💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 580
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 135
Стига, бе, хора! Как изобщо можете да допуснете, че някоя жена ще скочи в леглото на даден мъж, само 'щото бил спечелил 200 хиляди лева или там, с колкото се облажи Добрин реално?! 'Ми, т'ва са 200 хилки, не са 20 милиона, че да правим такива странни спекулации. Абсурдно ми е на мен лично.
Не съм гледала предишния сезон, но принципно има много народ без пари, за които тези 200 хиляди са им като милиони.

# 136
Влизаше си в коалиции и после ги предаваше Юлиян. Бяха в коалиция в началото с мъжете, едно говореха, друго направи Юлиян.Ямболският бек да не би да е говорил зад гърба на Юлиян? После бяха комбина с Пламен, който му беше най-близкият в играта и накрая и на него заби ножа в гърба.Хайде да не го изкарваме ангел.Помним все още номерата на Юлиян.

Смея да кажа, че съм гледал цялото предаване и Юлиян от самото начало си беше сам и с никой не е влизал в коалиции и на никой нищо не е обещавал. А Пламен сам се закопа. Той си изигра картите глупаво.
Както и Пламен не е влизал в коалиции или поне открито. Той гледаше да се разбира с всички и така мина между капките, откъм номинации, но пък той си беше силен играч в игрите и не заслужаваше да бъде номиниран.
Но докато Юлиян си действа открито във всеки 1 момент, Пламен си беше леко подмолен и ако говорим за нож в гърба, той имаше шанс да спаси Юлиян от елиминации, но не го направи.

# 137
Стига, бе, хора! Как изобщо можете да допуснете, че някоя жена ще скочи в леглото на даден мъж, само 'щото бил спечелил 200 хиляди лева или там, с колкото се облажи Добрин реално?! 'Ми, т'ва са 200 хилки, не са 20 милиона, че да правим такива странни спекулации. Абсурдно ми е на мен лично.
Въпросът е как изобщо можеш да предположиш, че няма да го направи и то за много, много по-малко ? И 50 хиляди да спечели някой, пак биха го налазили "кръвопийци", че и за много по-малко.
И 200 хиляди, както и да ги гледаш, ако имаш акъл в главата ти оправят живота.

# 138
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах само за Милен. Искам той да спечели. Не ме интересува кой друг ще е на финал.

# 139
И аз съм при Жътварите.. Simple Smile

За днес се надявам Рибарите да на реката.

# 140
Сигурно ще са. Иначе как да си обясним жълтите гащета на Катя

# 141
Отворих канала на Любо в ютюб да видя какво толкова качва и пуснах две случайни видеа - едното с трансформация, много смешно ми стана като се изтегли на кантара в Еконт  Laughing
После пуснах някакво видео с коментар на игрите, но не издържах много. Сам пише, че го е забързал с 30%, та евентуално на 0.75 може да се гледа нормално.

Гледам, че коментирате и миналия сезон, аз пък си го бях харесала Добрин. Ей така, още от представянето като каза, че се интересува от околна среда и как използвал многократна бутилка ми направи добро впечатление. Когато започнаха игрите обаче и за миг не съм предполагала, че ще стигне до финал, още по-малко пък да спечели. Но ми беше симпатичен, единственият, който ми хареса от самото начало.
Сега в този сезон от представянето пък си харесах Йоанна. Заради Йейл, а и тя също се интересуваше от околна среда. После не ми хареса, че са вкарали сестра й, защото го намирам за абсолютно нечестно преимущество, но пък не съм спряла да я харесвам заради това. Интересно ми е докъде ще стигне.

# 142
Ми, и аз харесвах Добрин, или поне нямах нищо против него. Обаче ставате абсурдни с изказвания, че всяка за 200 хилки би се метнала на всеки. Това е абсолютно тъпо и крайно изказване. 200 хиляди струва приличен, средностатистически апартамент в София. След закупуването му, обаче, вече няма 200 хиляди. Та за какво да му се хвърлят тогава?

# 143
  • Испания
Да не пропуснете днес специалния гост в "На кафе" Иванка!!!

# 144
  • London
Добре де щом мислите, че дори зрителския вот е манипулиран то тогава защо изобщо гледате? За мен е логично, ако има зрителски вот и някой е неприятен да не гласуват за него ( така се получава с вота, хората гласуват за по-премерени хора ). За мен лично в такова състезание трябва да са определящи битките, не характера, ето че този сезон няма да има зрителски вот. Истината е, че който и да спечели винаги ще има съмнение или недоволни......

# 145
Благодаря за темата! Колажът е страхотен!
Ето кого трябва да вземат за новата роля на Джак Спароу Sweat Smile

Гласувах за Боби и Милен. Двамата ми се струват най-подходящи да са в топ 3. Чудото може да е при тях - трети Smiley
Аз минавам само да пусна това клипче с Амелия - Мира, ако има фенове тук в групата и някой не го е гледал.

Харесвам я и съжалявам, че отпадна толкова рано миналия сезон. Подкастът на Мери е ново начинание и разговарят с известни и не толкова жени за проблемни бременности, отглеждане на деца, възпитание и т.н.
До 15 мин. Амелия говори за ИВ и как визитките не са това, което ни пускат. По-нататък започва с разказите за брменностите си, това че е веган, че е искала да ражда с делфини, отношението в болниците към бременните и вече родили жени, кърменето и т.н. Добро впечатление ми направи, защото по много от темите, имам същото мнение. Simple Smile

# 146
Добре де щом мислите, че дори зрителския вот е манипулиран то тогава защо изобщо гледате? За мен е логично, ако има зрителски вот и някой е неприятен да не гласуват за него ( така се получава с вота, хората гласуват за по-премерени хора ). За мен лично в такова състезание трябва да са определящи битките, не характера, ето че този сезон няма да има зрителски вот. Истината е, че който и да спечели винаги ще има съмнение или недоволни......

Ми гледаме "за шоуто".
Нали се уточнихме, че не е състезание. Шоу с награда е.
Накрая един излиза с пари, а всички останали  излизат или с имидж или с развален имидж. В различни степени.
Също както в брадър, сървайвър и т.н.

# 147
Хм .. нещо съм изпуснал аз.
Амелия скоро ли е станала веган?
Защото мисля, че в ИВ хапваше пържоли и скара ?

# 148
Аз лично не гласувам за хора във формати (като изключим един, в който участва една съученичка), а от повече от 5 години и не се ядосвам за това кой е спечелил. Радвам се, че тази година няма да има гласуване изобщо. По-добре играчите да направят "грешния" избор отколкото зрителите.

Хм .. нещо съм изпуснал аз.
Амелия скоро ли е станала веган?
Защото мисля, че в ИВ хапваше пържоли и скара ?

Тя и тогава беше веган, ама наистина хапваше пържоли Grinning. Мисля, че още миналата година го коментираха тук.

# 149
  • London

Ми гледаме "за шоуто".
Нали се уточнихме, че не е състезание. Шоу с награда е.
Накрая един излиза с пари, а всички останали  излизат или с имидж или с развален имидж. В различни степени.
Също както в брадър, сървайвър и т.н.

За мен прекалено повърхностно се опознават участниците, то е 80% в игри времето. Малко ми е далеч от шоу на мен.... по-скоро ми е състезание.

Общи условия

Активация на акаунт