💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 861
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Аз пък вече предпочитам някой като Чудомир да спечели пред Йоанна или Катя. Не ги трая тези сестри, ужасни са.
Интересно ми е кой ще е следващият отпаднал. Стискам палци да е Лазаринов, но не вярвам да е той. Може пък Тодор или Вайс да си тръгне точно преди финала.
Тц,с Бен Гън хванахме това ,към което Тупарев се стреми-симетрията.На база статистика следва да се случи следното:
победа за жътвари -територия
равенство в двете номинационни
рибар-срещу жътвар на елиминация и загуба на жътвар-решихме,че това ще е Любо Simple Smile

Така се получава идеално симетрично финално племе 2-6-2

# 2 161
Аз пък вече предпочитам някой като Чудомир да спечели пред Йоанна или Катя. Не ги трая тези сестри, ужасни са.
Интересно ми е кой ще е следващият отпаднал. Стискам палци да е Лазаринов, но не вярвам да е той. Може пък Тодор или Вайс да си тръгне точно преди финала.
Тц,с Бен Гън хванахме това ,към което Тупарев се стреми-симетрията.На база статистика следва да се случи следното:
победа за жътвари -територия
равенство в двете номинационни
рибар-срещу жътвар на елиминация и загуба на жътвар-решихме,че това ще е Любо Simple Smile
Да, Любо-Чудомир е най-вероятния дуел. Ваня,Тодор и Джери имат кинти за откуп и от Продукцията ще им ги вземат Simple Smile
Любо вероятно ще загуби, във финалните десет грошовете ще са при Катя и Чудо, което ще им гарантира минимум топ8 и на двамата Simple Smile

# 2 162
Колкото и качества да има един човек, няма как да го харесам, ако е самовлюбен и арогантен. Да има самочувствие - ок, това е разбираемо. Но ако и от физиономията му лъха някакво чувство на превъзходство и ако се държи с другите сякаш са по-низши, значи е просто кофти човек. Не го знам какъв е всенародният любимец от сезон 1, но няколко минути ми стигнаха да разбера, че не става.
А за отпадналия следващата седмица - ако е Жътвар, залагам на Вайс повече отколкото на Любо. Но много зависи Ваня за кого ще гласува.

# 2 163
Според мен ако Ваня е гласувала срещу Вайс и той е отпаднал заради това едва ли биха тренирали заедно в момента.

# 2 164
  • София
Аз гледах сезон 1 и в началото цареше твърд хейт по Него,дори отписваха децата си от школата му.
В един момент не знам какво се случи,но нещата ескалираха с обратен знак,Аз не смеех дума да напиша за Него!

Да,от Ваня зависи.
Любо,Джери-за Вайс
Тодор,Вайс-за Любо
Предполагам,че Ваня ще подкрепи червената идея,която прокара спрямо Тошко.

# 2 165
Аз мисля, че Вайс стига до обединеното племе.

# 2 166
  • Sofia
За мен най-достойният и комплексен играч е Ваня, и тя трябва да е крайният победител. Хладнокръвна, способна и мислеща. Юлиян никога не съм го харесвала, колкото и да го хвалите, че бил добър, че плевъртял играта и т.н. В моите очи той винаги е бил и си остава един напълно завършен комплексар.

# 2 167
  • София
То ще настъпи едно препускане,но ми е любопитно дали ловците,които си останаха мнозинство,ще се подкрепят до последно.
Аз категорично съм за Ваня-победител

# 2 168
Аз мисля, че във финалната седмица няма съвети и гласувания.
Последния израз на подкрепа от тяхна страна ще бъде номинацията на Чудо.

# 2 169
  • София
Е то как беше-има победител в игра -той е имунизиран.Последният ли отиваше на дуел?
Май гласуваха набързо,защото Той как посочи Пламен?

# 2 170
И аз съм категорично за Ваня. Още като почнах да гледам този сезон си казах, че съм за това момиче, особено след хейта на Ловците към нея. Не съм си променила мнението.
Нека някой да сподели как е протекла последната седмица на първи сезон Simple Smile

# 2 171
  • София
Юлката обичан и мразен, но никога забравен Wink
То и в хейта няма нищо лошо освен ако не е краен и едностранен. Най-лошото нещо е безразличието и сивотата. Е, Юлиян е класическия пример за това. Едва ли има човек, който да е равнодушен спрямо него или да не е в един от двата полюса.
Те май и заради него и вихрещите се страсти там заключиха старата култова тема, която както бе тръгнало щеше да бие и някои рекорди в Клюкарника. Ама за това съм чел само легенди, защото аз имах адски много работа тогава и бях изоставил темата, после когато реших да я отворя отново и да се включа тя вече бе заключена. А имах над 250 непрочетени мнения с някакви чаршафи и какво ли не и се отказах просто.
И между другото аз никога не съм имал нищо против тези, които не харесват Юлиян. То за това е форум, в спора се ражда истината и всеки си има мнение. Simple Smile
Прави ми впечатление обаче как в различни формати или реалити предавания с едни и същи потребители сме в различни лагери. Ето това ми е странно как се получава. Визирам и Сървайвър и Игри на волята и Фермата и Един за друг. Феномен някакъв Wink

# 2 172
Е то как беше-има победител в игра -той е имунизиран.Последният ли отиваше на дуел?
Май гласуваха набързо,защото Той как посочи Пламен?
Миналата година отпадаше един на ден, тази ще са два според мен.
Но си права, пак ще има вот.
Ето спекулация как би могло да бъде. Иначе според мен Ловците ще се подържат, но очаквам Боби да номинира Тодор в един момент.
Примерно - всички играят заедно игра, победителя има имунитет, последните двама са автоматично номинирани и племето гласува за трети номиниран. Битката е между тримата, който победи се спасява, останалите двама отпадат.
Или вариация -  всички играят заедно игра, победителя има имунитет, последния отпада директно, предпоследния е автоматично номиниран и племето гласува за втори номиниран. Следва дуел, който победи остава, опонента му отпада.

П.С. Но това означава в 90мин екранно време да вкарат две различни игри.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 01:39 от Bengun

# 2 173
Очаквам динамична последна седмица. Но ми се иска всичко да се решава чрез игри, да няма номинации. Но май няма как да стане.

# 2 174
  • София
Подкрепям Ваня и искам тя да е победител. Обаче, тя самата беше казала преди време, че победителят ще е неочакван.
Та в този ред на мисли - нека да видим в обединеното племе кои ще останат и да помислим кой от тях до момента е стоял в сянката.

Общи условия

Активация на акаунт