💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 251
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 690
Утре Рибарите ще паднат. Промото пак подсказа (освен ако не е подвеждащо). А и при Рибарите има повече слаби в плуването.

# 691
Е то е ясно миналата седмица бутаха Рибарите тази Жътварите сега пък плуване а на плуване Рибарите не са добри.
Просто излагация от продукцията но утре рибарите падат

# 692
Точката ще е в следващата битка,която отново мисля, че ще е съставена от индивидуални дуели

# 693
  • София
На промото изглеждаше зле Ваня във водата.

Това е единствената и слабост. Не случайно плува и по гръб...
Това с мрежата го преодоля на елиминационния дуел, а и тя просто подхождаше по малоумен начин с това минаване по гръб. Като се сети да се обърне и потръгна и мина доста бързо.

# 694
  • IT
От Рибарите освен Чудомир, кой друг е зле на плуване?

# 695
  • София
Никой. Но нямат и кой знае колко добри плувци. Този сезон никой не плува за повеч от добър 4.0.

# 696
Май в тази игра Анка я беше страх да скочи от платформата във водата ако не греша.

# 697
Всички играчи прекарват доста повече време заедно, отколкото ние си представяме. Както доста играчи вече споделиха, битките при тях са всеки ден. А снимачните дни са дълги. Една игра продължава с часове понякога, а заснемането на всички церемонии около нея заедно с дубли, реквизити и т.н. вероятно още по-дълго. Няма да се учудя, ако на ден всички са били заедно поне 6-8 часа. Бъдете сигурни, че е имало предостатъчно време и да се опознаят и да се издразнят, харесат, намразят и т.н.

Да но все повече си мисля, че като един "сплотен актьорски колектив" повечето участници имат добро отношение едни към други, въпреки екранните им образи.
Simple Smile

# 698
Ще се изкефя много, ако предимството на жътарите е 30 секунди Satisfied

# 699
Ваня каквото и да прави ще е номинирана. Вайс си го каза. Каквото и да направи ще я изкарат черната. Да беше взела жълтиците.

Не е така- може да направи така, че да не се налага на нейното племе да номинира и тя се постара- взе предимство. Тук игра за себе си. Освен това, правейки се че играе за колектива трупа някакви точки минимални. Все е по добре от обратното. А за жълтиците- достатъчно си има- ще й стигнат и да се спаси.

# 700
  • Schweiz
А и отделно са решили, че като се чуе за кална битка между две жени и ще привлекат голяма мъжка аудитория.

Е так де, а можеха и да ни изненадат....ех каква битка би се получила между два кални  бивола

# 701
На плуване са зле Чудомир, Катя, май и Милен имаше проблеми. Такива спомени имам. За Лазаринката се чудя как беше. А при Жътварите само Ваня не е добра в това.

# 702
Ваня коментира: "Тази победа е много сладка за мен", но докато коментира е с прическата преди калната игра (след това е изкъпана и с права коса). Joy
Явно записват по няколко пъти с различни реплики.

Те хубаво записват и монтират,  ама ако с прическата преди играта обсъжда как е победила на играта,  това е мноооооого голям гаф.

# 703
  • London
Играта с калта беше гавра.
В момента нещата са в точката, отвъд която окончателно всеки е за себе си.

Защо да е гавра? Точно битка в която никой няма предимство реално. Нито беше трудна, нито изискваше някаква особена физика и умения. И аз ще се справя отлично на нея. Joy Даже и в гащите щях да мушкам аз ама въпрос на желание за победа е..... Много вяли ми се видяха и двете, сякаш са на разходка в парка. Тия кални битки във Фермата са ги играли много по-нахъсано..... Тук слабо беше.

# 704
  • Варна
Играта с калта беше гавра.
В момента нещата са в точката, отвъд която окончателно всеки е за себе си.
Сравнение с други игри според мен тази по става. Според мен неоспорима гавра е ако има сериозна опасност за здравето.
Хората в Поморие в държавните и частните лечебни центрове всеки ден се въргалят в калта.

Общи условия

Активация на акаунт