💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 251
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 705
Племето изпрати Ваня, а според Тодор тя върти схеми. Логика!

Вие търсите логика в Тошко;) Да не е защитил диктутура по логика,  че я търсите в него;)

# 706
Ваня коментира: "Тази победа е много сладка за мен", но докато коментира е с прическата преди калната игра (след това е изкъпана и с права коса). Joy
Явно записват по няколко пъти с различни реплики.

Те хубаво записват и монтират,  ама ако с прическата преди играта обсъжда как е победила на играта,  това е мноооооого голям гаф.
сефтето за два сезона😂

# 707
  • Испания
Скрит текст:

Вие търсите логика в Тошко;) Да не е защитил диктутура по логика,  че я търсите в него;)

Нищо не търся. Цитирам и констатирам.

# 708
Май в тази игра Анка я беше страх да скочи от платформата във водата ако не греша.

Да. Стоя на платформата достатъчно дълго, за да има значение за играта. А Март ми напълни душата с плуване точно на тази игра (вече беше куц).

# 709
Скрит текст:

Вие търсите логика в Тошко;) Да не е защитил диктутура по логика,  че я търсите в него;)

Тошето е логик, щото е завършил логистика!

# 710
Тук в темата, непрекъснато четях суперлативи за Боби, че "издал" пред племето Ваня, която му предложи коалиция в началото! За мен това определено беше доста долнопробна постъпка, тя нито го насили, нито му беше сърдита след това... нямаше и повод да я изклюкари.
Кофти, пич! И тогава и сега яко се изложи! Не те искам на финал /въпреки спойлерите/!

Хич не разбрахме какво пише в спойлерите.Обсъждайте си го в спойлери това.

# 711
  • Испания
Екатерина се прави на интересна.

# 712
Тодор каза ясно в началото "Така пишеше в първото писмо" за това, че не може да се повтарят капитанките. При рибарите нямаше и думичка за първо писмо. Нечестно е и това ме вбесява. Както и тоталната липса на правила и импровизациите по време на игрите. Вече гледам само да видя кой са решили да ни пробутат за победител.

# 713
На плуване са зле Чудомир, Катя, май и Милен имаше проблеми. Такива спомени имам. За Лазаринката се чудя как беше. А при Жътварите само Ваня не е добра в това.

Лазаринката е единственият,  който плува правилно.

# 714
В промото Любо: ще номинирам Ралица вече! 😂😂😂

Мисля, че Вайс го каза това

# 715
  • Испания

vanessaseemore

Внимание! Ще видите поредица от умопомрачително сексапилни снимки от днешната Капитанска битка в @igri.na.voliata.bulgaria... 😂 Гледай, Чудовище от Лохнес, и завиждай!
P. S. А като се сетя, че докато се оправях за тази битка и докато отивах към нея, преговарях яко по история... и стигам до там... и... КАЛ 🤷‍♀️😬😁 Все пак благодаря на @geraldine.todorova и @thefit.eng за бързия опреснителен исторически урок!
💛

# 716
  • ВАРНА
Скрит текст:

Тошето е логик, щото е завършил логистика!

Ааа - не...Тошето е завършил "диктактура"!

# 717
  • London
Екатерина се прави на интересна.

Ама прилика определено има😂👌👍

# 718
  • София
Тези в резиденцията кристално кълбо ли имат  newsm78 
Как пък решиха точно по история да се готвят?!
Smile Племето на жътварите е гигантски мозъчен тръст,какво кристално кълбо.То е връчено на Йо и онази другата Simple Smile
Браво бе Ванче!Браво бе!
Куршумчето леко рикошира.И веднага рев,пък и как Бобката,този неин първи френд я посочи за лиска,ох пак рев Simple Smile
Положението е такова ,че две поредни загуби и за двете племена е добре дошло.Рибарите могат да чистят сестри.
Ники и Лазаринката са мечтани противници за финал.А при жътварите,ако предложат на Ваня имунитет,може да изхвърлят по-трудни съперници.От друга страна защо пък те трябва да вършат черната работа и да улесняват рибарите.
Трябва да отидат на съвет вече рибарите,искам да ги огледам и тях в стресова ситуация.
Инак-Ралица ще е на прицел Simple Smile

# 719
  • София
ТошЕ има диктаКтура по пъзелистика Joy
Как гордо заяви, че е добър на пъзели - даже си и вярва.

Общи условия

Активация на акаунт