💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 318
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 555
Хора, с риск да взема малинката за изцепки, изгледах пак поздрава на Вайс от поста на Смайли  и все още ми се струва, че от тв екрана белега на устната му е от различни страни  Thinking Не е възможно
Не съм сигурна за кой поздрав говориш, но ако е нещо от инстаграм, вероятно е снимано с предна камера и следователно е обърнато наобратно. Simple Smile

# 556
  • Испания
Хора, с риск да взема малинката за изцепки, изгледах пак поздрава на Вайс от поста на Смайли  и все още ми се струва, че от тв екрана белега на устната му е от различни страни  Thinking Не е възможно

Понякога сторитата са наобратно. Не се притеснявай!

# 557
Абе хора не мислите ли че е нагласено как веднага започнаха да говорят за история сякаш да мине ефирното време че няма какво да снимат хмм? Май това е актьорска игра.Confused

# 558
  • София
Надявам се на добра битка. Ваня винаги е удоволствие да се гледа, а Йоанна е в топ 3 за мен като комплексност.
Йо е за първи път капитан, а Ваня не е била от началото на формата.

# 559
  • София
2 пост

# 560
Вайс щом не разбира нещо значи не става...доктутура братче, кво да ги правиш с Тодор.

# 561
  • София
Абе хора не мислите ли че е нагласено как веднага започнаха да говорят за история сякаш да мине ефирното време че няма какво да снимат хмм? Май това е актьорска игра.Confused

Е, нали някаква кална битка ще е. Ако наистина има исторически въпроси отново ще е голяма излагация, така че дано няма, хаха

# 562
Ейц, заради Ванчето целият формат ще сменят😆 То не бях огърлици, имунитети, редени кулички, сега и задълже капитан жена, но да не се повтарял. Явно е много ВИП 😉
Ваня нали беше първият капитан на ловците?

# 563
  • до най-прекрасния мъж
Ванчето преговаря история, а сега ще се валя в кал. Безценно....

# 564
В тая кал историческа битка ли ще правят, че толкоз преговаряха?

# 565
  • Варна
Нещо се  преобърна в мен . Харесвах я Ваня , но в случая съм за Йоанна.

# 566
Надявам се на добра битка. Ваня винаги е удоволствие да се гледа, а Йоанна е в топ 3 за мен като комплексност.
Йо е за първи път капитан, а Ваня не е била от началото на формата.
Мрежата на Ваня за Йо е ловкостта при хвърляне.
Но за събиране на кал са на равна нога,ще е интересно и за мен да ги гледам двете.

# 567
  • Варна
След писмото за избор на капитан, до сега се чудих кого ли ще изберат- жена и да не е била. Много ми затрудниха мозъка тези от продукцията, трябваше поне първа буква от името да вмъкнат!

# 568
  • София
Не мисля, че се подпира Ваня тук, за какво я подпират? Тук няма имунитет. Ще и предложат грошове или предимство ако спечели. А ако загуби на 100% ще я номинират с готово извинение. Иначе сега само на 95% е пътник.
Нека има разнообразие малко. Писна ми от мъже капитани. Йо пък никога не е била.

# 569
Какъв е смисъла изобщо на капитанските битки? Само едното предимство ли, което е за отборната игра ?

Общи условия

Активация на акаунт