💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 458
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 050
Възможно е всеки един от останалите. Истината е, че в момента те са много по-близки с Ники и Чудо, отколкото с Йоана. Тези хора ще гласуват с тях и няма причина да ги гонят, въпреки че не са ловци. Нито Тошко, нито Ваня ще им се разсърдят особено.

Номерът е, че елиминират ли една от сестрите, според мен ще си набият прът в собственото колело. Другата ще иска да отмъсти, а без тях двете, ще увиснат с пъзелите. Може би Йо отпада, а Катя бива открадната от Жътварите? И падението им е в кърпа вързано.

Не мисля, че рибарите ще увиснат, ако елиминират и Катя и Йо. Не забравяйте, че Милен също е много добър на пъзелите. А когато рибарите го "плениха" и още имаше ловци, Йо много се изложи на 2 пъзела. Нали уж беше много добра, но не можа да се справи без помощта на Милен и да се сработи с друг играч на пъзел.

Също така на спасистелната битка, Ваня се справи преди нея с кулите. Така че според мен, тя се справя с пъзелите, но не е толкова добра, когато е сама.

# 1 051
Аз мисля, че доста хора не само Катя и Йоанна биха предпочели да се изправят срещу Майонезко или Лозаринов пред това да са на елиминации с Ваня😁

# 1 052
  • София
Скрит текст:
Много се надявам и утре да паднат рибарите и най-накрая да видим двубой между сестрите. Това със сигурност ще е зрелищно.

Зрелищно, глупости. Ще е поредната доза латино сапунка.

А Борислав продължава да ми бие на гнило. Има нещо много черно в този човек. Евала, че хваща на Йоанка спатиите, но все повече от него започват да струят надменност и зле прикрито презрение.

Лазаринката го пазят за вот. Няма нищо учудващо.
То  и това ще е зрелищно. Най-много да си изреват и да си тръгнат и двете. А за мен това е най-добрия вариант.
Според мен съжителството със сестрите му се отразява негативно на Боби. Но може и просто да е такъв, не се знае. Може по-нататък да се разбере.
Скрит текст:
За мен Лазаринов не от най-добрите играчи, защото му липсва издръжливост. Но със сигурност не е слаб. Има си силните страни. И се надявам да го видя на финалния етап.

Не е това. Боби го усещам още от първите драми с Ваня. Вярно, постъпката й беше супер идиотска и неговата реакция беше на място. Но оттогава усещам у него нещо негативно. Много е сдържан и обран, но не може да го прикрие, личи си. Може би презрение наистина е най-близкото като определение. Струва ми се изпълнен с него.

Скрит текст:
Възможно е всеки един от останалите. Истината е, че в момента те са много по-близки с Ники и Чудо, отколкото с Йоана. Тези хора ще гласуват с тях и няма причина да ги гонят, въпреки че не са ловци. Нито Тошко, нито Ваня ще им се разсърдят особено.

Номерът е, че елиминират ли една от сестрите, според мен ще си набият прът в собственото колело. Другата ще иска да отмъсти, а без тях двете, ще увиснат с пъзелите. Може би Йо отпада, а Катя бива открадната от Жътварите? И падението им е в кърпа вързано.
Не мисля, че рибарите ще увиснат, ако елиминират и Катя и Йо. Не забравяйте, че Милен също е много добър на пъзелите. А когато рибарите го "плениха" и още имаше ловци, Йо много се изложи на 2 пъзела. Нали уж беше много добра, но не можа да се справи без помощта на Милен и да се сработи с друг играч на пъзел.

Също така на спасистелната битка, Ваня се справи преди нея с кулите. Така че според мен, тя се справя с пъзелите, но не е толкова добра, когато е сама.

Милен е бил на прекалено малко пъзели за да кажем, че се е доказал. Според мен не може да се конкурира със сестрите или дори с Ваня и предвид пасивите, които племето генерира на другите елементи от игрите, няма как да ги издърпа напред с пъзела.

За Йо съм съгласна, приказките й са много големи, но действията нe отговарят. Смятам, че сестра й е в пъти по-силна на пъзелите, а самата Йо не е геният, който се изкарва в това направление.

# 1 053
  • София
А видяла ли си Милен сам на пъзел? И да го нареди!?

# 1 054
За мен беше стратегическа грешка на Екатерина, че не купи имунитета. Йо без проблеми щеше да прати един от адашите в къщи.
А сега реално вероятността от сестрински дуел е огромна.
Лошото е, че ако се стигне до такъв дуел систърс ще го превърнат в сапунка.

# 1 055
  • Вестерос
Гледам в момента. Чудото забави рибарите, май и Майонезата, а Ваня- жътварите.

Йоана направи супер плуване, Милен и той.

Пъзел.. какъв ти пъзел...

Ралица с нелепи коментари.

# 1 056
  • London
Добре бе  ,защо не купи имунитет!? За кво ги пази толкоз тия грошове.. аман ...
За да се изправи срещу сестра си, да падне от нея и да й ги завещае 🤷‍♀️
И сестра й да получи и имунитет, нали и тотем дават вече. Има логика....

# 1 057
Може би затова Ралица обърна днешния съвет на Искрено и лично - защото или Катето отпада в петък, или отива при Жътварите. Но на този етап пленяването на участник ми се струва нелогично - няма време за такива глупости, трябва да гонят хората по-бързо.

# 1 058
Миленски, Миленски и ти си една лисица.
И тук излагане.
Абе хора, Катя може да плува, да гребе, на пъзели е добре. Хайде с Ники зависи и от играта ама с какво Лазаринов е по-комплексен от Катя?

сори за двойния пост!
Дяволче, чета пет твои поста и се чудя ти ли си!?
Направо +10000000000 за всички.
На Катя и сестра й много хора могат само да им дишат праха, не само от формата.
И да не пиша друг пост:
Смайли, май ще трябва да закачиш в началото на темите линк към тълковен речник.
Тодор ряпа да яде🤭

# 1 059

Милен е бил на прекалено малко пъзели за да кажем, че се е доказал. Според мен не може да се конкурира със сестрите или дори с Ваня и предвид пасивите, които племето генерира на другите елементи от игрите, няма как да ги издърпа напред с пъзела.

За Йо съм съгласна, приказките й са много големи, но действията нe отговарят. Смятам, че сестра й е в пъти по-силна на пъзелите, а самата Йо не е геният, който се изкарва в това направление.
С Катя не мисля, че някой от цялото предаване може да се конкурира на пъзелите.

Но за мен Милен е по-добър от Йоанна. По чистата причина, че след като Милен не беше в ловците, тя рязко започна да не може да се справи на време с пъзелите. Той е редил и със Симона пъзели и се е справял, докато когато Йоанна трябваше да реди с Ваня и Лазаринов беше трагедия.

И на последните битки, където редиха с Катя забелязах, че Йо по-скоро ѝ подреждаше и подаваше парчетата, отколкото да се включи дейно в реденето.

# 1 060
  • Варна/Лондон
Много ми се ще да ви прочета още малко, но образа на Лазаринов, висящ като чорап на простор от оная игра и днешните номинации ми идва в повече, та даже и другото риалити оставям за утре и си пускам новия филм на Джарет Бътлър, да ми размине малко. 😁

# 1 061
  • London
Защо, защо бе хора, тия не номинират Лазаринов, има ли някакво обяснение!? Тъпанари!
Мъжка солидарност. Няма значение дали жената насреща е по-кадърна.....

# 1 062
А видяла ли си Милен сам на пъзел? И да го нареди!?
Милен много пъти реди пъзел с Йоанна и Симона и изведе племето към победата.  А когато Милен вече го нямаше в племето на Ловците, Йо започна да затъва с пъзелите и да не успява да ги нареди. С Ваня не се разбра, с Лазаринов нищо не направиха. А Милен е редил пъзели и със Симона и се стиковаха много добре.

За момента не му се е отдала възможност да нареди сам пъзел, но според мен би се справил отлично. Не колкото Катя, но би се справил.

# 1 063
  • Вестерос
Катя е много по-добра от Лазаринов!

Рибарите май забравиха, че тя им спечели мин. седмица едната номинационна.

# 1 064
  • София
Скрит текст:

С Катя не мисля, че някой от цялото предаване може да се конкурира на пъзелите.

Но за мен Милен е по-добър от Йоанна. По чистата причина, че след като Милен не беше в ловците, тя рязко започна да не може да се справи на време с пъзелите. Той е редил и със Симона пъзели и се е справял, докато когато Йоанна трябваше да реди с Ваня и Лазаринов беше трагедия.

И на последните битки, където редиха с Катя забелязах, че Йо по-скоро ѝ подреждаше и подаваше парчетата, отколкото да се включи дейно в реденето.

Йо със сигурност е надценена на пъзелите, най-вече от самата себе си и приказките как щяла да нареди тва и онова за 20 секунди.

Милен обаче трябва да излезе и да се докаже. Последното му редене беше толкова отдавна, че даже не си го спомням. Няма как да го оценя адекватно до момента.

Общи условия

Активация на акаунт