💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 237
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 795
Кой според вас ще отпадне този петък? Аз залагам на Ники или Вайс.

# 796
  • София
То аз не мога да преценя изхода от битката довечера,макар че щом има пъзел...
Иска ми се да е някоя от сестрите,но мисля,че ще се разделим с Ники.

# 797
Залагам на Майонезата. По-скоро ще са двама 🎏 в петък, но знае ли се, може да успеят една вечер са спечелят играта.

# 798
Кой според вас ще отпадне този петък? Аз залагам на Ники или Вайс.
Силно се надявам на дуел между сестрите и една от тях да изхвърчи, но едва ли..

# 799
  • София
Конкретно за днес не мисля,че жътварите ще победят.Плуването на Ваня не е добро,ок-ще го компенсира някой ,който вероятно ще мине два пъти.От рибарите Катя може и да не играе,защото са повече.
Накрая-пъзел... Simple Smile Ако е същата пирамида единствено инж Любо би могъл да я сглоби и то при условие,че имат огромна преднина,щото Йо е подготвена ,гледала е и тази пирамида и със завързани очи ще я направи.

# 800
На времето дебилните приятелчета на Тодор разхождаха питбулите си без повод. Имах инцидент една вечер, когато такъв ми скочи и грабна хамбургер от ръката ми. Не знам как не си хапна и ръката ми. Всичко пред празния поглед на един арменец от бияческата им групировка. Бялата ми рокля беше в кал, а аз името си забравих от шок.
Разбирам мнението на някои, че се интересуват само от показаното по телевизора. Но бургазлии не можем просто да "забравим"  Рижите.
Аз също съм живяла в Бургас по времето на Рижите, и буквално треперя от ярост като видя как някое празноглаво и/или заблудено човече, тип Симона, подкрепя този престъпник. Как ли се чувстват горките момичета, които "изчезваха" за няколко дни с приятелите на Тодор, като гледат как един от дружките на техните кошмари се опитва да си чисти имиджа пред цяла България? Или децата които самият той пребиваше по дискотеките за да си изгради репутацията на велик мъжкар и рекетьор? Срам и позор за обществото! Много добре знам, че чувствата ми нямат никакво значение за екипа, който е виновен за участието на Тодор, но аз никога няма да им простя за този тормоз. Господ ще ги накаже!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 23:30 от Lucky 7

# 801
Но промото за днешния епизод подсказва, че Рибарите падат. Може да ни пързалят, ще видим.
На мен ми се иска тази седмица да имаме 4-ма номинирани - по двама от племе или ако Рибарите/Жътварите загубят и двете игри - 4-ма само от тяхното племе. И така в петък да отпаднат двама. Много се мотат, не знам как ще стане това да са 8 човека в обединеното племе.

# 802
  • София
Може пъзела да е друг за тази вечер, иначе ако си гледал миналата година знаеш как се реди.
Редно е да бъде друг.

# 803
  • София
Ами на мен същите елементи ми се виждат,които вадят от водата.А,забравих да сложа още един минус за жътварите-с това рамо Любо не знам как ще плува.

# 804
  • София
Колко да е лаф това за кучетата... На кой нормален човек ще му дойде такъв лаф на устата?
Напълно е възможно да цели кучета, блажени са вярващите, които приемат думите му като "метафора". Имах съсед, който стреляше по бездомни кучета със сачми от терасата си. Хората могат да бъдат изключително жестоки, в близкото минало олимпийската шампионка Станка Златева разказваше във VIP Brother как е "пълнила" котки с пиратки. Тодор е показал и извън шоуто и вътре на какво е способен.

# 805
Залагам на Майонезата. По-скоро ще са двама 🎏 в петък, но знае ли се, може да успеят една вечер са спечелят играта.
Според мен:
Тази седмица и следващата отпада по един.
Много по-вероятен вариант е финалното племе да е от десет играча и след това във финалната седмица ( от 30.11 ) да отпадат по двама на ден. Така в петък 4.12 ще има само двама финалисти.

# 806
Нямам проблем с носа на Ваня,природата преценява на кого какво да даде по-добре от всеки.
Една от малкото  визитки,които помня е на Тодор. И по -конкретно ,игрите с децата му, при които детските им играчки  накрая се "сбиваха", а Тодор приглася "Бий,бий, бий"Laughing

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:18 от Анонимен

# 807
  • София
Бен Гън,може.Също така трябва да отпадне поне един рибар,защото ако са двама жътвари-племе от 3-ма?

Ще ходя да гледам визитката на Тодор Simple Smile

# 808
  • London
Колко да е лаф това за кучетата... На кой нормален човек ще му дойде такъв лаф на устата?
Напълно е възможно да цели кучета, блажени са вярващите, които приемат думите му като "метафора". Имах съсед, който стреляше по бездомни кучета със сачми от терасата си. Хората могат да бъдат изключително жестоки, в близкото минало олимпийската шампионка Станка Златева разказваше във VIP Brother как е "пълнила" котки с пиратки. Тодор е показал и извън шоуто и вътре на какво е способен.

Това вече са съчинения по картинка, не може да седнеш да обвиняваш човек в нещо на някакви си твои представи.  Това, че отговаря на определени мутренски характеристики не значи, че каквото ти хрумне все го прави.Laughing

А и щом си гледка куче надали е кучемразец.....
https://www.instagram.com/p/CGrFyOHJY5Z/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Отделно гледам Катя му харесала снимките..... вие тука им бистрите омразата дето явно я няма. Laughing

# 809
Бен Гън,може.Също така трябва да отпадне поне един рибар,защото ако са двама жътвари-племе от 3-ма?

Ще ходя да гледам визитката на Тодор Simple Smile
За мен лично ще отпаднат двама рибари  ,финалните десет ще са по петима от племе Simple Smile
Най-вероятно да са адашите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт