💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 142
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 665
Много дълго се чудих дали да изразя мнението си за толкова харесвания, до миналата седмица, Борислав. Вътрешната ми  интуиция го определя като изключително самовлюбен вербален и емоционален насилник. При това в пъти по- голям от Тодор. Тежко и горко на жената до него.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 21:33 от silan

# 1 666
Хора, вие верно ли в живота си не сте срещали хора като Катя?

# 1 667
  • Испания

Това питах от самото начало, но няма смисъл. Ако не познаваш подобен персонаж, не можеш да знаеш какво е да общуваш с него.

# 1 668
  • София
А ето ги жътварите Simple Smile
мдаам, все повече се затвърждава старата ми прогноза, че Тошко се спича от Ваня и ако срещне добре подготвена жена на дуел чисто психологически може да се срине. Simple Smile

# 1 669
Катето винаги смята, че Йоанна ще победи. И Йоанна винаги пада.

# 1 670
Давай Чудо! Много се надявам да стигне до финал.

# 1 671
Чудо добре му го каза на Николай. А за Катя е прав - наистина заради Катя не станаха отбор Рибарите в началото.

# 1 672

Това питах от самото начало, но няма смисъл. Ако не познаваш подобен персонаж, не можеш да знаеш какво е да общуваш с него.
Аз имам приятелка и имах колежка в нейно лице и колкото и да се дразнех понякога от такова поведение, винаги ме е карала да преразгледам моята гледна точка! А освен изцепките на Катя имаше и неадекватни ръкомахания и...

# 1 673
  • Испания
Николай ѝ е най-неприятен като човек и ценностна система, според Екатерина, а сега бълват снимки заедно.

Николай ще игра не срещу Екатерина, а срещу продукцията. Кауза пердута!

# 1 674
Сега се замислих.. Защо на Катя банският не е тип - потник? Отдавна очаквах, че може да падне на някоя игра, като съм я гледала.

# 1 675
  • София
Колко сигурна е само Катя, че ще спечели, хех...
Айде Ники!

# 1 676
Аз съм за Николай и Чудото днес.
Пък каквото стане, дано направят зрелищна битка.

# 1 677
  • Испания
Сега се замислих.. Защо на Катя банският не е тип - потник? Отдавна очаквах, че може да падне на някоя игра, като съм я гледала.

Потник е, но тя го обръща обратно и подпъхва презрамките. Нали трябва да се прави винаги на интересна!

# 1 678
  • София
Тоз пък Николай, много си е повярвал. Айде да го видим...
Не харесвам Катя, ама и самовлюбени индивиди също.

# 1 679
Иначе аз, че трябва да си поработи на кардиото забелязах, все въздух няма, това не е типично за спортист.

Ами той не е спортист, а културист. Демонстратор демек.

Общи условия

Активация на акаунт