💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 410
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 315
Едва издържам епизода заради Джералдин: от пискливите и нечленоразделни : “ Ти си Любо! Тошко, хайде! Силно Любо!” и т. н. ми пищят ушите. На мен поне ми действа адски изнервящо.
Пропускаш надъхващото "бе"!

# 316
  • Испания
Екатерина нарича Ваня "госпожа Лиска"? Ха! И какво още изприказва, а сега са д.пе и гащи.

# 317
  • София
Тодор с/у Катя - искрено и лично, епизод 123

# 318
Сельо Тошо с бай Вайс пак не устискаха да демонстрират простотията си.

# 319
  • София
ахаха, нее, не цвиля, това добре им се получи просто
хахаха -)))

# 320
Лудата пак с нейните чупки и фасони...
Нямам търпение и двете сестри да изхвърчат.

# 321
  • София
Едва издържам епизода заради Джералдин: от пискливите и нечленоразделни : “ Ти си Любо! Тошко, хайде! Силно Любо!” и т. н. ми пищят ушите. На мен поне ми действа адски изнервящо.
Пропускаш надъхващото "бе"!
О, да! То е често при нея хахахаха. Оглушах, ей, оглушах 🤣

# 322
Много се радвам за Жътварите, заслужена и хубава победа. И играта беше интересна, за разлика от бутането и дърпането в предите няколко.

# 323
Замислих се нещо.
Тодор е защитен тази седмица , но да речем , че чисто хипотетично рибарите паднат два пъти? В такъв случай 2 амулета ли има или защитата на Тодор е била напразна,  или може би важи докато паднат те ? 🤔🤔🤔

# 324
Тодор как се смееше като отиваха към резиденцията JoyJoyJoy Знае как да ги дразни
Катя добре сипа на Ваня, усети я какви игри е решила да играе.

# 325
  • Испания
Йоанна на Екатерина: "Спокойно! След две седмици вече повече няма да го видиш".

МОЛЯ?

# 326
Слаби си бяха Рибарите в тази игра-с изключение на  Милен.А Жътварите силни се изявиха без Джери

# 327
  • София
Бен Гън за статистиката имай предвид, че Ваня е единствената жена, която отбеляза точка за своя отбор когато стреляше с топката.
И също така единствената жена вкарала дузпа (ама самите дузпи не би трябвало да се точкуват мисля). Simple Smile

# 328
Замислих се нещо.
Тодор е защитен тази седмица , но да речем , че чисто хипотетично рибарите паднат два пъти? В такъв случай 2 амулета ли има или защитата на Тодор е била напразна,  или може би важи докато паднат те ? 🤔🤔🤔
Само за тази седмица е. Няма значение дали ще паднат или бият.

# 329
Тодор към Вайс, преди да бие дузпата: “Стреляй все едно хрърляш срещу куче” Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт