💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 460
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 065
Е какво са очаквали двете сестри ,като се обединяват биха в едно племе - както се казва, комуто ползите, нему и тежестите. Имат два гласа, емоционална подкрепа уж и т.,но естествено, че ще са на мушка от самото начало. Да са мислили като имаха избор. Не искам да отпадат, но това развитие на играта в племето е напълно нормално и очаквано.

# 1 066
Тя Йоана нямаше ли някакви жълтици? Ако и предложат имунитет няма ли да може да си купи?
Но то не е сигурно, че ще падат утре рибарите. Може и срещу някой жътвар да излезе. И ако Ваня си купи имунитет този път, става доста непредвидимо.

# 1 067
  • Испания

Смайли, май ще трябва да закачиш в началото на темите линк към тълковен речник.
Тодор ряпа да яде🤭

МанИ, манИ!

# 1 068
Ако няма пъзел, не виждам Катя как ще се справи с някой жътвар.

# 1 069
  • София
Тя Йоана нямаше ли някакви жълтици? Ако и предложат имунитет няма ли да може да си купи?
Но то не е сигурно, че ще падат утре рибарите. Може и срещу някой жътвар да излезе. И ако Ваня си купи имунитет този път, става доста непредвидимо.

Ако Ваня си купи имунитет, който тя номинира, той ще бъде. Ако е умна, Вайс.

# 1 070
  • Вестерос
Йоана е права да саботира, за да има шанс повече Катя срещу Майонезата или Лазаринката.

# 1 071
  • Испания

Ами, няма! Великата и комплексна няма пукнат грош.

# 1 072
Ако няма пъзел, не виждам Катя как ще се справи с някой жътвар.
Ако Катя се изправи срещу жътвар няма да има един пъзел, а поне три, за всеки случай. Simple Smile

# 1 073
Ако е игра за висене или нещо такова, има шанс Катя срещу доста хора.
Ще се изкефя ако се изправят заедно с Вайс. Няма да е нещо силово при всички случаи.

# 1 074
Скрит текст:

Милен е бил на прекалено малко пъзели за да кажем, че се е доказал. Според мен не може да се конкурира със сестрите или дори с Ваня и предвид пасивите, които племето генерира на другите елементи от игрите, няма как да ги издърпа напред с пъзела.

За Йо съм съгласна, приказките й са много големи, но действията нe отговарят. Смятам, че сестра й е в пъти по-силна на пъзелите, а самата Йо не е геният, който се изкарва в това направление.
С Катя не мисля, че някой от цялото предаване може да се конкурира на пъзелите.

Но за мен Милен е по-добър от Йоанна. По чистата причина, че след като Милен не беше в ловците, тя рязко започна да не може да се справи на време с пъзелите. Той е редил и със Симона пъзели и се е справял, докато когато Йоанна трябваше да реди с Ваня и Лазаринов беше трагедия.

И на последните битки, където редиха с Катя забелязах, че Йо по-скоро ѝ подреждаше и подаваше парчетата, отколкото да се включи дейно в реденето.

Йо със сигурност е надценена на пъзелите, най-вече от самата себе си и приказките как щяла да нареди тва и онова за 20 секунди.

Милен обаче трябва да излезе и да се докаже. Последното му редене беше толкова отдавна, че даже не си го спомням. Няма как да го оценя адекватно до момента.

ДА, и аз така мисля!

Ами от както е в рибарите не му се отдава възможност да го направи. А и на последната битка при ловците, трябваше да бута лодката и не можа да е на пъзела. Ама аз си мисля, че тепърва ще има възможност да се изяви на този елемент. Така че ще трябва да гледаме какво ще стане.

# 1 075
Аз доколкото знам грошове се дават при спечелени елиминации и при спечелена междусъюзническа битка. Йоанна да ме поправи някой не е ходила на нито едно от двете и няма от къде да ги има тия грошове. А и евентуално от спечелена капитанската битка а тя освен вчера друг път капитан не е била. И ме съмнява вчера ако беше победила да беше взела грошовете пред предимството.

# 1 076
  • София
Е какво са очаквали двете сестри ,като се обединяват биха в едно племе - както се казва, комуто ползите, нему и тежестите. Имат два гласа, емоционална подкрепа уж и т.,но естествено, че ще са на мушка от самото начало. Да са мислили като имаха избор. Не искам да отпадат, но това развитие на играта в племето е напълно нормално и очаквано.
Изобщо не става дума за това, че номинираха Катя, очаквано беше, а и тя го очакваше, а затова че я определиха като слаб играч.
Тя ги спаси не само в играта, която ги изпрати в резиденцията. Спомнете си колко пъти жътварите гледаха с ужас, как предимството, което имаха се стопяваше на пъзелите и то само благодарение на нея! А изведнъж се оказа най-некомплексния играч, което въобще не е вярно!

# 1 077
  • IT
А може би искат да ги махнат и да останат с двамата Николаевци , защото ще са им по-лесни индивидуалните?

# 1 078
На мъжете им дойде в повече сестринската драма. Както Боби каза това не е предаване, в което да си оправят личните взаимоотношения.
И със сигурност са наясно, че Лазаринов е слабо звено, но няма да го номинират първо, защото е от Ловците и второ от мъжка солидарност. Беше ясно, че Екатерина ще е номинирана. Следващата е още по-неприятната й сестра.

# 1 079
  • London
Да те вече си мислят за обединеното племе най-вероятно. Там всеки иска да има слаби конкуренти....за чий ти е някой да те изгърби на пъзел там.

Общи условия

Активация на акаунт