💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 951
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
К.пък изобщо не искам да я коментирам. Толкова ли не се сеща от самото начало да си оправи потника както трябва. 🤔  Някой тук май отдавна коментира, че има риск да се случи това.
Наистина много нелепи думи за чест от водещите.

# 1 906
  • София
Това, между другото, въобще не е най-суровото наказание досега. В една от игрите с целене на топка Тодор го дисквалифицираха изцяло от отбора, защото не чакаше ред и постоянно стреляше, когато правилото беше да се редуват всички от племето (още докато беше при Ловците).
Здрасти! Сгоден случай да те поздравя за ей, това /темата е заключена/:

"4) Бонус - добавяме и амулет, който не сме обявили предварително, че съществува, така че ако въпреки всичките тия предимства Ваня не успее да победи, ще си го приберем тихомълком и ще го върнем на третокласникът, който го изработи в часовете по трудово."

# 1 907
  • София
Май в понеделник Жътварите печелят битката за територия. Тези драми на сестрите са след битката, поне според мен.

А дано. Там повечето (Тошко, не ти) са ми поносими към симпатични, дори Вайс, който е прост, но не мисля, че е наистина кофти човек.

# 1 908
  • София
Май в понеделник Жътварите печелят битката за територия. Тези драми на сестрите са след битката, поне според мен.

А дано. Там повечето (Тошко, не ти) са ми поносими към симпатични, дори Вайс, който е прост, но не мисля, че е наистина кофти човек.

# 1 909
Когато номинираха Катя за елиминационната битка, Ники за нея ли гласува или за Лазаринов?
Грешка. Не мога да изтрия

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 23:09 от jhbd

# 1 910
Сега видях пъзела на Лазаринов!
Сигурно ли е, че го е наредил?????

# 1 911
  • Англия
Това, между другото, въобще не е най-суровото наказание досега. В една от игрите с целене на топка Тодор го дисквалифицираха изцяло от отбора, защото не чакаше ред и постоянно стреляше, когато правилото беше да се редуват всички от племето (още докато беше при Ловците).
Здрасти! Сгоден случай да те поздравя за ей, това /темата е заключена/:

"4) Бонус - добавяме и амулет, който не сме обявили предварително, че съществува, така че ако въпреки всичките тия предимства Ваня не успее да победи, ще си го приберем тихомълком и ще го върнем на третокласникът, който го изработи в часовете по трудово."

Привет и на теб! Ами, да, хаха, не е голяма разкошотия тоя накит Laughing

# 1 912
  • Испания

И те така...

# 1 913
  • София
Скрит текст:
Тази игра беше направена Катя да спечели. В предишна съобразяваха някои компоненти с играчите, а тук гредата и на двамата беше на едно ниво. Димо даже похвали Катя за стратегията и на развиване, а тази стратегия беше невъзможна за прилагане от Николай заради ръстта. Той от своя страна два пъти тръгна да я завърта наобратно Grinning. Ако не друго Николай поне изненада всички с реакцията си. Димо не знаеше как да реагира.

1 мин. наказание, а за всички други мамещи - предупреждение. На Тодор му признаха грешен пъзел.

Абе предаването е пълно фиаско Joy Но Никито можеше да седне, примерно. Да, по-трудно шеще да му е, но не е невъзможно.
Що да сяда? Трябваше да се наведе да го натиска и върти отгоре!

Също вариант. Определено не беше невъзможен за височината му, просто се искаше малко стратегическа мисъл. Явно и тя липсва като уменията му с пъзелите.

# 1 914

А, дали не са  на Любо,от скука на реката!?

# 1 915
  • София
Яяя, Катя извън реката много хубава била! Simple Smile

# 1 916
Ииий, какви са сладки двамата Hug

# 1 917
Тодор пак нарежда.😂

# 1 918
  • София
прЕпаднал си явно Тоше

# 1 919
  • Испания
chudomir_grigorov

Съжалявам, че не можах да помогна на @nikolai_stefanov1, но той знае, че пъзелите не са нашата силна страна.
Много неща си изговорихме двамата и искам да кажа, че го уважавам като АТЛЕТ и СПОРТИСТ
😀!!!
🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт