💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 434
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Горкото Ванче-колко хейт се изля върху нея в понеделник,че днес и профилът и ударили.
Така се случва като това предаване се гледа като ББ-стратегиите са лицемерие,проявата на характер-долна проява.
А играта си има име.
Към това лирическо отклонение ме тласна публикувана днес снимка на Занев-10 години от последния БГ-Сървайвър.Съжалявам ,че не е по темата,но няма как да не го запечатам днес,със снимка.

# 826
  • London
Мислиш, че участник й е хакнал профила ли? Защото мен ме съмнява да е иницирано от някой зрител.....

# 827
  • София
О,нищо не мисля,но някои зрители наистина стигат до крайности.Аз чета фейсбук и там изтръпнах от квалификациите и заканите по неин адрес. Изобщо нищо не би ме учудило.Аз не смятам,че е участник.
И това е,защото се гледа като предаване за характери,а не като игри на волята.

# 828
И аз не смятам, че е участник. А за зрителите - има и такива, които хейтят всеки, не само Ваня. Останала съм с впечатлението, че Ваня е от по-харесваните участници - поне от прочетеното във фейсбук.

# 829
Ванко 1 го взеха в ББ, знаейки много добре кого вкарват в къщата и това им коства лиценза. Да не мислите, че продуцентите не знаят кой е Тодор? Хайде, де!
Малко спам, но ми стана любопитно. Защо са им взели лиценза? Нямат право да вкарват осъдени или осъдени по определени дела? Защото доста от известните имат малки присъди тип финансови и т.н.

# 830
Ваня започва да ме дразни с това мазнене към Тодор. Уж не го харесва но в първите епизоди когато ги беше излъгал, за някакви елиминации тя първа или втора мусе хвърли да го прегръща.Не казвам, че трябва да е вълк единак, но някак цялата дъндания срещу Тодор и после да му приглася ми не е ок.

Виж по-назад дето писах че ако екранните образи се мразят не е задължително и актьорите да се.

# 831
О,нищо не мисля,но някои зрители наистина стигат до крайности.Аз чета фейсбук и там изтръпнах от квалификациите и заканите по неин адрес. Изобщо нищо не би ме учудило.Аз не смятам,че е участник.
И това е,защото се гледа като предаване за характери,а не като игри на волята.
Може и да няма нищо общо с това..
Преди известно време бяха хаквани и други профили на известни или хора с повече последователи, като за да им ги върнат им искат определена сума пари.

# 832
  • Испания
Ванко 1 го взеха в ББ, знаейки много добре кого вкарват в къщата и това им коства лиценза. Да не мислите, че продуцентите не знаят кой е Тодор? Хайде, де!
Малко спам, но ми стана любопитно. Защо са им взели лиценза? Нямат право да вкарват осъдени или осъдени по определени дела? Защото доста от известните имат малки присъди тип финансови и т.н.

Само че Ванко 1 не е с малка присъда тип финансова. Информация - бол. Например тук.

Като се раздуха случая, Иван Главчев рязко се почувства зле и го измъкнаха от формата. След този сезон вече нямаше ББ/ВБ.

# 833
Тръмп също го хакнаха. Общото не е че са известни, а че са имали елементарни пароли.

# 834
Скрит текст:

Само че Ванко 1 не е с малка присъда тип финансова. Информация - бол. Например тук.

Като се раздуха случая, Иван Главчев рязко се почувства зле и го измъкнаха от формата. След този сезон вече нямаше ББ/ВБ.
Знам с каква присъда е точно за това попитах - нямат право да вкарват с определени присъди ли? Simple Smile
Аз си мислех, че са го спрели заради липса на интерес от страна на зрителите. Мисля, че доста пропаднаха последните сезони. Не знаех, че са без лиценз. Благодаря за линка.
Извинявам се отново за спама.

# 835
  • London
Щом хората са навън или са си излежали присъдите нещо не схващам какъв е проблема, все за нещо има т.нар реабилитация. 

Иначе гледам Тодор е писал, че е говорил много за жена си, за децата си.... дялкал сърце за жена си, но тия неща не ги показала продукцията. Оставам с впечатление, че там държат да показват само в определена светлина някой и каквото и друго да направи просто не се излъчва.Laughing

# 836
Разбира се, нали трябва да има добри и лоши герои. На мен Тодор не ми е любимец, но тоя масов хейт към него ми идва в повече. Убедена съм че човек ако се разрови ще открие кофти информация за всеки участник.

# 837
Предполагам, че хората, пострадали по някакъв начин от Тодор и съратниците му - я от рекет, я от побой, я от друго, не са толкова ларж в отношението си към него и не се радват на медийната му слава. Лесно е, когато жертвите са други. Такива като Тодор трябва да се появяват в ефир само в криминалната хроника. А не някой да му излъчва с месеци простотиите.

# 838
  • София
Харесващите Тодор могат да си го харесват и защитават без срам, не виждам защо трябва се търсят оправдания за постъпките му, за това, което е показал в самия формат досега, за откровения му сексизъм или пък да се тълкуват собствените му думи по 101 начина.

# 839
Да и понеже Тодор е женомразец и сексист е дялкал сърце за жена си и е говорил за нея. Не съм фен на умишленото оплюване на участници. Даже и в предаването не съм чула да е казал нещо кой знае какво против жените. Нито съм му фен, нито нищо ама подобни подмятания за отношения към жени и затова какъв родител е ми идват в повече.

Общи условия

Активация на акаунт