💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 879
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
За мен Агонцев и Крум, няма такъв смях! Joy
Ако някой реши да си припомни Агонцев и Крум, тотал щета са в тази игра (играта започва след трета минута).
http://survivor.btv.bg/video/videos/naj-epichnata-bitka-v-surviv … r-do-momenta.html
Благодаря, за линка!
 Най-много се смях, на реакциите на Владо Карамазов
и на Gif е смешно, но видеото с начина по който са го озвучили, си е друго нещо..
ето и

# 1 996
Със смесени чувства съм.

Но преди всичко смятам че продукцията удари дъното.

- Идва Димо и се прави на луд - кого ще изберете, ама ако е силова игра ама ако тва ама ако онова. Ако въобще има свобода кой кого да избере (което също е под съмнение) - то беше очеизвадно кой кого ще избере и пределно ясно коя игра кого облагодетелствува.

- Пъзела беше мислен за Йо-то да победи. Щото Чудо нямаше никаква идея. Обаче това че и Йото нямаше никаква идея им дойде изненада.
- аз досега винаги съм говорила само хубаво за Йоана, но тоя рев ми дойде вповече и накрая тия изцепки - "аз дето за 5 минути мога да го наредя, два часа не можах" - точно, ама точно в Табуретков стил. Еми не можеш - приеми го. 
- Николай се излага като първия човек - първо казва - абе аз развивам ли - след което още минути продължава да навива. 
- Не можел отгоре, не можел отдолу. А не се сеща че тоя "ключ" може да се подпре отстрани на гайката и да бягаш в кръг.
- За това че си изтърва нервите по-скоро му съчувствам, защото продукцията се оказа в небрано лозе и шоуто не се получи. За да замажат положението, все пак налепили какво говори, какво ходи напред назад, че без това още по-постно става епизода.
- Ралица и Димо накрая с някакви ледени физиономии и му четат морал гаче ли лично техния десерт е изял. Падение! Не тяхно, щото те са актьори, а на кукловодите. Падение защото някой спря да им играе по свирката.
Айсиктир!

# 1 997
За мен Лазаринов е по- силния играч от Николай.
Още преди бях писала, че сформирането на Рибарите е под всякаква критика, там играчите си помислиха че отиват на курорт. Племето не беше с добри играчи, някой по своя воля дори си напуснаха. Само мога да добавя, че и Ивана трябваше да е при Рибарите, точно за там беше.Поне се направиха известни, ако не друго, че и продажбата на майонеза "Краси" се увеличи.

# 1 998
  • София
Иван Андреев, не ми харесват продуцентите и плащащите играта, но не ми харесват и участниците, че са се вързали. И едните, и другите са си лика-прилика - едните искат слава и пари, другите не се свевят да искат срещу парите каквото си решат. Все пак участието в реалити е по желание и щом за Х пари на ден си се съгласил с хлъзгав договор, по който още от предишни сезони и по  подразбиране организаторите могат да променят всичко както им дойде в интерес, значи нещо е надделяло над честта - най-често желанието за слава и алчността. Като са видяли договора, да не са го подписвали. Като са там -  честно или нечестно, значи са се съгласили или да си тръгват. Каквото и да са изрязали при монтажа, Николай можеше да постъпи малко по-разично.

# 1 999

Таз препечената ако дойде ще изрине 3/4 от целокупния български народ.😂 Страшно е.
Не знам дали искам да гледам чак такива участници. То това дали може да води някакъв разговор или само може да блъска във фитнеса.

# 2 000
Напротив. Закопа ги плуването. Лазаринов дори да вървеше на равно с Тодор, плуването отново им изяде главата.
При жътварите има един неплуващ - Ваня. При рибарите само Йоанна, Лазаринов и Милен могат да плуват.
Борислав беше пълна скръб вчера в плуването си. Джералдин го закопа отвсякъде.

Когато фактите говорят,  по-добре да замълчим.Лазаринов изостана с минута и половина,  а накрая,  когато трябваше да сглобяват знамето,  разликата беше няколко секунди.Ако Лазаринов беше излязал от въжето едновременно с Тошко,  рибарите печелеха.Дори и да не сме видяли всичко,  самите рибари бяха единодушни,  че заради Лазаринов са загубили играта.

# 2 001
защо стойката на Катерина беше направена изцяло за нея, да и е удобна и да не трябва да се навежда докато се върти, а Николай си удряше главата в гредата и трябваше да се навежда и да е супер пр******.
Още 1 дуел, който беше от нагласен по-нагласен.

Съгласен съм с доводите и сега поглеждайки отново играта си мисля, че Ники имаше един единствен начин да спечели в развиването на тази гайка. Е, ако я развиваше, а не завиваше. Трябваше да надене ключа на гайката и да я хване с ръце. В тази поза да се завърта вдигайки крака от земята. Гайката видимо се въртеше леко, гравитацията и тя щеше да помага. За жалост обаче хич го няма в мисленето под напрежение. Отделно моето мнение е че прегоря още преди битката, тези часове в очакване някой да нареди куба.

# 2 002
Аз ако бях в племето на Рибарите и трябваше да гласувам, чисто от гледна точка племето да е добре и да побеждава, щях да номинирам Чудомир. Лазаринов навакса част от загубеното време (при разплитането) с плуването си. Разплитане на лабиринт или там както го нарекоха първия етап от битката, в бъдещи игри няма да има, но плуване ще има със сигурност и именно там са основните проблеми на рибарчетата. Ако разкарат Чудомир, шансовете им за успех са далеч по-големи , отколкото ако изгонят Лазаринов.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Какви племена,  какви шансове за успех на племето?След една седмица няма да има племена и вече всички мислят само за себе си.Няма за кога да мислят дали племето става по-силно или по-слабо с един играч.Обратното,  в техен интерес е да гонят силни играчи,  за да си оставят по-слаби противници за финалната фаза.

# 2 003
Не мога да повярвам, че Николай рухна така психически. Между другото върнах назад да видя кога Катето си облече правилно бюстието - след като разви първия пост и мина на препятствията още на първото тръгна пак да се сваля надолу. После даваха Николай, който няколко пъти си го завъртя с ръка и дадоха 1 Мин наказание (за мен напълно справедливо, защото  Ники доста го разви, ако беше се въртял поне една Мин щеше да мине. И веднага след това нещо необичайно в Катето - правилно облечено бюстие. Играта е била спирана при едната Мин наказание за Николай за да се преоблече Катя и според мен там нещо допълнително го е изкарало извън нерви. Когато го пуснаха вече беше много бесен и се отказа директно.
Рухна психически като го номинираха, защото знаеше, че оттам вече само той ще е на пангара. Всъщност почна да се държи точно като Катя в същата ситуация.

# 2 004
  • USA
Николай се усети,че игрите са направени за сестрите и още от битката между Йоанна и Чудо се демотивира.
Пъзел като за Йоанна,която е мега резила на епизода.Нали ги редяла за 30 секунди пъзелите,какво стана...?!

# 2 005
[quote
.
Отделно моето мнение е че прегоря още преди битката, тези часове в очакване някой да нареди куба.
[/quote]
Кубът може и да не можеше да се нареди с тези изисквания.!!!!🤔(Един щампован не на място елемент и векове няма да го наредят)
Както видяхме и Лазаринов е ПОСТРОИЛ куб, но в никой случай НЕ ГО Е наредил по някакви правила относно картинките.(едната страна с еднакви картинки или с различни )
Т.е май не само веднъж  са ни давали сгрешен пъзел....
Ааа и пък как точно когато всички посочиха слабото звено-Лазаринов, изведнъж се появи възможност да го реабилитират (с 6-те мин)за нареждане?????

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 07:50 от vvi

# 2 006
  • Испания

todorzhelyazkovbjj

https://m.youtube.com/watch?v=deBg8Sr7hcg

Тука само пъзели има”🤣🤣
“И всичките жени плачат постоянно”🤣🤣🤣
Залагат на физиката и издръжливоста,няма интриги няма драми,само битки и то корави🦾🦾🦾🦾🦾
Това е една “лека” битка между две жени!!!Разгледайте битките!!!Вижте истинските ИГРИ НА ВОЛЯТА!!!
Отпадат слабите физически,а не някой който неможе да решава пъзели!!!
Тука е пълна глупост!!!
Повечето немогат да държат пулс 180 повече от минута🤣🤣😂 иначе се бием в гърдите колко сме добри🤣😂😂😂
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ

# 2 007
  • Sunshine state
Ох, Soney, много се смея с твоите постове. 😅👌🏻

# 2 008
Тодор какво ги публикува тези снимки. Жените, та жените. Те и мъжете не са като него. Ама нали все сламката гледаме, а не гредата.

# 2 009
Иска му се на Тошко да няма пъзели, ама на, заговор на продукцията срещу него. 😸

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 09:26 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт