💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 361
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 420
Няколко интересни факта за отминалата териториална битка

Единствената жена, вкарала дузпа на мъж - Ваня с гол във вратата на Чудомир.
Единствената жена, не получила гол от мъж като вратар - Джералдин ( Борислав стреля над вратата в аут ). Йо не е била подавач, така че остава извън класацията по този показател Simple Smile
Любомир се отличава с три улавяния на топката,всички срещу Лазаринов. С по две улавяния са Милен и Тодор.

Най-силно представилите се играчи са Тодор с четири победи от четири изиграни рунда, следван от Вайс и Любо с по три победи в четири изиграни рунда.
Най-слабо са се представили Николай и Джералдин - играли са по три рунда без нито един успех.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 05:11 от Bengun

# 421
Нищо ново не мога да кажа, но няма как да го премълча:

Лазаринката - тотална щета!  Абсолютно безполезен, безинтересен и излишен.

# 422
  • София
Бен Гън, за играта мислех, че имаш предвид да даваш по 1 точка за спечелен рунд, който е до 3 точки, но само за подавачите, защото са 'сингъл' Т.е. Любо трябва единствен да вземе 2 точки, защото като подавач успя и в двата пъти. Според мен по 1 точка трябва да се дава само на този, който е подавал топката, защото всичко зависи от него. Той е сам срещу двама. Но не съм те разбрал явно. Сега разбирам, че ти ще броиш и пробивите, което не е много справедливо, защото пробивът се прави от двама човека. А нали се дават точки, само когато си сам срещу противника или когато всичко зависи само и единствено от теб и няма други фактори. Ако някой заслужава още 1 точка бонус за пробив на противника, то това е само Любо, защото реално сам победи Лазаринов (и трите точки бяха дело на Любо в този рунд и трите след хващания на момичешките изстрели на Лазаринката). Тодор в този дуел/рунд бе пълен фигурант. При другия пробив срещу Ники и Тодор и Вайс имат заслуга, защото Тошко спечели 2 точки, а Вайс 1 точка, т.е. отборна заслуга и това не се връзва с философията на определянето на точките до тук във формата.
Все пак освен Любо и Милен направи хетрик, та и Милен може да вземе 1 точка бонус, защото и трите точки срещу Джери ги направи той, Боби няма никаква заслуга в този рунд.
А срещу Катя и Тодор и Вайс имаха заслуга за победата.
Та в този ред на мисли справедливо и в духа на играта е следното точкуване.
Любо - 3 точки
Милен - 2 точки
Тодор, Вайс, Боби, Чудо и Ваня - 1 точка

Иначе Любо бе единствения, който бе подавач 2 пъти.
Любо хвана 3 пъти, да, а Милен и Тодор 2 пъти.
Ваня е единствената жена, която спечели рунд, като подавач и единствената жена, която вкара дузпа.
Единствения пробит Жътвар пък бе Джери. Докато Жътварите направиха цели 3 пробива (Лазаринов, Ники и Катя).

# 423
  • Испания
Рев

През цялото време Владислав публикува само снимки, без дума текст. Имам обяснение за този факт. Сега е публикувал следното...

Днес рожден ден имат Сюзън и ИванКа. Да са живи и здрави! Дано ИванКа поумнее, макар че едва ли. Акълът или идва навреме, или никога.

# 424
  • Вестерос

Голяма драма..

Обаче го прочетох с неговия глас 🤣🤣

# 425
Много скорпиони сред участниците тази година. Интересно, дали ако вместо Катя беше играла Йоанна като подавач, играта щеше да се промени поне за един рунд.

# 426
Ваня ... Като мъж е в тялото.

Нищо подобно!

# 427
Ако още веднъж чуя "От ден едно..." ще взема да ги изключа- вече мисля, че им дават предварително речник с думи и изрази преди интервюта и игри. И речника съдържа най-вече: "От ден едно", изометрия, "не е мъжко", "женски работи", "това ти е играта", "машинки", "не беше нашата игра".
Само Николай не е чел речника май, че вкарва нови думи.

# 428
Никито може да е чел уечника но да го е забуавил.
А адаша му - Лазаринката - къде що каже нещо - все е тъпотия. Няма празно!

# 429
Този сезон е брутално манипулиран от продукцията.Тенденциозно подбиране на игри с цел да се даде предимство на отбор или индивидуалност.Когато играха капитанска битка Джералдин и Милен  и беше за баланс дължината на въжето и разположението на тялото трябваше да е едно и също нищо,че сигурно единия е с 50 санта и 60 килограма отгоре.Същата работа беше в битка за спасение в която трябваше да сменят позициите на ръцете си по въже и тогава жените можеха да правят това изправени,а мъжете трябваше да седят прегърбени през почти цялото време.Същата работа с игрите за елиминация миналата седмица.Всичките игри бяха направени хората с по-голяма маса да имат видимо предимство.Сега тази седмица в игра с точност и компонент като хандбал имаме участник с богат опит в хандбала.Същата работа с елиминация на Станимира.Александър беше страшно слаб играч,но Станимира там и дадоха 15 предимства и беше очевидно,как е направено тя да спечели.Жътварите победиха Рибарите,но и беше дадено на Екатерина да избира първа и това определено доста разбърка,как щяха да са съставени племената.Джералдин можете ли да ми обясните с какво заслужава непрекъснато да е хвалят,че и кауза им била на част от участниците.То реално погледнато една Ваня като цяло във формата има в пъти по-добро представяне,даже бих казал,че тя в силови се хвърля наравно с мъжете и даже е по-добра от Ники и Лазаринов.А ние е слушаме колко е велика Джералдин.

# 430
  • Берлин
Хареса ми развръзката. Не харесвам нито един от жълтите, ама нека и те се пооблажат с... майонеза.
Ванчето в стремглаво падение. Другите са си каквито са.
Кога ще изчистят Лазаринчо??? Неприятен и за гледане, и за слушане. За мен е изначално най- голямото недоразумение в игрите.

# 431
  • Испания
Чудомир за Николай

Сега се разсмях, защото всяка сутрин гледам първите няколко минути "На кафе" и чух, че Дарко Ангелов каза: "Нали сме кофражисти, ааааа панелисти!" Още когато се появи този панел и коментираха ББ, започнах да ги наричам кофражисти във форума. Винаги се отнасям с подигравка, когато някой напише, че от едно или друго предаване четат във форума, ама сигурно е така.

# 432

И походката и е мъжка. Искаш, не искаш, факт. Тя е по-мъжествена от Лазаринката и Александър взети заедно Sunglasses

# 433
  • IT
В речника попада и фразата- Ще дам всичко от себе си.
“Машинки” и “ Давай бе, машина!” са може би най- противните за мен.

# 434
  • London

И походката и е мъжка. Искаш, не искаш, факт. Тя е по-мъжествена от Лазаринката и Александър взети заедно Sunglasses
Ами нали с каскади по филми се занимава? Няма как да прилича на фин модел, екшън героините са такива. На мен заради това миглите леко не ми се вързаха в представата.....

Еми нормално е при битка между мъж и жена да има игра в която да има шанс и жената. Какво предлагаш TylerDurdenBG? Да им дадат да вдигат щанги.....

Речника е особено лимитиран в жътварското племе сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт