💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 528
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм при ловците. Правих го преди 1-2 дена.

# 121
  • Sofia
Ха-ха, мен тестът ме прати при Рибарите. Grinning Но аз си знам, че съм леко шантав индивидуалист. Май действително бих се вписала най-добре именно там. Двенките, с Катюша, щяхме да си другаруваме и кукуваме на воля. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 01:55 от Blаck Cat

# 122
  • Sunshine state
Абе и мен при ловците ме прати и се заформихме бая голям отбор. 😂 То никой няма шанс. 😂

# 123
  • София
Лелее, бях пратен при Жътварите?!?!
Аз дето два сезона подред съм виден противник на жълтия цвят. Каква ирония на съдбата. Grinning

# 124
  • Sunshine state
Дяволо, аз те избирам от нас, ти си мой човек. 😂

# 125
И аз при ловците се озовах.

# 126
  • София
Няма що, и мен при жътварите. При това като силна страна си писах интелекта. Joy

# 127
Няма що, и мен при жътварите. При това като силна страна си писах интелекта. Joy
хехе, значи ще си първата изгонена Joy

На мен ми се паднаха Ловците

# 128
  • Вестерос
Юлиян не спечели заради ужасния си характер и заради поведението си към жените, каквито и да бяха. Изключително кофти човек.
В 21 век оправдания, че някой е провокиран не вървят.
Може и да е добър в битките, не го отричам, но трябваше точно по този начин да бъде наказан.

Ловец съм.

# 129
  • София
И аз съм при ловците Simple Smile
Писах, че не съм добра в силовите игри, а в интелектуалните - пък гледай как ме "избраха".

# 130
  • Испания
Хайде, и аз при ловците!

# 131
  • София
Аз пък съм при рибарите Joy
С Ники и Катя щях да си изкарам екстра Simple Smile)))

# 132
Юлиян не спечели заради ужасния си характер и заради поведението си към жените, каквито и да бяха. Изключително кофти човек.
Не са това причините, поради които не спечели.

# 133
Ловец и аз. А Юлиян не спечели, понеже вота беше очевидно манипулиран. Точно както са и на Биг и Вип Брадър, а и не почти всички такива предавания в държавата ни. Коментари/Гледаемост на клипчета и статии в полза на Юлиян бяха около 100кратно повече, спрямо тези на Добрин. Разликата беше огромна. Никакъв шанс Добрин да е спечелил вота честно. Да не говорим, че той е тъп на галош. Никога нямаше да се сети да реши задата и пъзела и то за отрицателно време.
А това, че е Добряк е пълна глупост. Както и цялата му игра и глупостите, че щял да дари парите и тем подобни работи.
Те дори го бъзикаха наскоро, че уж природозащитник, а продукцията беше съсипана от критики от истинските природозащитници и че е направила 1 камара глупости, като изсичане на дърва, замърсяване и прочие.
Той "уж" дори беше краен, а реално е участвал в това до края.
Беше си хахо, а и все още си е.

Държанието на Юлиян тук се коментира, като много рязък, а Влади пък се критикува, че бил много кротък и сдържан, ходи разбери какъв трябва да си. Юлиян си го каза правилно. Хората бъркат думата добър с глупав. Като съм добър, всичко ме правят на глупак. Реално Юлиян не беше лицемер, не играеше схеми и да влиза в коалиции, беше си сам от началото до края.
Как да се държи с хора, които реално нон-стоп му говореха зад гърба и бяха супер злобни и нон-стоп го дразнеха?
Реално им отговори много подобаващо. И като си жена се дръж на положение, прекрачиш ли границата е нормално да получиш отговор, било то и краен. Хем жените искат равенство, ама като не им изнася, ама то ние сме жени ....
И въпреки всичко за мен в сезон 1 имаше доста по-малко манипулации и сценарии. Сезон 2 е пълна пародия и като че ли играят 99% по сценарии.
Пък интервюта/коментари на участниците са смешни. Трябва да си страшен балък да повярваш, че са седяли гладни със седмици на реката, спали са на открито с "животинките" и не са се къпали със седмици, нямали са тоалетна и принадлежности.
Играчите са инструктирани, имат си договор и е нормално да твърдят глупости. Клаузата за поверителност пък е много по-дълга от договора им с предаването.
И всеки 1 играч получава хонорар за участието си. Или това, че са отишли в предаването за няколко месеца означава, че те няма да получават сметки, нямат евентуално кредити и семейства, които издържат. Някой така си зарязва живота и си спира доходите за няколко месеца, нали?

# 134
И какво му е върхът на Юлиян?

И не, не съм фен на простотиите му (много от тях бяха провокирани и той си връщаше, но много пъти и сам подклаждаше), а на представянето му в игрите, а ме спечели с онзи сървайвърски номер който спретна на Георги от Ямбол, буквално му заби нож в гърба и го прецака в момент в който Жорката си мислеше, че е превъртял играта. После направи същото и с Пламен, може би това му костваше крайната победа, не знам, само можем да гадаем, но като фен на злите гении на американските Сървайвъри, то адмирирам добре обмислени и нетрадиционни ходове, които да ни изненадват. Все пак там не са отишли да се обичат, а да се състезават за крайната победа.

Добре де, защо тогава този двоен аршин.Значи Юлиян като забие нож в гърба на някой е върхът, а Йоана, за много по-дребни неща, които прави с идеята да спечели е някакво олицетворение на злото?

Как да се държи с хора, които реално нон-стоп му говореха зад гърба и бяха супер злобни и нон-стоп го дразнеха?
Реално им отговори много подобаващо.

Влизаше си в коалиции и после ги предаваше Юлиян. Бяха в коалиция в началото с мъжете, едно говореха, друго направи Юлиян.Ямболският бек да не би да е говорил зад гърба на Юлиян? После бяха комбина с Пламен, който му беше най-близкият в играта и накрая и на него заби ножа в гърба.Хайде да не го изкарваме ангел.Помним все още номерата на Юлиян.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 08:43 от biglubo

Общи условия

Активация на акаунт