💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 128
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 860
О, следващата игра беше интересна в предния сезон.

# 1 861
  • София
AAAAAA!!! Не така в тъмното, моля!!! Аз вече съм във възрастта на инфарктите и инсултите...

Хора, вие верно ли в живота си не сте срещали хора като Катя?

Всяка сутрин в огледалото. По-рано намекнах, че с Катя много си приличаме по поведение (в нрава имаме някоя и друга разлика). В живия си живот съм не по-малък дразнител на околните си от нея, но предимството ми е дългогодишния опит :  ))) Ще помоля само едно да вземете предвид: Катя никога никому не посегна първа. Нарочно започнах да гледам сезона от самото начало. Е, ако някой ми покаже момент, в който Катя е нападнала някого без повод - обещавам след ковид-а да го черпя бира. И руски бонбони. И сладолед. Хау!

Чудо... за Катя е прав - наистина заради Катя не станаха отбор Рибарите в началото.

Ще си позволя да възразя. Не станаха отбор поради персоналната си глупост, не заради Катя. Както написах по-горе, тя не нападна първа. Но и не остана длъжна на никого от тези, които имаха глупостта да я нападнат. И им стана черна на всички, които смятаха, че трябва да си трае и да се подчинява. Защото е емоционална, защото е висока, защото е йога, защото е космата, защото е умна, защото е устата, защото е хубава, дори и да не е първа красавица, и най-вече защото е жена. На Ваня проблемът с Тодор започна абсолютно по същата причина.
В началото Катя и на мен ми се струваше неуравновесена, и аз си мислех, че е възможно да употребява някакви субстанции. Но с напредване на епизодите почна да ми се струва, че нещо пропускам в цялата дандания. Затова започнах да гледам пак от епизод 1. И тогава ми направи впечатление това, което сега споделям.

п.п.: Ники верно е хитът на сезона... след Джулката, той е вторият с претенции да остане в историята на ИВ България...

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 23:51 от *Джем*

# 1 862
  • София
ФЪРСИ сте!

# 1 863
  • IT
Турски сериал. Йоана е кобра голяма и играе жертва.

# 1 864
По сценария трябва да гледаме сестринската сага до самия край на предаването. Беше ясно, че продукцията работи за Катя и каквото и да беше направил Николай щеше да си тръгне. Явно и той го е осъзнал.

Добре де, а коя щеше да е подходящата игра за Николай? Надяждане с майонеза?

# 1 865
Май в понеделник Жътварите печелят битката за територия. Тези драми на сестрите са след битката, поне според мен.

# 1 866
  • София
Когато номинираха Катя за елиминационната битка, Ники за нея ли гласува или за Лазаринов?

# 1 867
Далеч съм от мисълта за свестен сценарии, както вече съм го написала черно на бяло няколко пъти. Но Мазното не стана “хита на сезона“. Сори, но тази изцепка беше гол в неговата, а не в продуцентската врата.

# 1 868
Ще има балъци за участие в трети сезон, както ние гледаме втори при нагласен първи...
Обаче как му пуснаха старото изказване, че и да се влачи, ще играе докрай. Маймуни долни.

Нини за Катя гласува.

# 1 869
  • София
Димо обаче се шашна и не знаеш как да реагира. 1 минута стоеше безмълвен и се чудеше какво да каже на Николай.
Пълен провал и срам!

# 1 870
Чудо добре му го каза на Николай. А за Катя е прав - наистина заради Катя не станаха отбор Рибарите в началото.
Еее, това вече е прекалено:Отбор от кого Христа, Алекс или Мира!!??А забравих Ивайло и безславно напуспалите или изчезналите.Айде сред тях да видим кой нямаше да изкука от другите участници.

# 1 871
  • София
Когато номинираха Катя за елиминационната битка, Ники за нея ли гласува или за Лазаринов?

За Катя гласува, а Катя даде глас за Лазаринов.

# 1 872
Наказанието на Николай и според мен беше твърде дълго, но на него два пъти му направиха забележка да не развърта с ръце. След това отново се втурна да хитрува. Той какво си мисли, че е Тошко ли?

# 1 873
Аз лично се ядосвам,че този сезон им хрумна да се дава имунитет на победителя от елиминацията,а Юлиян 1500 пъти като ходи на елеминация нямаше проблеми.И така наистина слаби играчи като Ана Мария и Радостина наистина бяха на курорт 3 месеца.

# 1 874
  • Англия
Никито си показа за пореден път, че емоционалното му развитие е прекъснало някъде около десетата му година. Много го беше страх още в началото да не падне (дали от Катя или жена по принцип) - уж демотивиран, уж не му дреме, уж вече победител. Изложи се с това предаване. 60 секунди бяха доста наистина, но все пак той се опита да шмекерува по доста очевиден начин и си заслужи наказание. Това че водещите невинаги санкционират шмекеруването на Тодор, а в случая наказаха Ники, не е по вина на Катя.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 22:46 от vlid0

Общи условия

Активация на акаунт