💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 926
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Утрешната игра на кого се беше паднала миналия сезон? Наскоро даже някой публикува снимки
Мисля,че гравитира около играта между бате Веско и близначките.
Да, Веско и близначките вътряха винта, но после не беше куб.
Кубът го редиха в началото Амелия и после Венци.
Аз мисля,че пъзелът,който ни показаха е бил за съюзниците.
Може и така да е.

# 1 471
Скрит текст:
Вярно ли е, че Веско Ризата ще гостува на арената след обединението на племената? Ужас! Силно се надявам това да е просто шега!

# 1 472
Аз не можах да разбера защо обсъждаха и Тодор на съвета. Лозаринов много смело говореше против него, мога да се хвана на бас, че ако и той и Тодор стигнат до обедение, Фикуса отново ще му лице подметки те и ще му се мазни.

# 1 473
Търся отговор на няколко въпроса относно тактиката на рибарите тази вечер:
1. Кой е предложил да се развие първо цялото въже и тогава да се разплита?
2. Предварително ли Милен е имал идея как да изтегли сандъка и как да хвърля въжето?
3.  Кой е дал идеята Чудомир да плува последен?
4. Кой се сети по този начин да извадят знамето от водата?

Стратегически решения, които можеха да преобърнат хода на играта, ако Лазаринов не се беше изгубил из въжетата.

# 1 474
  • София
Колкото и противни черти в характера си да има Катя, отчитам ги, няма спор, обаче за мен е истинско удоволствие да я гледам и слушам когато отговоря на въпросите на Ралица. Изключително ясна и правилна мисъл, явно има доста житейски опит, дори до някъде мисля, че е добър психолог. Умее да се обосновава, а и ми харесва стратегията й да номинира.
И аз съм на мнение, че Йоана се закопа с избора си. Утре очаквам Ники да си тръгне. Жалко е за мен, защото го харесвам, но определено мястото му не е на финал.
Мъжете в Рибарите рязко и стремглаво се пускат надолу в класацията ми. А вие плюехте мъжете Жътвари до скоро...
Лазаринов - там е толкова критично, че думите ми не стигат да опиша колко безполезно е това същество. Дори 5 годишно щеше по-бързо да успее да се разплете. А милия, в крайна сметка това му беше единствената задача, дори и сам изяви желание да е на този пост. Мисля, че трябваше да напусне още след битката с люлката, в която Боби едва не припадна опитвайки се да пролази под него, защото Лазаринов просто се беше заковал и не мръдваше и милиметър, за да улесни съотборника си.

# 1 475
Мен ме по дразни как се подмисхва подличко, знаел е той че от старите му съотборници няма да го номинират.

# 1 476
  • Сред мелниците
Ужас! Сега като сменяте вотовете си, тези мъже няма да мигнат цяла нощ.
Ти ги дръж в течение все пак.

Гледам как са се свили в графиката баровете на мъжете Simple Smile. Ех, да можеше така и в реалността да им свием сармите , хахаха.
Аз всъщност обичам мъжете, кой както иска да го разбира.
 За пръв път съм обладана от бесен феминизъм.

# 1 477
  • София
Мен ме по дразни как се подмисхва подличко, знаел е той че от старите му съотборници няма да го номинират.

Ако другата седмица Рибарите пак са на съвет, следващия ще е той. Няма да му е дълго щастието.

# 1 478
Аз ако бях на мястото на Лазаринов, щях да се срамувам от представянето си. Но той чак и се подсмихваше на съвета - брей че наглост. Не ги търпя такива хора - некадърни, закачили се до някой тарикат или до някой по-добър и вървят  напред. Но ако разчитат на собствените си качества - гола вода. Нищо де - дори да стигне до обединеното племе (макар и да не заслужава), бързичко ще отпадне. Там няма Тошо и другите Ловци да го подпират.
А за Йоанна - не мога да я харесам и това е. Колкото е силна в дадена игра, толкова е и противна. Всеки ден ми става все по-неприятна. И тук да кажа - ако съм на мястото на майката на сестрите (нищо че съм по-малка от Катя), щях да се срамувам, обаче повече от Йоанна.
А за мъжете при бившите Ловци - Милен днес ме разочарова на съвета.

# 1 479
Милен, Боби и Йоанна със сигурност няма да го номинират. Остава Чудото,ако Катя спечели утре. А гласовете на старите рибари стават 2 срещу 3 за ловците.
Толкова гнусен ми стана тоя Лозаринов как се оправдава и се подхилква тайно. Това ако беше Влади да си е признал грешката и да се е пратил сам на елиминации в Петък, но къде ти такова мъжество и достойнство в един фикус.

# 1 480
  • София
Заболява ме сърцето всеки път някой като каже Влади. Видя ми се много сърцат, добър и справедлив човек. И няма да мога да забравя как се подиграха с него, независимо по какви причини е трябвало да отпадне, по сценарий или не.
Лазаринов е друга бира. Само чакаше да чуе Йоана кой избира накрая и камък му падна от черната душичка, че и тая седмица избута и върза гащите благодарение на това, че се е лепнал като пиявица за силните играчи. Май накрая ще излезне най-безполезния в тоя сезон, ама и най-добрия стратег. Истината е че толкова се беше навел да лиже г*зове, че дори не го забелязваха до сега.

# 1 481
Оф, писах, писах и накрая и телефона ми отказа да публикува написаното.😝
Та в резюме(ако все пак не се е появил  някъде)
Някой беше писал за "топките"на Катя и прав!Днес видяхме , че само тя ги има!!!
Гласеният за победител удари дъното и ако все пак го направят, ще удари Добата в земята.

# 1 482
Съгласна съм, че следващата седмица ще са 1:1, но мисля, че ще е Тодор срещу Чудо и последният ще отпадне.
А какво ще се случва с жълтиците? Дотук на никого никаква работа не свършиха и може би  накрая, победителят ще ги прибере всичките и това ще им е ролята?

# 1 483
Може да ги ползват и в общото племе мисля. Предполагам всеки си ги пази за по тежки времена.

# 1 484
От днешната тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт