💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 389
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Дали гледаме едно и също предаване?

# 841
Разбира се, нали трябва да има добри и лоши герои. На мен Тодор не ми е любимец, но тоя масов хейт към него ми идва в повече. Убедена съм че човек ако се разрови ще открие кофти информация за всеки участник.

Да точната дума е "кофти"
 информация. Например еднакво кофти е да участваш в руско риалити по тв и да пребиеш невинен човек щото не ти е направил път например.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:23 от April morning

# 842
  • Испания
Смеем се на Тодор, че не знае значението на думите, а тук /явно/ не се прави разлика между критика и хейт.

# 843
В случая, че Тодор е бивш престъпник или настоящ не знам. Аз гледам участието в играта, Тодор не е пример за подражание.
Смайли а не е ли хейт да изказвал мнение затова кой на какво учи децата си и какъв родител е?

# 844
  • София
Да и понеже Тодор е женомразец и сексист е дялкал сърце за жена си и е говорил за нея. Не съм фен на умишленото оплюване на участници. Даже и в предаването не съм чула да е казал нещо кой знае какво против жените. Нито съм му фен, нито нищо ама подобни подмятания за отношения към жени и затова какъв родител е ми идват в повече.
Сексизмът не се изразява в това да си "женомразец", достатъчно е да не вярваш в равенството между половете, в което Тодор каза, че не вярва. А това, че обича или уважава (в което няма как да съм сигурна) една жена, не означава, че уважава всички. Както и това, че притежава куче, не означава, че е неспособен да нарани друго.

# 845
  • Испания
В случая, че Тодор е бивш престъпник или настоящ не знам. Аз гледам участието в играта, Тодор не е пример за подражание.
Смайли а не е ли хейт да изказвал мнение затова кой на какво учи децата си и какъв родител е?

Аз да съм писала за Тодор на какво учи децата си?

Писаното за Тодор, че е престъпник, е факт и има доказателства. Възмущението, че участва в телевизионен формат и го гледаме всяка вечер, е критика, а не хейт. И не минава номерът, че не сме изпитали на собствен гръб "неговата доброта" и затова няма значение какъв е. Няма как да обсъждаме само участието му във формата.

Това, което се отнасяше за Иван Главчев, се отнася и за Тодор Желязков.

Толкова от мен по този въпрос. В дискусии няма да влизам.

# 846
Поне ще видим истинска игра между отборите и няма да се чудим дали едното племе изобщо ще успее да стигне до брега, както беше с Рибарите.

# 847
На 99 % сигурна, че Рибарите ще паднат днес.

# 848
Джери сложи гащите за разсейване на противника Simple Smile

# 849
Дупето на Джери се е върнало в играта Grinning

# 850
На 99 % сигурна, че Рибарите ще паднат днес.
Ужасна прогноза

# 851
Играта е много хубава и достатъчно натоварваща.
Нека по-добрите спечелят, аз съм в жълтата агитка отново.

# 852
  • София
Жътварите толкова малко бяха на реката, а се скапаха за нула време и все губеха, а се подиграват на тези, които са изкарали почти цялото време на реката.И колко се радваха, че се връщат в къщата, все едно е тяхна.

# 853
Ееееее
Долни са Продукцията.
Тъпо предимство, но за това племе може да е ценно.

# 854
  • Варна
Жътварите ще победят днес. Джерито напъха гащите в д...то си, а съм забелязала, че тръгне ли така, на късмет им е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт