има шанс да победи само ако сестрите са връзкарки или ако има страшен късмет, иначе не. Затова и преди бях казала, че със сигурност виждам в топ 8 (10) Ваня, Джери и Милен.

# 1 540
Аз съм за Ваня, след това за Милен. Но ще се радвам повече, ако победата е за Ваня. Милен също ми е ОК за победител.

Мисля, че Боби и Джери също имат шанс, очаквам да ги видя в последните четирима. Там вече зависи много какви последни две игри ще подреди продукцията.

# 1 541
  • London
Не я хейти в последното си видео, днес го гледах. Просто не й е фаворит сред жените.....за мен пък би значело, че Ваня е отпаднала примерно от Йоанна, в такъв случай е логично да не й даде кредит за особено силна.  Така го виждам аз, иначе и според мен от видеото ми става горе долу ясно, че едва ли е спечелила и тя и сестра й.... както и Джери. Залагам на мъж за жалост, предполагам Милен.

# 1 542
Така Simple Smile
Добавих и индивидуалните сблъсъци от първа фаза на игрите в статистиката и класирането по точки.

# 1 543
  • София
И аз залагам на Милен,ако финалната тройка е 2 мъже,една жена-Ваня е трета,за втория мъж-вероятно Боби.
Ако финалната тройка е 2 жени и един мъж-Ваня победител,Йо-втора,Тодор ще е тогава трети.
Джери според мен няма да достигне и до финално 4.

Така Simple Smile
Добавих и индивидуалните сблъсъци от първа фаза на игрите в статистиката и класирането по точки.
Големите победители Милен и Боби-с най-малко точки Simple Smile дори не ми стигат пръстите на едната ми ръка.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:04 от avicom

# 1 544
La Catrala, това също е възможно, но моята логика тук е по-различна. Ако Ваня е паднала от Йоанна, Йоанна ще каже поне нещо за нея, не вярвам съвсем да я игнорира. Колкото и да не й се иска, Йоанна смята Ваня за силна, някак и от предаването в момента оставам с такова впечатление. Йоанна се надува и подценява другите, но това е заради комплекси. От казаното от Йоанна съдя, че вероятно и Джери не е победител.
Както и да ги гледам нещата, каквото и да ми се иска, виждам Ваня и Милен в топ 3. Много искам Ваня да е победител, за Милен ще съм ок, но няма да съм йее.

Общи условия

Активация на акаунт