💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 258
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 810
# 811
LaCatrala, нямаш идея колко изроди гледат кучета, та това хич не е меродавно.
Надявам се да живне малко играта, че заспахме.

# 812
  • Sofia
LaCatrala, то, и насилниците на жени нерядко имат съпруги...

# 813
Радвам се, че не всички са повярвали, че за има-няма 10 години мутрата може да се преобрази в светец. Simple Smile Мога да кажа само едно - хора, докато симпатизираме на мутрите и престъпниците в тая държава, доникъде няма да стигнем!
А и на тоя ако му бяха искали едно свидетелство за съдимост, щеше да види "Игри на волята" през крив макарон...

# 814
  • Испания
Ванко 1 го взеха в ББ, знаейки много добре кого вкарват в къщата и това им коства лиценза. Да не мислите, че продуцентите не знаят кой е Тодор? Хайде, де!

# 815
Радвам се, че не всички са повярвали, че за има-няма 10 години мутрата може да се преобрази в светец. Simple Smile Мога да кажа само едно - хора, докато симпатизираме на мутрите и престъпниците в тая държава, доникъде няма да стигнем!

Подкрепям. Но още по лошото за мен е показното как полицай и мутра се прегръщат и плачат на плажа, наричайки се брат и определяйки се за велики и добри хора.
Затова и сме на това дередже може би, заради нездравата и нередна любов между власт и престъпници.
И ако поне още един човек се замисли над това значи този сезон на ИВ не е безсмислен.

# 816
  • София
Това вече са съчинения по картинка, не може да седнеш да обвиняваш човек в нещо на някакви си твои представи.  Това, че отговаря на определени мутренски характеристики не значи, че каквото ти хрумне все го прави.Laughing

А и щом си гледка куче надали е кучемразец.....
https://www.instagram.com/p/CGrFyOHJY5Z
По принцип съдя по досието и собствените му думи.

# 817
  • София

Подкрепям. Но още по лошото за мен е показното как полицай и мутра се прегръщат и плачат на плажа, наричайки се брат и определяйки се за велики и добри хора.
Затова и сме на това дередже може би, заради нездравата и нередна любов между власт и престъпници.
И ако поне още един човек се замисли над това значи този сезон на ИВ не е безсмислен.
Той престъпник с присъда ни управлява, какво да си говорим.

# 818
Аз пък за Тодор чух за пръв път в предаването, както и за Влади. Това, че Влади е полицай не значи, че е длъжен да познава всички престъпници. АЗ като гледам Тодор с повечето играчи извън формата е в добри отношения. Идва ми в повече определенията на това какъв родител е, ми може да е добър баща. Аз също не го харесвам обаче в никакъв случай на базата на едно предаване бих давала етикети кои на какво учи децата си. А това че Тодор и Влади се прегърнали ми може да са станали близки, може да е било театър. Аз доколкото знам Владислав беше влязъл в качеството си на човек и играч а не по работа за да арестува Тодор.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:48 от biology girl55

# 819
  • IT
Тодор е добре позната личност от  бургаският ъндърграунд, преквалифицирал се от бияч и рекетьор в шампион по жиу жицу. Той не само отговаря на определени мутренски характеристики. Противен ми е и той и толерирането му.

# 820
Да Тодор е влязъл като Тодор не като престъпник, но показаното за него в един формат от два месеца какво означава. Че понеже се разбира с пет човека, да му кажем евала, ти може да си биел, изнасилвал, крадял ама си супер готин, може да си прост като права лопата ама си ми пример.
Ми сори аз не мога. Който иска да си го харесва и да му се възхищава.

# 821
Всеки има право на втори шанс, че и Тодор дори.
Предпочитам него пред сестрите, да речем.

# 822
Аз пък искам и тримата да се хванат дружно за ръчичка и да си ходят. Колкото са добри играчи, толкова са с отвратителни характери. Да вземат и Лазаринката - той пък е спокоен, но тотал щета в игрите. Другите не ми пречат толкова.
А това за Тодор - чак пък изнасилвал? За краденето и биенето прочетох и аз, но в крайна сметка продуцентите са си избрали такъв да вкарат в предаването, а и съм сигурна, че са знаели за миналото му. Против съм хора като него, камо ли по телевизията, но и никой не ме задължава да седя пред екрана и да му гледам глупостите.

# 823
  • London
Аз пък за Тодор чух за пръв път в предаването, както и за Влади. Това, че Влади е полицай не значи, че е длъжен да познава всички престъпници. АЗ като гледам Тодор с повечето играчи извън формата е в добри отношения. Идва ми в повече определенията на това какъв родител е, ми може да е добър баща. Аз също не го харесвам обаче в никакъв случай на базата на едно предаване бих давала етикети кои на какво учи децата си. А това че Тодор и Влади се прегърнали ми може да са станали близки, може да е било театър. Аз доколкото знам Владислав беше влязъл в качеството си на човек и играч а не по работа за да арестува Тодор.

Именно, ако беше големия престъпник щяхме да сме чували повечко за него.... и за сериозни неща. А то малко като селски хулиган на дребно, но ще го изкарат килър накрая.Laughing

# 824
Даже и в Интернет излизат няколко сайта с информация то в разни не толкова сериозни сайтове Подобна информация се намира и за още много хора. Такяче на базата на мненията на Йоанна и Катя+мнения на потребители в бг мама, не бих давала мнения за това кой какъв родител и човек е.

Общи условия

Активация на акаунт