💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 129
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Кому е нужно да се гледа този цирк.
Дано догодина сменят продуцентите и да има наистина качествен каст с добре обмислени битки.
Имаш ли яснота, как стоят нещата с лицензите?

# 1 816
Що па трябва да им играе нагласените игри.

Ами подписал е договор - продал си е трътката.
Не е натиснат на сила, нали? Изборът му е личен.

# 1 817
Евалата, Ники! Напълни ми душата от началото на днешния епизод. Сега всички са му бесни, че открито показа, че играта е супер нагласена. Еми то само като видиш как некадърно са му вързани ръцете и няма никакъв ключ, понеже са яко разместени...А и пъзела на Чудо и Йоанна...
Боже, така съм се смяла с ревовете на Йоанна! Joy И Чудото как гледаше! А после се разсърди принцесата, че им се присмяха. Видяхте ли сега, че Лазаринов си е финалист отвсякъде момчето! Joy
Ники и там ме разби. "Чудо, не се притеснявай! Нали знаеш, че съм си айляк!" Той още оттам загуби мотивация, като им каза, че си заслужава да си се прибереш вкъщи.
Предаването загуби голям колорит!

# 1 818
Димо не е очаквал такова поведение ,Трябваше да кътнат тая сцена

# 1 819
Но това с 1 минута санкция бе прекалено!
Нямаше да е, ако беше прилагано и при предишните! О
, правила, о, ти си избран да останеш за рейтинга!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 22:39 от Anhela_a

# 1 820
  • София
Бе ясно, че се надявах на някакво чудо, ама не съм очаквал това.
Иначе оставете никакъв шанс, то се вижда и от промото, че Ники няма да играе, ходи лежи, разхожда се... И Катя ще си нареди пъзела за 5 минути ефирно време и край.
Фарс.

# 1 821
  • София
Тази игра беше направена Катя да спечели. В предишна съобразяваха някои компоненти с играчите, а тук гредата и на двамата беше на едно ниво. Димо даже похвали Катя за стратегията и на развиване, а тази стратегия беше невъзможна за прилагане от Николай заради ръстта. Той от своя страна два пъти тръгна да я завърта наобратно Grinning. Ако не друго Николай поне изненада всички с реакцията си. Димо не знаеше как да реагира.

1 мин. наказание, а за всички други мамещи - предупреждение. На Тодор му признаха грешен пъзел.

Абе предаването е пълно фиаско Joy Но Никито можеше да седне, примерно. Да, по-трудно шеще да му е, но не е невъзможно.

# 1 822
Оставя неприятен вкус видяното в този дуел до момента.
Каквито и да са условията в играта трябва да се бориш.
Развяването на бяло знаме е .. нелепо

# 1 823
  • София
Изтрещя Николай, но не се учудвам, ако е имал усещането, че битката е предрешена. Първо-пъзел за предимство-ясно е кой би трябвало да спечели (друг е въпросът, че тя се *сра), после определено височината му пречи в случая и накрая 1 минута наказание?!? Тошко трябваше по 30 минути да почива тогава с неговите тарикатщини...
Някои неща са очебийно необективни. Така в един епизод цветовете в пъзела на рибарите определено улесняваше реденето му. Не съм за Николай, просто ме дразни “разнообразието” от критерии в играта.

# 1 824
Айде Фърси.. ти си!

# 1 825
  • Испания

Ами, да. Сега избира да не играе. И хич не трябва да се връща.

Преди малко писах, че Николай няма да играе срещу Екатерина, а срещу продукцията. Това е положението.

И пак ще има балъци, които да се запишат за трети сезон.

# 1 826
Николай пак завива? И защо не застане на колене като Катя?
Този не е добре!
После Катя била винова!? Егати цирка е днес! Браво на продуцентите! Joy

# 1 827

Не сме чели договора не знаем какво пише. Предполагам че пише че не може да се отказва. Но предполагам също, че не пише,че точно ти си в миманса,а продуцента ще си бута напред определени сестри, братчеди и учинайки.

# 1 828
На тази игра дали ще има фото финиш?

# 1 829
  • София
Значи на Ники играта не му била по ръста, следователно е нагласена Rolling Eyes, а на Йо частите на пъзела и бяха по силата!??? Нали така!? Wink

Общи условия

Активация на акаунт