💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 415
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 330
Замислих се нещо.
Тодор е защитен тази седмица , но да речем , че чисто хипотетично рибарите паднат два пъти? В такъв случай 2 амулета ли има или защитата на Тодор е била напразна,  или може би важи докато паднат те ? 🤔🤔🤔
Амулета е само за тази седмица.
В петък ще има нов собственик.

# 331
Значи да очакваме след две седмици Тодор да изхвърчи... Йоанчето така "предрече".

# 332
Toзи Тодор е ужасен див и агресивен селянин. Изумява ме фактът, че някоя жена го е харесала и че една камара други го търпят. Падение е да си около него...
Падение за мен е, че го гледам по ТВ...

# 333
Джералдин и Ваня,  що така не си измиха косите? Само си разплетоха грозните плитки....

# 334
  • София
Тодор все Ваня гледа, все нея коментира и все с нея се състезава. Mask

# 335
  • Брюксел / София
Тодор е рядко прост. Има нужда от субтитри като говори. Не може да върже просто изречение. Развитието му е спряло между 4 и 5 клас. Ужасен ужасон е!

# 336
Бен Гън за статистиката имай предвид, че Ваня е единствената жена, която отбеляза точка за своя отбор когато стреляше с топката.
И също така единствената жена вкарала дузпа (ама самите дузпи не би трябвало да се точкуват мисля). Simple Smile
Една точка ще получат спечелилите рунд, независимо по какъв начин са достигнали до трите точки в него.

# 337
Ето защо не харесвам Ваня. Как само даде втори глас в подигравателния смях на Тодор към рибарите. Грозна работа.

# 338
  • Испания
Екатерина и оная другата пак се захапаха.

# 339
Значи да очакваме след две седмици Тодор да изхвърчи... Йоанчето така "предрече".
Или пък някоя от сестрите отпада Grinning

# 340
Няма да гледат Тошко след 2 седмици, тъй като тогава приключва предаването може би. А куфарът на Тошето е супер Grinning

# 341
Или пък някоя от сестрите отпада Grinning
Еми вероятно Катя.. защото тя нямало да го види след 2 седмици Grinning

# 342
Джералдин и Ваня,  що така не си измиха косите? Само си разплетоха грозните плитки....
които съвсем случайна сплетаха преди да отидат на реката. Шоуто е низ от абсурдни случайности

# 343
Ето защо не харесвам Ваня. Как само даде втори глас в подигравателния смях на Тодор към рибарите. Грозна работа.

Ваня си е злобничка, нищо че се прави на добричка. Същата е като Катя, но се преструва. Много дребна душа ми е. Не мога да я харесам, колкото и да е добра в някои игри. Като мъж е в тялото.

# 344
  • IT
Ето защо са приятелки Ваня и Катя и двете не умеят да общуват и дразнят.
Ваня като атлет е страхотна, но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт