💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 935
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Вероятно съм една от малкото, които намират Лазаринов за по-добър играч от Николай. Нормално е да помним само последните му изяви, но в началото дори и изненадани имаше от неговото представяне. Той няма никаква мускулна маса и физическа сила, което важи и за Николай. За разлика от него обаче, може да плува бързо и да реди пъзели, ако се налага. И двамата са слаби, но единият - повече.

Епизодът днес - капо, но поне ме разсмя частта с битката за предимство и най-вече как Ралица ги успокои, че са грандиозен провал и че това е ребус, който се решава за 10 минути, а след това Лазаринов им каза, че и за шест може. Satisfied А нека Йоанна да обяснява през сълзи, че е решавала пъзели за 30 секунди. Relieved

# 1 921
# 1 922
Ники и Катя си отиват много визуално! Явно извън театъра си се разбират.
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy

# 1 923
  • София
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy
И Димо беше на път. Smile Първо ги чака два часа да редят пъзел - без успех, после на Екатерина трябваше да асистира, да обяви резултата и да коментира втора обречена битка, а накрая и Николай му се разкрещя.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:14 от La Vikinga

# 1 924
  • Варна
В оригиналния формат има ли държане на кухо топче при вятър 12-15м.с. или топче в лъжица, което предстои? Това приумица на наяата продукция ли е или си е част от формата? Признавам, че не съм гледала чуждите епизоди.

# 1 925
Оригиналаната игра са повече силови битки в стил "най-добрия нинджа". Но има повече групови игри и са доста по дълги.

# 1 926
Добре де, осъзнаваш от доста време, че си пионка, излизаш на "Арената" и виждаш, че всичко е срещу теб. Искаш да се измъкнеш, но не и за сметка на някой бутан да бъде величан, а ти изгаврен? Какво е редно да се случи. Да се влачиш и търкаляш за да е достойно за пред зрителите?

Бих се съгласила. Донякъде. И то, ако в самото начало Николай не се беше хвърлил с такъв хъс да минава под мрежата. Според мен той просто си е емоционално неуравновесен.

О, напълно права си! И непораснало хлапе, донякъде.Wink Но пък никога не се е взимал насериозно дори и в най-култувите си изхвърляния. Smiley
Ако не тази седмица, щеше да е следващата. Просто е хубаво събитията да следват естествения си ход, но съм се примирила. За съжаление претупвам шоуто и коментарите Simple Smile

И смешно си беше как бодро зачакаха помощниците си да изядат пъзела, после поседнаха, а накрая полегнаха. Димо сигурно е опънал шезлонг да подремне. Smiley

# 1 927
Оф, Николай. Много си сладък и не си виновен, че си една гола декларация. Важно е да си вярваш, че си феномена на сезона, но за истински победи трябва и малко лудост и упорство. Йоанна с този рев ме разби. Досега я подкрепях, но и нейната психика много слаба. За два часа единият да беше седнала да мисли щеше да измисли нещо, а не само да блъска тежки форми насам натам. От нея очаквах повече. Не знам и тези изрязани реплики от следващата седмица към сестра и, но ако са в същия контекст, в който се разбират- жалко за целия Йейл, който всъщност е работнически град. Мислех си, че Йоанка е по-висока топка, а тя чак в щатите избягала от сестра си...Трънки.

# 1 928
И Димо беше на път. Smile Първо ги чака два часа да редят пъзел - без успех, после на Екатерина трябваше да асистира, да обяви резултата и да коментира втора обречена битка, а накрая и Николай му се разкреща.
Крум и Агонцев са фърси, топа на топа Simple Smile

# 1 929
Скрит текст:

И те така...
...аnd Oscar goes to... целият актьорски състав, в едно с екипа! Joy
Войната и омразата са само в ФБ и форума. Wink

# 1 930
  • София
Къде е богът на пъзелите сега
Скрит текст:
SatisfiedSatisfiedSatisfied
SobSobSob

# 1 931
  • Вестерос
Гледам тъкмо битката между Йоана и Чудомир, 1 час, егаси пъзела и чудото...

п.п. ДВА ЧАСА .. майкоуууу

# 1 932
  • София
От къде мога да гледам сезон 1? Предизвиквате ми любопитството като коментирате...

В България съм.

# 1 933
Катя много брутално нареждаше Ники в този епизод. Сигурно е било малко неловко това, че са го гледали заедно.

# 1 934
Във vbox има всичко.

Общи условия

Активация на акаунт