💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 140
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 90
  • Берлин
Смайли, корицата е готина и благодаря за труда ти.
Благодарност на bengun за статистиката и на Мари за линковете.
Аз харесах Милен от пръв поглед. Не ми е top of the top, не мога да кажа, че 100% моят човек, но е единственият, който искам да победи.
Боби и Ваня са сладки заедно
Станимира с тъмна коса не изглежда толкова тъпа
За Добрин...ми не стигат 180000 да си го причиня този.
Искам следващата седмица победа за жълтите, ей така за разнообразие. И жадувам някоя жена да смачка фасона на Тошо. /"обичам те" във финалната прегръдка с Владко ми докара позиви за повръщане и още ме е гнус от сценката/
От промото за утре- не си спомням такава битка,дали е от миналия сезон или?

# 91
И мен това ме шокира направо. Едно, че разликата им е голяма в годините, доколкото изобщо помня на Анита годините, второ, че изобщо не ми се връзват. Абе тоя Добрин не си го представям с ни една участничка, ама това е друга тема.

Добрин + участничка не може да си представиш? А Добрин + 200 000 + участничка?Simple Smile

# 92
Радостина и Добрин са си тъмън. Всеки си обитава собствена планета. Нямат пресечна точка. Могат и да говорят едновременно без да си противоречат. Защо пък не?

# 93
Играта, която ще играят утре е играна и предният сезон. Имам спомен, че Март беше много зле на нея (както и на всяка друга, ако няма плуване)

Намерих я https://www.vbox7.com/play:3ff527ef05

# 94
  • London
Много хубаво пеят Борислав и Ваня. Оставам с впечатление, че участниците по цял ден се снимат, правят видеа и тн.

# 95
Не мисля че Боби и Ваня са двойка. Точно преди няколко дни той в едно стори казва че си няма приятелка, освен да се крие че има приятелка, заради фенската дамска маса.

Е не може и вълка и агнето.  Тя тая приятелка дали ще ѝ хареса да го чува че я нямало?

# 96
Е, те нали са си още с действащи договори, може тази активност да е една от клаузите. Макар че те сега ако не наберат популярност и не направят нещо, няма кога. Дуетът ми е много смешен, никакъв замисъл няма и не докосва. Посредствена работа. По-добре да си тренират и да не се занимават с неща, които не са за тях.

# 97
  • Sofia
И този взе че изпълзя.
Скрит текст:

# 98
# 99
  • IT
Забравих да благодаря на Смайли за темичката. Благодаря ти, че отново си а направила уютна. Още не съм гласувала.

# 100
Гласувах за Любо и Борислав, но исках и за Милен.

# 101
  • София
Гласувах за Милен и Борислав, макар че искам да видя и Чудото на финал.
Утре на реката искам Рибарите. Симпатизирам и на двата отбора по простата причина , че имам любимци и на двете места.

Благодаря за страхотната тема на Смайли. Изключително много труд полагаш за нас. Flowers Rose
Както и на Мари за линковете. Не веднъж съм се възползвала от тях когато живеех в чужбина. Flowers Tulip

Допълвам се, че още не мога да прежаля Влади и постъпката на продукцията спрямо него.

# 102
Много съжалявам за Влади, исках да го гледам още...

# 103
  • София
Ами прав е Юлиян. И с право им сипва.
Ние тук какво правим? Масово негодуваме от гафовете на продукцията.

# 104
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Peace

В крайна сметка, гласувах за Милен и Чудо, макар в началото да мислих да посоча Милен и Боби.

Стига, бе, хора! Как изобщо можете да допуснете, че някоя жена ще скочи в леглото на даден мъж, само 'щото бил спечелил 200 хиляди лева или там, с колкото се облажи Добрин реално?! 'Ми, т'ва са 200 хилки, не са 20 милиона, че да правим такива странни спекулации. Абсурдно ми е на мен лично.

А Юлиян е върхът! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт