💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 533
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Точно така, прав е Юлката. ✌🏻

# 106
  • София
Тепърва има още игри, но до тук съм разочарован от мъжете участници, чисто като потенциал и представяне в игрите. Не говоря за възпитание, интелект и социална игра. Визирам само представянето в игрите. Много са равностойни повечето, никой не ми се откроява с нещо по-специално.
За сметка на това съм впечатлен от жените, които поне за мен са приятната изненада на сезона до тук. И ако не бяха тъпотиите на Тодор и Вайс ми се струва, че именно жените са най-обсъжданите участниици този сезон, като визирам най-вече Ваня и сестрите. Ивана, Джери, Христа и Симона също генерираха много мнения. Е за три от тях не с много добро, ама безразличието и липсата на мнения за някого също не е добре, особено ако и в игрите е някаква златна среда...

# 107
Май не съм сама в разочарованието си от Любо. В началото му симпатизирах супер много, но колкото повече минават битките ми се струва сив и дори леко безхарактерен. Пък и след като изгледах няколко негови клипа в youtube, съвсем ме отблъсна, тъй като поведението му е коренно различно от това което е в предаването което ме навежда на мисълта че малко или много се е преструвал. Абе, с две думи, наистина красив мъж, но скучен, в никакъв случай не е лидер.
Ванчето е голяма сила в битките, но това че се 'слага' на всеки втори грам не ми харесва. Аз лично още съм в шок как се пече по цици на резиденцията...Не че нещо, хубаво тяло има, но това не е бай брадър.
Колкото до Боби, не мисля че с Ванчето са гаджета, но според мен има нещо с тази Теодора Тодорова, която аз лично за пръв път я чувам.

# 108
Забравяте пластмасата в уравнението.

Добрин + участничка + 200 000 - пластмаса = ВНЛ

В някаква съседна тема пишат за плеймейтки и камили за 30 000. Добрин да не е по-зле от една камила?
То с тази изолация замърсяването по плажовете намаля и може да е станал по-нормален.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 01:08 от Nikolay92

# 109
  • Вестерос
И какво му е върхът на Юлиян?

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
200 бона са апартамент в София,дори в хубавата част.
Коя пък няма да иска да живее на аванта и да си има един глуповат добряга,който да я слуша и да й слугува?
На мен Добрин точно на такъв ми прилича и всяка по-умна жена може да го моделира за нейна лична изгода.

И на мен не ми се вярва Гадостина и Добрин да са двойка,дори в предаването не е имало и наченки на симпатии,но   както се казва,любовта е сляпа.Може би живеят заедно като съквартиранти у неговия апартамент?Тя не е ли на 43 дърта чанта,а той под 30? Simple Smile

# 111
  • London
Както го описвате явно човека си е дошъл с името.... Joy

# 112
  • София
И какво му е върхът на Юлиян?

За игрите няма смисъл да отварям дума, ще кажа само, че е участник мечта за всеки един продуцент на всякакъв реалити формат (игри на воля, сървайвър, ферма, биг брадър, все тая). Достатъчно е да имаш един такъв като него и интересът и рейтингите ще са на върха. Ако са двама, ехеее, ама няма пълно щастие. Wink И не, не съм фен на простотиите му (много от тях бяха провокирани и той си връщаше, но много пъти и сам подклаждаше), а на представянето му в игрите, а ме спечели с онзи сървайвърски номер който спретна на Георги от Ямбол, буквално му заби нож в гърба и го прецака в момент в който Жорката си мислеше, че е превъртял играта. После направи същото и с Пламен, може би това му костваше крайната победа, не знам, само можем да гадаем, но като фен на злите гении на американските Сървайвъри, то адмирирам добре обмислени и нетрадиционни ходове, които да ни изненадват. Все пак там не са отишли да се обичат, а да се състезават за крайната победа.
Миналата година се пишеше тройно повече в темите тук, да не кажа и по-силна дума и над 80% от мненията бяха за него.

# 113
То и в момента продължава да се пише за него. Още тогава имах известни съмнения, че няма да спечели до някъде заради тези номинации, тип Сървайвър. За разлика от там, тук всичко е лице в лице и има гласуване от публиката.

В Сървайвър можеше да те изгонят заради някой без да подозираш и след това ти да гласуваш за него за победител.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 01:07 от Nikolay92

# 114
  • София
Представяте ли си ,ако и тук имаше гласове на отпадналите участници Simple Smile
Ванчето трябваше директно да си тръгне.

# 115
  • София
Гласувах за Милен и НикоУай... Борислав и Чудомир също.
Аз гласувах за Боби и Милен, но бих искала да видя четиримата на финал, пък каквото стане.

Ако тези четиримата са на финала, ще липсват Ваня и Катя. За мен това ще е голяма загуба на преживяването.
Искам на финала да са двама мъже и две жени, в тройката да останат две жени и един мъж. Примерно, Ваня, Катя и Милен.

п.п.: е, знам, че Катя на финал е утопия, но... все още е в играта и мога да си се надявам...

# 116
  • София
Ха-ха Направих си тест в кое племе бих била,ако съм участник в Игри на волята :

https://www.vbox7.com/quiz:f7fa04945b

Резултат:Щеше да си в племето на: Ловците!

Ти си ярка личност, имаш невероятно много качества и знаеш кога и как да проявиш всяко от тях. Знаеш как да извлечеш максимума от всяка ситуация

# 117
  • Sunshine state
Ави, вземи ме в твоето племе, моляя! И аз искам при Ловците 😁

# 118
Скрит текст:
Ха-ха Направих си тест в кое племе бих била,ако съм участник в Игри на волята :

https://www.vbox7.com/quiz:f7fa04945b

Резултат:Щеше да си в племето на: Ловците!

Ти си ярка личност, имаш невероятно много качества и знаеш кога и как да проявиш всяко от тях. Знаеш как да извлечеш максимума от всяка ситуация

И мен там ме изпрати, а се чекнах, че ще бъда най-слаба на силовите игри. Grinning

# 119
И аз направих теста - при Ловците съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт