💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 921
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 010
# 2 011
Тоше,Тоше, точно този сезон съм го гледала и именно Вивиана(между двамата мъже) се скъса да реве и мрънка. Зеус (този в дясн) се държеше с нея точно както тук се държат с Катя. От този отбор Ернан и донякъде Натали бяха добри играчи.
Но колумбийското предаване е светлинни години напред. И да там също има пъзели, и се играят след жестоко физическо натоварване .
Ники превъртя играта. Фърси е отвсякъде! Много се забавлявах с него.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 09:50 от Диничка

# 2 012
  • София
Тоше,Тоше, точно този сезон съм го гледала и именно Вивиана(между двамата мъже) се скъса да реве и мрънка. Зеус (този в дясн) се държеше с нея точно както тук се държат с Катя. От този отбор Ернан и донякъде Натали бяха добри играчи.
Но колумбийското предаване е светлинни години напред.
Ха-ха-ха, той Тошо само снимките гледа, не и предаванията, та затова не е съвсем в час.

# 2 013
  • Пловдив
Тодор - остроумен до прЕпадане.

# 2 014
  • Испания
Търси човекът приоритет за подражание.

# 2 015
  • София
Като се откажеш си оставаш отказалият се, предалият се и до там. Всичко друго са извинение и алабализми.

Не е така, просто не искаш да им играеш по свирката. Аз лично бих се отказал, ако играта ме прави на маймуна, парите не са ми стимул!

Тогава се отказваш още в началото, а не правиш цирк на елиминационната битка, правейки сам себе си на маймуна. Доста играчи, всеки с неговите си основания, излязоха без да стават за смях, възползвайки се от правилата. Христа, Ивайло, Влади - постараха се да са наминирани и колко си дадоха зор на битката, само те си знаят. А прдукцията сама успява да се изложи в такива моменти - като с грешния пъзел на Тошко. А пък Майонезата беше много щастлив, докато номинираха други играчи, а той трупаше килограми в резиденцията. Та май продукцията си е добра, когато му харесва как се развиват нещата за него. На много играчи всъщност това им е драмата, та и да не беше толкова зле предаването, пак нямаше да им изнася това и онова. Пример, Майонезата, когато Ивайло не го взе за съюзник. Цирк та цирк. Той имаше вина за напрежението в племето почти наравно с Екатерина.

# 2 016

Оооо тази битка е един път. Ако нашите я играят, ще издишат още в началото. Впечатлена съм.

П.с Да свършва вече този сезон, че ми писна от Игрите на ТЪпарев. Боже само като се сетя миналата година какви дискусии водихме, а сега обсъждаме Майонеза и ненормалници без никакви качества.... и рязко ми се притиска финала да е още утре.

# 2 017

todorzhelyazkovbjj

https://m.youtube.com/watch?v=deBg8Sr7hcg

Тука само пъзели има”🤣🤣
“И всичките жени плачат постоянно”🤣🤣🤣
Залагат на физиката и издръжливоста,няма интриги няма драми,само битки и то корави🦾🦾🦾🦾🦾
Това е една “лека” битка между две жени!!!Разгледайте битките!!!Вижте истинските ИГРИ НА ВОЛЯТА!!!
Отпадат слабите физически,а не някой който неможе да решава пъзели!!!
Тука е пълна глупост!!!
Повечето немогат да държат пулс 180 повече от минута🤣🤣😂 иначе се бием в гърдите колко сме добри🤣😂😂😂
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ

Има пъзели, Тоше и то след сериозно физическо натоварване, но има и истински мъже. В повечето отбори мъжете много си пазеха жените, не ги подценяваха и играеха отборно и сплотено. Само в един от отборите имаше  явен конфликт с една от жените. А колкото до слабите физически, отборът, който зае второто място добута две такива жени до финал. Мъжете не се предадоха, помагаха на жените с препятствията и успяха, а самите мъже не бяха бабанки, а жилави и издръжливи момчета и очевидно сърцати играчи. Особено Ичи.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 10:02 от Диничка

# 2 018

Оооо тази битка е един път. Ако нашите я играят, ще издишат още в началото. Впечатлена съм.

Тази е още по-яка ---->  https://www.youtube.com/watch?v=7YPhB9rctz4

P. S. Разбира се, нищо не може да се мери с епичния сблъсък между Екатерина и Николай Trollface

# 2 019
Скрит текст:
Скрит текст:

Част от обединеното племе са Тодор , Ваня ,  Вайс , Йоанна и Екатерина

Тодор пада от една от сестрите , а победителят на формата  е Вайс или Екатерина .

# 2 020
  • София
Сега, без да отричам сакатите опити на продукцията да насочва хода на предаването, не мисля, че специално са постлали червен килим за Катя. Епичната битка на Чудо и Йо - ако искаха да са сигурни в победата ѝ, кубът щеше да е с размера на кубче на Рубик. Grinning А с тези гигантски парчетаци тя видимо се озори, не можеше да види цялата картина; отделно, че блокира психически. Къде ще се сравнява с Чудо като физическа сила. Така че за мен възможностите им бяха изравнени.
Никито, колкото и да ми е забавен, се изложи с това тръшкане като тригодишен. Имаше начин да преодолее пустия първи винт, справка - Веско от миналата година, който още го помня как грухтя и се поти, но не се отказа...

# 2 021
  • София

Тяхното явно е много повече в стил Най-добрият нинджа. Нашето е някаква смеска между Сървайвър (битките) и Биг Брадър (всичко останало). Даже се чудя като вземат лиценз, имат ли право така да изменят формата?

Иначе ако в първи сезон мога да ги оправдая, че очакванията им са се разминали с реалността заради оригинала, тук вече са били наясно какво представляват игрите. Като не искаш пъзели, не се записваш. А нашите мъже като ги гледам как издишат на много по-леки битки, не ги виждам и жените да бият от латино формата. Но ми направи впечатление, че там игрите са наистина обезопасени, навсякъде дюшеци, в случай че паднеш.

# 2 022
И докато течаха кандърмите на Димо, а Николай се беше отказал, дадоха интервюто му как никога не би се отказал. Смешно, та чак тъжно! Доста тъпа победа на Катя! Влади поне игра на дуела с Тодор
Не виждам кого ще номинират сега рибарите

# 2 023
Търси човекът приоритет за подражание.
Ще го открие след като завърши доктатура Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 10:56 от jhbd

# 2 024
И докато течаха кандърмите на Димо, а Николай се беше отказал, дадоха интервюто му как никога не би се отказал. Смешно, та чак тъжно! Доста тъпа победа на Катя! Влади поне игра на дуела с Тодор
Не виждам кого ще номинират сега рибарите
Чудомир, кой друг. Нали ония схемаджии трябва да си добутат ловджийското племе до финал.

Общи условия

Активация на акаунт