💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 930
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 950
И според мен Ники го срина най-вече това, че мъжете го номинираха. Той беше решил, че им е влязъл под кожата и са си приятелчета. Реалността му подейства много демотивиращо.

Не мисля, че това го е бутнало Ники. Той си беше наясно, че ще номинират него, просто чашата преля с номинацията от Йоана. И аз да съм в предаването би ми кипнало, че видиш ли два човека, които са свързани могат да ти решат съдбата, а и още повече да ти се изхилят невинно насреща (за Йоана става въпрос). Това което направи днес Ники е предвидимо за овнешкия нрав, когато избухва да не си наоколо. Напомня ми на мен преди 4 години, но вече почти на 30 съм по сдържан Grinning

# 1 951
  • Вестерос
Дори и да не бяха свързани Йоана нямаше да номинира Лазаринов.

Дойде му адреналина много на Николай.

Явно са спирали играта след като се отказа първия път, защото веднага след това дадоха Катя с друга прическа и с друго горнище.

# 1 952
Да пазиш слабите, това за мен е слабост, ако трябва да спечели най-добрия, то слабите трябва да си ходят. Независимо от племето в което идваш, аз съм на този принцип. Това е нещото, което ми допадна в Катя след, като отпадна Ивайло. Йоана го играе тактик, но не смятам, че ще остане по-дълго от сестра си. Йоана се опитва да се хареса на всички, което повече и пречи.

# 1 953
  • София
Аз направо се надъхах да участвам в 3-ти сезон, само за да бъда част от нещо толкова грандиозно Heart
Ще съм фърси отвсякъде, не мога да изпусна да ми се случи поне веднАж в живота този реал Grinning
Както каза Вайс в разговор със Сюзан в ютуб - Ивана я слагахме на пъзели, защото нямаше къде другаде да я сложим Grinning
Може и до финал да стигна с пъзели и 46 кила Grinning

# 1 954
Николай ако наистина се е почувствал, че го играе пионка защо не си е тръгнал?
А да забравих ако си тръгне сам, май няма хонорар или плащаш неустойка.
Каквото и да е не е мъжко и достойно да правиш такива сцени. Като не ти изнася ставаш и си отиваш.

# 1 955
  • London
Видях промото ей сега.... За какво чак така ще се сдърпат. Много тежки думи чух....

# 1 956
  • София
Ох,голям цирк тази вечер.Междусъюзническата битка по-дълга от елиминационната.
Първата -без победител.Втората-с един участник,не мога да ползвам 'дуелист".
Но то пък нали диалогът е между няколко човека Simple Smile
Принцесата на пъзелите -не може,царицата на пъзелите й подсказва грешно,Чудо все пак построява детски център Simple Smile и е щастлив ,че срещу него е точно Йо..
И в крайна сметка -Лазаринов излиза наистина най-комплексен,защото е подредил тъпия куб за 6 минути Simple Smile
Йо иска схемата,Милен повелява Лазаринов да запази "тайната"
Казвах ви аз,че на тези им даваха схеми за пъзелите-това с развързване на торбичките да казваш,че ще редиш котвичи,сандъчета...
Ники не го искаше това племе,Катя не го искаше,но изпълни капризите на сестра си.Той отдавна спря да ме разсмива,Тодор сега е този с бисерите-па макар и от откровена простотия.Искаше да си ходи,но защо по този начин
На Веско удобно ли му беше-сега го гледах,ами той на този първи винт тотално изостана,но не се отказа

# 1 957
Някои хора тук са си във филма и това си е. Влади и той не случайно искаше да си тръгне и грам не игра. За грешния пъзел и очевидното чийтване от Тодор през цялата игра, като ровенето от другата страна и т.н. няма какво да говорим.
Имайте напредвид, че са рязали яко кадри и Ники не си каза това, което му е на душа.
Още като почна играта се запитах, ами къде е "змейката", която я имаше миналата година на тази игра? Може би защото Катерина не я биваше на нея я нямаше.
Сега идва ред на гредите и въпроса ми е следният, те бяха направени според играчите, но тук идва въпросът ми, защо Николай трябваше да се навежда от самото начало, защото главата му се удряше в гредата, докато главата на Катерина минаваше без тя да трябва да се навежда изобщо. Когато се навеждаш натоварваш колената и е доста по-трудно с въртенето и се изморяваш повече. На Катерина цялата стойка беше по-ниска, като е всеки да се оправя както може, защо нейната стойка беше направена перфектно за нея, да не трябва да си навежда главата и можеше да се върти без проблем, а Николай трябваше да се навежда, за да може да направи кръг?
Пуснете си записа и вижте гредите.
Или ги оставяте напълно еднакви и да се оправят кой както може и да кажете ръста е фактор и в дадена битка помага, а в друга не или и за двамата ги правите еднакви.
Димо страшно зрение е имал, та видя Ники как завъртя с ръка, нещо на което на нас ни трябваше забавено повторение. Чудно къде беше това зрение миналата седмица, на пъзел, който е огромен и беше очевидно ?
Тя и Катя може да го е въртяла с ръка, ама те като не ни я покажат в тоя момент, как да разберем? Не е ли лайв, успех.
И да всеки е подписал договор и си го е набил, но в началото надали са знаели как са си набили. Ние виждаме 1/10. На тях малко по-малко им е станало ясно за какво иде реч.
Никой няма публично да каже каквото и да е, защото неустойката е убийствена. Тия неща се разказват пред близки и приятели.
Още миналия сезон стана ясно, че работата е нагласена, ама тоя се о****** тотално.
И как изобщо на някой може да му мине през ума, че някоя от сестрите ще изгори до този етап ? Нали това им е сценария, някой "гений" го е мислил този "невероятен" сценарии и нали трябва да го доведе до край. Караниците, ревовете и всички глупости на сестрите са 100% сценарии. Абсолютен турски сериал.
Сцени с разговори се презаснемат по 5-6 пъти, докато не им се харесат на продуцентите.
Всичко което виждаме е, това което те искат.
И това, че показват някакъв часовник, въобще не отговаря на реалността. Както и за килограмите, които обявяват, като се изхвърлят с някаква тежест и се спуквам да се хиля. 20 килограма на тая част, която е супер неудобна за хващане и тежестта е разпределена неравно, успех някоя женичка да я носи напред-назад. И не само на тази игра преувеличават здраво.

А Николай е супер пич и беше 1 от хората, заради които много хора гледаха, за да им прави смях.
И Ники всъщност е супер пич, за който не го познава, това му действие говори само по себе си:
https://fakti.bg/life/521678-uchastnik-ot-igri-na-volata-spasi-prostrelano-kuche
https://nova.bg/news/view/2020/10/21/303023/брутално-посегателство-срещу-куче-в-софия-видео/

Нерегламентираните правила изнервят играчите. За това и избухват, а други просто гледат да се контузят да не плащат неустойки. Участвал съм в реалите и има един куп клаузи за които могат да те съдят. След приключването на последния епизод имаше и 6 месеца  да не се показваш по други телевизии, иначе плащаш неустойка. При мен беше 50 000 лв.

# 1 958
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy
И Димо беше на път. Smile Първо ги чака два часа да редят пъзел - без успех, после на Екатерина трябваше да асистира, да обяви резултата и да коментира втора обречена битка, а накрая и Николай му се разкреща.
Крум и Агонцев са фърси, топа на топа Simple Smile

И на тримата трябва да Ви връча грамоти и да Ви почерпя по една бира.
Истински ме разсмяхте,  и то със сълзи на очите се смея.
И то не кога да е , а в 0.40 часа. Благодаря Ви за прекрасната емоция ! Да Ви се връща всичко хубаво !!! Heart

# 1 959
  • Вестерос
Именно, че не трябваше да се отказва и да прави такива тийн изцепки.

А Иван Андреев или е Николай, или е негов приятел. Мерси, че се появи да дадеш акъл, ама айде няма нужда..

Брей, Юлиан, в коя игра си играл Grinning

# 1 960
  • Брюксел / София
Ники се бъгна на дивата река без майонеза:)
Изобщо никакъв хъс няма У тоз’левент.
Простоват, посредствен, безинтересен и с никакво желание да участва, да се състезава, да играе... За какво се е записал и как е минал кастингите остава мистерия.
След първия супер нагласен сезон, когато спечели човек, който не може да плува и не блестеше с нищо, а Юлиян беше абониран за номинации и имаше не помня колко победи, но не спечели - нищо не може да ме впечатли и изненада от Тупарев и Сие.
За мен този сезон е забава.

# 1 961
Оо моля ти се това лесно е да се говори зад клавиатурата е толкова изсмукано от пръстите. Аз бих останала да се боря, ей така за себе си,Николай можеше да спечели много положителни фенове ако беше дал всичко от себе си.

# 1 962
  • Вестерос
Дори Анка нямаше да се откаже

# 1 963
  • София
Аз точно тези дъски,белезници ги загледах.Значи миналата година от едната страна са били занитени,а сега -вързани с някаква връв:)
На Веско още на първия винт му се отвори от едната страна.Но на Ники беше отчайващо-така процепът се отваря и не знам какви магии трябваше да прави,че да зацепи.

# 1 964
Когато се откажеш, оставаш непобеден за това и Ники се отказа. Идеш ли в ИВ си марионетка, каквото ти кажат правиш. И това с игрите тази седмица да ти дадат на 2 последователни игри плуване, където знаеш, как се представят двете племена си е чисто редуциране на Рибарите.

Общи условия

Активация на акаунт