💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 976
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Не си спомням в първия сезон някой така да е оспорвал думите на Алекс, както сега си позволяват и Ники и Тошко.
Държанието на някои от участниците към водещите тази година изключително много ме дразни, особено когато Николай отговаря с цинизми на въпросите на Ралица, случвало се е поне два пъти.

# 1 936
  • Вестерос
Кога Лазаринов го е редил този куб Grinning

# 1 937
Катя много брутално нареждаше Ники в този епизод. Сигурно е било малко неловко това, че са го гледали заедно.
Като им гледам нахилените физиономии, бая смях е падало 😁

# 1 938
  • София
Вярно, че Катерина в един момент стана с друга премяна. Нито нея, нито Николай мога да ги разбера да излизат на битка голи.

# 1 939
  • Вестерос
Ники и Катя си отиват много визуално! Явно извън театъра си се разбират.
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy
Коя беше тази битка?>

# 1 940
Кога Лазаринов го е редил този куб Grinning
Беше част от първия елиминационен дуел този сезон между него и Елена.

Скрит текст:
Ники и Катя си отиват много визуално! Явно извън театъра си се разбират.
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy
Коя беше тази битка?>
Битката, в която Крум опита с ЕДНО въже да направи ДВЕ различни прави Simple Smile
Страхотен смях,гледай я ако не си я гледала.
Накрая играха Дамяна и Агонцева, Дамяна спечели.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:00 от Bengun

# 1 941
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

И те така...
...аnd Oscar goes to... целият актьорски състав, в едно с екипа! Joy
Войната и омразата са само в ФБ и форума. Wink

Каква омраза, каква война! Не са ми любовници, та да ги обичам или мразя /поне аз/. Коментирам.

# 1 942
  • Вестерос
АААА вярно, да Simple Smile мерси!

# 1 943
А оригиналното предаване само колумбийско ли е? Потърсих, но само на испански ми излизат резултати. Щом Тупарев го е купил, значи и други държави трябва да са го играли.
Ще ми е интересно да погледам. Да видя и другите ли са толкова нагласени като нашата версия.

# 1 944
  • София
Отново влязохме в световните анали. Имаме си първи отказал се дуелист. Браво на ТЪпарев!
Като 3-секундният рекорд на Ана-Мария. При нас - рекорди да искаш! Laughing

# 1 945
Не си спомням в първия сезон някой така да е оспорвал думите на Алекс, както сега си позволяват и Ники и Тошко.
Държанието на някои от участниците към водещите тази година изключително много ме дразни, особено когато Николай отговаря с цинизми на въпросите на Ралица, случвало се е поне два пъти.
Ами, аз пък не си спомням миналата година Алекс да е за давала толкова малоумно въпроси, колкото сега Ралица.

# 1 946
  • Вестерос
Николай в какви игри на волята е тръгнал като се отказва..
Във фб обаче го извинявам само защото е срещу Катя. ако беше срещу друг, други щяха да са коментарите..

# 1 947
  • София

Сезон 2 Епизод 56

20.11.2020

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:35 от Mari_Mar

# 1 948
А оригиналното предаване само колумбийско ли е? Потърсих, но само на испански ми излизат резултати. Щом Тупарев го е купил, значи и други държави трябва да са го играли.
Ще ми е интересно да погледам. Да видя и другите ли са толкова нагласени като нашата версия.
Да, оригиналното предаване е колумбийско.
Гърците също са го закупили, а локацията е била Филипините. Трябваше и нашите да ги изпратят там. Joy И без това половината са като на курорт.

# 1 949
  • София
Ще има балъци за участие в трети сезон, както ние гледаме втори при нагласен първи...

Игри на Волята - България -->  превод: волята на българските зрители да гледат тези игри.
Започвам да очаквам третия сезон с нетърпение и притреперване.

Общи условия

Активация на акаунт