💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 928
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
В колумбийския формат място за нашите кифли нямаше да има
Дори да бяха влязли вътре, щяха вече да са се издавили Joy

# 2 056
  • Вестерос
В колумбийския няма място и за доста от мъжете.

# 2 057
Здравейте,
искам да Ви попитам:
Има ли някоя с вътрешна информация, дали отново като миналата година финалите(индивидуалната част на играта), която следва да започне този път не с 8, а с 10 участници по-следващия понеделник, 30ти ноември. Та дали отново тя ще се излъчи в рамките само на 1 седмица ? Не бих искал да е така, но за съжаление не съм оптимист, още повече, че, ако приемем, че финала на Маскираният певец следва да е с 3 маски както миналата година, то той ще е след 2 седмици съботата и за Нова ще е перфектно двете и най-гледани продукции този сезон да приключат в два поредни дни. Ако питате мен не виждам какво толкова им пречи да излъчат финалите на Игрите и през втората и третата седмица на декември. За Бога, хората не правят предколедни пазарувания вечерите през седмицата камо ли в тази ситуация. А и за една седмица от 10 човека да остане 1 ми се вижда прекалено. Да, рейтингово може би, но прекалено. Та така, ако някоя има вътрешна ингормация ще се радвам да сподели в пост със спойлер предупреждение.

# 2 058
  • Вестерос
Според мен ще отпадат по няколко, а не по 1.

# 2 059
За мен лично 10 човека в обединеното племе са твърде много. Най-интересната седмица ще я претупат.
А за спойлера - не, не го вярвам. Толкова хора се появиха с различни спойлери и всичките ми се струват измислени.

# 2 060
  • София
Единственото,което знаем е ,че епизодите ще са 66,нямам идея докъде сме на този етап.Това е инфо от уикипедия,ако може да се вярва на това инфо.

# 2 061
Да, сега видях, че и там финалът е записан за 4 декември.....

# 2 062
Сега гледам на повторение снощния епизод: Николай се ядоса и то с право, след като Димо даде възможност за подсказване - беше ясно, че той няма да може да подскаже на Чудомир, а Катя - която през цялото време даваше вид, че може да го нареди - ще бъде сриозна помощ за Йоана. Абсолютно нечестно и тенденциозно подпиране на Катя.
Подпиран е Тодор. Да не повтарям вече изложени аргументи за това кок той ЕДИНСТВЕН  си позволи да играе играта вместо друг участник. Изцяло да изиграе партията му  от-до, не да подскаже. Невиждан абсурд в каквато й да е игра

# 2 063
  • София
Е как да не го подпрат Тошко-нали трябва да бъде размазан от Катя.
Влади искаше да напусне,просто трябваше да бъде изигран дуел.
Не е като за първи път да се подсказва-Йо го направи в една игра,но то беше от сестринска обич...

# 2 064
Този сезон повече участници възроптаха срещу продукцията за разлика от първия, където само Юлиян възнегодува. Това с Николай беше просто вид бунт, но малко по детски представен. Забележете, че той само дето не се разсмя на думите на Ралица.

# 2 065
  • София
За мен е важно победителят да е жена.
Мъжете са тотал щета този сезон.
Която и да вземе приза ще е по добра от....

# 2 066
  • София
Определено предпочитам да е Ваня или ученичката. Сестрите ме дразнят безумно вече.

# 2 067
И аз вече предпочитам Джери пред някоя от сестрите. Но най-добре ще е Ваня да е победител - логичен избор и определено го заслужава. Всеки друг е компромисен вариант, дори Милен.

# 2 068
  • София
Миналият сезон много исках Юлиан да е победител.
Сега почти ми е все тая.
И нека все пак да  е жена.
То тук мъж няма.

# 2 069
Катя е типичен СКОРПИОН, докато се чувства в не приятелска среда няма да видим друго поведение.

Общи условия

Активация на акаунт