💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 259
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Тодор vs Пъзелите, епизод 3.0

# 676
Този сценарий сам ли си го измислят или сценаристите са им го дали? Толкова странно звучат диалозите им на масата.

# 677
Тошето нареди два пъзела за шестмесечни и един с грешки и вече е най-добрия пъзелист в ИВ в световен мащаб!

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:28 от Anhela_a

# 678
  • Schweiz
WTF!!!!  Каква простотия е тази игра и защо трябваше да се играе от жени а не от мъже!?
Тялото на всеки един от мъжете има по-голяма площ и повече кал ще пренесе...
А и Димо хич не ми звучеше ентусиазиран, а по-скоро засрамен докато коментираше играта.

# 679
  • София
Мъжете нямат дълги коси, нямат и бюстие.

# 680
WTF!!!!  Каква простотия е тази игра и защо трябваше да се играе от жени а не от мъже!?
А и Димо хич не ми звучеше ентусиазиран, а по-скоро засрамен докато коментираше играта.

Най-малкото защото тази сценка на масата нямаше как да я разиграят, ако не бяха изпратили Ваня на битката.

# 681
  • София
Тук в темата, непрекъснато четях суперлативи за Боби, че "издал" пред племето Ваня, която му предложи коалиция в началото! За мен това определено беше доста долнопробна постъпка, тя нито го насили, нито му беше сърдита след това... нямаше и повод да я изклюкари.
Кофти, пич! И тогава и сега яко се изложи! Не те искам на финал /въпреки спойлерите/!

# 682
WTF!!!!  Каква простотия е тази игра и защо трябваше да се играе от жени а не от мъже!?
Жените са по-силни в повечето случай на тази игра, основно заради дългите коси.

# 683
  • София
А и отделно са решили, че като се чуе за кална битка между две жени и ще привлекат голяма мъжка аудитория.

# 684
Ванчето за милите очички и задкулисието за себе си ли говореше? Май да...

# 685
В промото Любо: ще номинирам Ралица вече! 😂😂😂

# 686
Май жътвари печелят утре , особено щом има плуване ..??

# 687
Ехааа, най-накрая битка с плуване!!!

# 688
Уха, една от най-хубавите игри от първи сезон утре.
Плуване.
На промото изглеждаше зле Ваня във водата.

# 689
  • София
Гледах промото.
Най-накрая плуване, че и скокове. Супеееееер Simple Smile
50 на 50 за мен. Влади ще им липсва сега в такъв тип битка, а при Рибарите Алекс котвата го няма вече. Чудото ще ги забави тях, но и Ваня ще забави своите.
Все пак тук Жътварите имат предимство ако двама от мъжете трябва да минават втори път.
Така че по-скоро 55 на 45 за Жътварите. Но дали предимството ще е на тази битка или на следващата. Досега даваха предимство когато имаше отделни рундове за точка.

Общи условия

Активация на акаунт